Schoencadeautjes voor Sinterklaas: 7 tips

Schoencadeautjes voor Sinterklaas: ja we mogen weer! Ik heb zo’n vermoeden dat er weer behoorlijk wat cadeautjes door de schoorsteen gaan vallen dit jaar. Een beetje voorbereidingen in de hectische Sinterklaasperiode kan fijn zijn. Ik neem me ieder jaar voor om de schooncadeautjes in 1 shopronde voor elkaar te hebben. Het is me werkelijk nog nooit gelukt. Dit jaar probeer ik het gewoon nog een keer. Om jullie en mijzelf op weg te helpen tip ik hieronder de leukste schoencadeautjes voor Sinterklaas.

#1 Raamstickers

Cadeautjes waar de kinderen gelijk mee aan de slag kunnen is altijd een goed idee. Zo kun jij hopelijk nog even blijven liggen nadat de buit gevonden is :-). Een set leuke stickers daar worden de meeste kinderen wel blij van, zoals deze raamstickers Sinterklaas bestel je voor 2,50 bij Hema.

#2 Pop-it tasje

Via de website van Bol.com vond ik dit coole tasje waar iemand hier in huis heel blij van gaat worden! Voor 5,17 staat hij op de website van Bol.com. Hij ligt in ieder geval alvast in mijn mandje :-).

schoencadeau

#3 Knutselpakket

Wij vinden het altijd een feestje om te knutslen, met een knutselpakket heb je gelijk alles bij elkaar. Bij de HEMA zijn verschillende knutselpakketten verkrijgbaar, zoals deze jungle set.schoencadeau


#4 Oorwarmers

Hoe fijn zijn deze oorwarmers! En lekker praktisch ook, nu het ’s ochtends wat kouder wordt. Veel kinderen vinden het te gek om oorwarmers op te doen en zo heb je gelijk een nuttig cadeau. Win-win!

schoencadeau

#5 Mini puzzel

Leuk hoor: puzzelen! Er zijn allerlei puzzels verkrijgbaar, de mini puzzels zijn handig ook om mee te nemen als je ergens naartoe gaat. Deze mini puzzel scoor je voor 1,50 bij de Hema!

schoencadeau

#6 Chocoladeletter

Altijd fijn, bij mij zit dit meestal wel 1 keer in de schoen: een chocoladeletter!

schoencadeau

#7 Setje knutseldraden

Hier kun je eindeloos mee knutselen, het heten chenille draden maar die naam zegt mij eigenlijk niks :-). Je kunt ze wel die gekleurde dingen met ijzerdraad erin waar je eindeloos mee kunt knutselen. Leuk voor in de schoen met Sinterklaas! schoencadeau

Schoencadeautjes voor Sinterklaas

Op de site van de Hema vind je een specifiek categorie met alleen maar schoencadeautjes voor Sinterklaas. Die vind je hier. Collega-blogger Maryke Mondria schreef ook een blog over 12 x Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.