Vettt is hét inspiratieplatform voor ouders in Twente. Toen ik zelf een dochter kreeg in 2011 (Pippa) ging er een wereld voor mij open. Ik ontdekte een heel nieuw Twente, een Twente met leuke kindvriendelijke restaurants, toffe plekken om te wandelen met kinderen in Twente, leuke knutsels, gave kinderfeestjes, de tofste winkels én nog veel meer.

Ik kwam erachter dat er zo ontzettend veel leuks te doen is met kinderen in Twente. Maar ik miste een plek waar deze leuke dingen online samen kwamen. Daarom is in 2014 VETTT ontstaan, een plek waar je veel fijne inspiratie kunt scoren.

Vettt is begonnen als blog, maar is inmiddels zoveel meer dan dat. Met een team van 20 bloggers inspireren we dagelijks andere ouders in Twente. Dat doen we op de blog, maar ook via de Facebook pagina, de Instagram page en het fysieke magazine die we twee keer per jaar uitgeven.

Ben je een bedrijf en wil je ouders in Twente bereiken? Leuk, daar weten wij wel raad mee! Neem hier dan even een kijkje voor de verschillende mogelijkheden.

Tips, opmerkingen of wil je gewoon een leuk berichtje achter laten? Feel free! Het kan door een mailtje te sturen naar info@vettt.nl.

Liefs,
Yvette

Picknicken