Een Vettt buitenuitje? Ga dwalen in het Groot Twentsch Maïsdoolhof en pluk de mooiste bloemen!

Door

Laatste update: juli 2023

Yes, het Groot Twentsch Maïsdoolhof in Fleringen is weer geopend. Ben je op zoek naar een leuk en actief uitje in de natuur in Twente? Een betaalbaar uitje dat voor alle leeftijden leuk is? Zoek niet verder! Je vindt het Groot Twentsch Maisdoolhof in Fleringen, net buiten Tubbergen in Twente.

Het Groot Twentsch Maïsdoolhof in Fleringen

Het Maïsdoolhof in Fleringen is een uitje die je kunt bezoeken vanaf juli. In 2023 opent het Maïsdoolhof op zondag 16 juli. Op het terrein staat een huisje, waar je je meldt. Hier krijg je een opdrachtenblaadje mee. Halverwege kun je bij de uitkijktoren je pad verder bepalen naar de uitgang. Tijdens je zoektocht naar de uitgang kom je onderweg allerlei opdrachten tegen. De opdrachten hangen niet op de route, dus je moet écht goed zoeken.

Bloemenpluktuin en spelen

Na de tocht door het doolhof en als de overwinning gevierd is dat jullie het gehaald hebben kun je in de naastgelegen pluktuin nog een mooi veldboeket plukken. Of geniet op het terras van de ruimte en rust en wat te drinken of een lekker ijsje. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speelweide. Hier vinden ze onder andere een baan met traptrekkers, een zandbak trampolines en er is een maïszwembad!

groot twentsch maisdoolhof fleringen

Meer informatie over dit leuke familieuitje in de zomervakantie in Twente?

Het Twentsche Maïsdoolhof is te vinden aan de Oldenzaalseweg t.h.v. nr. 129 in Fleringen. De entree is €4,00 per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Een bosje bloemen plukken kost €4,00.

Het Groot Twentsch Maïsdoolhof is in de zomervakantie dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur. Honden zijn welkom in het maïsdoolhof, mits ze aangelijnd zijn en voor het bezoek aan het maisdoolhof elders zijn uitgelaten. Inclusief de spelopdracht duurt de route door het doolhof grofweg zo’n 45 minuten. Dit kan echter variëren per persoon. Er is ook de mogelijkheid om er een kinderfeestje te geven!

Je kunt er ook gezellig op het terras zitten zonder dat je naar het doolhof gaat. Wij gaan er zeker nog een keer gezellig weer spelen en een bosje bloemen plukken.

groot twentsch maisdoolhof fleringen

Nog meer leuke uitjes met kinderen rondom Tubbergen

De omgeving rondom Tubbergen is prachtig, en er zijn heel veel leuke uitjes te vinden. In deze blog vind je nog meer inspiratie voor leuke en vooral VETTTE gezinsuitjes met kinderen rondom Tubbergen.

Over Ellen

Meer blogs van Ellen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.