Hotpot: Bardot Enschede!

Door

Half april opende er een fijne nieuwe plek in Enschede: Bardot. Ze zitten in de binnenstad in het voormalige pand van Extrablatt, naast Dille en Kamille. Wat ik zo fantastisch vind aan deze locatie is de geweldige binnentuin, die heel veel mensen dus niet kennen :-). Een geheimpje onthuld!

Bardot

De hele dag door genieten

Bij Bardot kun je de hele dag door terecht, een zakelijke afspraak, een borrel met vriendinnen of lekker in de stad wat eten met je gezin. Het doet wat denken aan Fellini, dat is niet heel gek want Marjon en Michiel die Bardot runden hiervoor Fellini. En blijkbaar is hun personeel gek op ze want je ziet veel oude bekenden terug, dat lijkt mij een goed teken! Ik ben er inmiddels al drie keer geweest. Tijdens de opening, een avondje borrelen met vriendinnen en ik kwam er eten met ons gezin.

Waarom is Bardot leuk met kinderen?

Marjon en Michiel zijn zelf jonge ouders en ze hebben rekening gehouden met de wensen van ouders. Zo is er een kinderhoekje, die verdekt opgesteld is :-). Een ruime kinderhoek, waar kinderen lekker samen kunnen spelen. Maar het allermooiste is wel de binnentuin. Zo zaten wij laatst op een zomerse dag heerlijk in de zon in de afgesloten binnentuin, je hoeft niet bang te zijn dat de kinderen de straat over rennen want dat is simpelweg geen optie. Een oase van rust in de soms drukke binnenstad, love it! Wij kregen hier in de binnentuin echt zo’n heerlijk vakantiegevoel, zo fijn!

De kaart

Voor kinderen is er een speciale kinderkaart mét kleurplaat. Ik vond de kinderkaart niet ontzettend verrassend maar wel prima. Pippa koos voor de vissticks, daar zat wat groene sla bij, het was voor het eerste dat ze dat helemaal op at hier.

Verder staan er heel veel mooie gerechten op vond ik, alsof je op vakantie bent. Zo staat er een fantastische visschaal (plateau fruits de mer) op de kaart, een kaasfondue (die bewaar ik voor de herfst), heerlijke vis- en vleesgerechten, maar ook gewoon een burger of een fijne salade. Ik werd wel bij van de kaart en van het eten.

BArdot
Genieten!

Ben jij al bij Bardot geweest?

Ik ben benieuwd of jij al bij deze hotspot in Enschede geweest bent! Voor mij is het echt een aanwinst, leuk met vrienden, heerlijk met kinderen écht een toevoeging aan de binnenstad van Enschede!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.