Cadeautips voor vaders en moeders

In de feestmaand worden de kinderen altijd ontzettend verwend. Sinterklaas kapoentje gooit wat kleins in het schoentje, onderin de jute zak ligt het grote pak en ho ho ho, van de kerstman krijgen ze ook nog een cadeau. Maar wat vaak wordt vergeten (lees; wat ik altijd vergeet), zijn de cadeautjes voor de vaders en moeders van die spoiled little brats. Of je eigen ouders! Dit jaar ben ik er op tijd bij en zet ik de leukste cadeautips voor vaders en moeders op een rij (en nu stop ik met rijmen hoor ;-).

Kerstcadeaus voor vaders:

Men Only’ bij Wat Maakt Je Mooi!
Verwennerij voor mannen! In de pas geopende shop van Wat Maakt Je Mooi in Almelo staan heerlijke Men Only producten die perfect onder de kerstboom passen. Voor mannen vind je er fijne (handgemaakte én 100% natuurlijke) baard verzorgingsproducten of een stoere ‘cleansing bar’ van koolpoeder! Je shopt dit ook op watmaaktjemooi.nl.
Wat Maakt Je Mooi: Marktplein 9, Almelo

Klein geluk voor de man
Bij Klein Geluk koop je de stoerste armbanden voor mannen, een perfect cadeau want tijdloos meer af. De armbanden zijn gemaakt van natuurstenen kralen, elke soort steen heeft zijn eigen werking. Kijk eens voor alle verschillende modellen en kralen armbanden op kleingeluk.nl.

cadeau voor man

Lekker in je klof
Echte mannen kopen bij KLOF. Bij deze toffe winkel vind je kleding van stoere merken en awesome cadeaus voor echte mannen. Zoals de whiskey lover’s kit, met de stijlvolle set van 2 whisky glazen en vier ijs stenen wordt de uitdrukking ‘on the Rocks’ tot leven gebracht. Maar ook deze espresso set is te gek! Kijk eens op klof.nl maar ga vooral eens een keer bij die store in de binnenstad van Enschede naar binnen!
KLOF: Haverstraatpassage 17, Enschede

Kerstcadeaus voor moeders:

Klein geluk voor de vrouw
Naast die prachtige kralen armbanden – in de mooiste kleuren – vind je bij Klein Geluk Jewellery ook zilveren bracelets speciaal voor vrouwen. Elke armband wordt met de hand gemaakt, zo krijgt ze altijd een uniek exemplaar! Ze worden ook nog eens verpakt in een luxe sieradendoosje, scheelt je weer inpakken!

cadeau voor vrouw

Pure verwennerij
Het maakt eigenlijk niet uit wát je uit de shop van Wat Maakt Je Mooi haalt, het ziet er allemaal heerlijk uit! Sommige bath bombs, shampoo cubes en fluffy bodybutters zien er haast te mooi uit om te gebruiken. Maar als mama’s ze gebruiken, dan stralen ze iets meer! Wat Maakt je Mooi heeft een webshop en sinds kort een fysieke winkel in Almelo.
Wat Maakt Je Mooi: Marktplein 9, Almelo

Quality time
Het mooiste cadeau dat moeders kunnen krijgen is tijd. Quality time voor zichzelf, met een vriendin of met een partner. Dus denk eens na over waar je haar enorm blij mee kan maken. Bedenk en maak zelf een tegoedbon of geef een cadeaubon van haar favoriete koffiezaakje, sauna of lunchroom.

Heb jij nog andere leuke cadeautips voor vaders en moeders? Inspireer anderen en laat het ons weten!

Over Karen

Meer blogs van Karen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.