Schoencadeautjes voor Sinterklaas: 7 tips

Schoencadeautjes voor Sinterklaas: ja we mogen weer! Ik heb zo’n vermoeden dat er weer behoorlijk wat cadeautjes door de schoorsteen gaan vallen dit jaar. Wellicht nog wel meer dan ooit. Want door die hele Corona crisis maken we het met z’n allen toch wat extra gezellig in huis. Om alvast in de stemming te komen tip ik hieronder de leukste schoencadeautjes voor Sinterklaas.

#1 Stickers

Schoencadeautjes voor Sinterklaas

Voor het beplakken van tekeningen, kunstwerkjes of wat dan ook. Van stickers heb je nooit genoeg… Een super schoencadeautje voor Sinterklaas! Bijvoorbeeld deze vrolijke stickerbladen in de varianten dino’s, piraten, zeemeerminnen, tea party en kleine vriendjes (€2,95).

#2 Sleutelhanger

Schoencadeautjes voor Sinterklaas

Via de website van Lobbes vond ik heel veel sleutelhangers voor kinderen. Van fluffy ijsjes tot Disney, van Buurman en Buurman tot deze schattige dieren van Lumo Stars (€3,99). Bij Lobbes verkopen ze trouwens ontzettend veel scherpgeprijsde schoencadeautjes.

#3 Knutselpakket

Schoencadeautjes voor Sinterklaas

Wij vinden het altijd een feestje om bij Bertus Workel rond te kijken. Echt een walhalla voor de knutselaar! Ze hebben ook kant en klare knutselpakketten waar je bijzonder vette dingen van kunt maken. Verkrijgbaar in verschillende thema’s, waaronder multicolour (€6,05).

#4 Oorwarmers

Hoe fijn zijn deze oorwarmers! En lekker praktisch ook, nu het ’s ochtends wat kouder wordt. Ik spotte deze wollige bij Concordia in Enschede (€8,95).

#5 Mini puzzel

Schoencadeautjes voor Sinterklaas

De puzzels zijn nu door Corona niet aan te slepen… Gelukkig zijn er nog heel veel mooie exemplaren beschikbaar. Zoals deze fleurige mini puzzels van 60 stukjes (€5,95).

#6 Dromenvanger

Leuk voor in de kinderkamer! In allerlei kleuren en maten… Ze hebben hele mooie dromenvangers bij het Molletje in Enschede (€2,95).

#7 Gepersonaliseerde gymtas

Is je kind altijd z’n gymtas kwijt? Of gaat de tas snel stuk? Bij de Hema ontwerp en bestel je heel gemakkelijk een gepersonaliseerde stevige linnen exemplaar. Bedruk het met de naam van je kind, een grappige foto; of laat er de tekst: Niet vergeten! opzetten.

Schoencadeautjes voor Sinterklaas

We zijn bij Vettt erg nieuwsgierig naar jullie schoencadeautjes voor Sinterklaas. Deel ze met ons via Facebook en/of Instagram. Collega-blogger Maryke Mondria schreef ook een blog over 12 x Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Op zoek naar uitjes voor de zomervakantie?

Klik hier voor meer dan 40 tips en uitjes voor jouw zomervakantie in Twente.

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.