Deze zomer: wij bouwen de toekomst!

Door

Deze zomer in Enschede: een te gek pop-up themapark rondom het thema ‘bouwen’! Komende zomer neemt de familie Bouwer je mee in hun wereld; de wereld van de bouw. Het terrein van Vliegveld Twenthe wordt omgetoverd tot pop-up themapark ‘Wij Bouwen De Toekomst’.

In het themapark haal je jouw materialen paspoort, bezoek je de theatershow van de familie Bouwer, pak je de auto op het (bouw)verkeersplein en speel je in de zandfabriek. Kom jij deze zomer graven met machines, ontdekken met elektriciteit of ga je zelf aan de slag met bouwblokken?

Vanaf 16 juli te bezoeken op Vliegveld Twenthe

De opbouw van het park begint eind juni en op 16 juli zullen de poorten van Wij Bouwen de Toekomst opengaan. Met als basis Vliegveld Twenthe zullen kinderen vijf weken lang kunnen genieten van alle innovaties die het pop-up themapark te bieden heeft. Meer weten? Neem alvast een kijkje op www.wijbouwendetoekomst.nl. Dit pop-up themapark is ontwikkeld door Kibeco, in opdracht van Bouwend Nederland. Kibeco ken je misschien van eerdere projecten als het Dinopark, BigInsects en Twentelight.

Maak kennis met de bouw

De bouw is meer omvattend dan alleen het stapelen van stenen. Dat kan de jeugd deze zomer ervaren! Wat komt er allemaal kijken bij de bouwen het ontwikkelen van een stad qua bouw, infrastructuur en techniek? Met dit evenement maken kinderen door middel van theater en daarbij aansluitende activiteiten kennis met de bouw branche.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.