De weekendtips: 30 mei t/m 2 juni

30 mei: Springkussenfestival Enschede

Donderdag 30 mei kun je helemaal los in het centrumvan Enschede.
Die dag vindt het springkussenfestival plaats op het H.J. van Heekplein. Het hele van Heekplein zal vol staan met springkussens, stormbanen, een voetbalveld, reuzeglijbaan en nog veel meer.

30 mei KRANG Festival (Hengelo)

In en om Stadpark ‘t Weusthag zal op Hemelvaartsdag het KRANG Festival plaatsvinden, volgens kenners één van de best bewaarde geheimen van Hengelo. Je vindt er muziek, theater, kunst en techniek. Het Festival is voor iedereen gratis toegankelijk.

30 mei t/m 2 juni. Grootste Springkussen ter wereld bij Ter Huurne (Buurse/Grens)

Vorig jaar stond dit mega grote springkussen van WeInflate ook al bij Ter Huurne en dit jaar is ‘ie er weer. Naast het springkussen is ook een hele toffe en grote speeltuin. Meer info vind je in het Facebook event.

30 mei: Randrock Junior Festival (Vriezenveen)

Randrock Junior is het kleine zusje van Randrock Festival te Vriezenveen. Het zet zich in om de jeugd van Vriezenveen en omstreken kennis te laten maken met, en deelnemen aan kunst in de breedste zin van het woord! Buurman & Buurman zijn ook van de partij! Voor meer informatie check je de website.

randrock junior

31 mei: Campina Open Boerderijdag

De dag na Hemelvaartsdag en op 2e pinksterdag vinden de Campina Open Boerderijdagen weer plaats. Mijn ervaring is dat het vaak drukke dagen zijn, dus kom vroeg :-). In deze blog van Marloes lees je er meer over: Campina Open Boerderijdagen.

Campina Boerderijdagen

1 juni: Familiefestival Paltival (Oldenzaal)

Een fantastisch lang weekend staat ons te wachten, met op donderdag Hemelvaart. Ik hoop natuurlijk dat jullie ook allemaal vrij zijn aanstaande vrijdag…wat een heerlijkheid. En ook dit weekend is er veel leuks te doen. Pak je pen erbij en zet maar wat kruizen in je agenda :-).

De tweede editie van Paltival Festival staat dit weekend op het programma. Het beloofd prachtig weer te worden, dus volgens mij kan dit alleen maar heel erg leuk gaan worden. Het festival is speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar en zit bomvol met (theater)voorstellingen, muziek, workshops, verkleden, zingen, dansen, eten en nog veel meer. Oh én Dirk Scheele komt! Kaartjes koop je voor 5 Euro per stuk. Voor meer info en tickets kijk je op de website.


Zondag 2 juni: Macaron FESTIVAL! (Enschede)

Zondag is het goed vertoeven in De Klanderij, daar wordt het Macaron Festival georganiseerd. Kim van Geenen van Heel Holland Bakt komt naar het Winkelcentrum in de binnenstad. Leer komend weekend alles over Macarons!

Ga Picknicken!

Altijd leuk om te gaan picknicken. En het weer beloofd mooi te worden. Lees hier blogs die we eerder schreven over leuke plekken om in Twente te picknicken:
Favoriete picknickplekken van Karen
– De leukste plekken voor een picknick omgeving Hengelo

picknicken in twente

Bezoek Kettelerhof in Duitsland!

Dit is zo’n gaaf park, leuk voor kinderen van 2 jaar maar ook voor 12-jarigen is het er fantastisch! Lekker buiten spelen en bij mooi weer is er genoeg water waar je je kunt vermaken. Hier draait alles om klimmen, spelen, klauteren, picknicken en vooral genieten. Ik was hier op een drukke dag, maar van die drukte merkte je weinig. Lees hier onze blog over Kettelerhof.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.