Cadeau ideetjes – Een top 5 met gepersonaliseerde cadeaus

Iedere verjaardag, iedere Sinterklaas, iedere Kerst… telkens bedenk ik me nét te laat dat het zo leuk is om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Zeker mijn (schoon-)ouders kun je niet gelukkiger maken dan met een cadeautje dat aan de kleinkinderen gerelateerd is. Alleen moet je dat dan niet 1 dag voorafgaand aan het feest bedenken. En bij mij gaat altijd alles last-minute. Als ook jouw probleem is, bij deze mijn reminder! Maak eens een gepersonaliseerd cadeautje. En als je er vandaag voor gaat zitten ben je nog net op tijd voor Sinterklaas (… en anders ruim op tijd voor Kerst)!

Gepersonaliseerde cadeaus via Smartphoto

Ik bestelde mijn fotocadeautjes bij Smartphoto. De fotocadeaus vormen op de website zelfs een apart kopje, zoveel mogelijkheden zijn er. Ik had weleens gehoord van een fotomemory of een fotopuzzel, maar er is nog zoveel meer leuks te bestellen! Ik had geen idee joh. Daarom geef ik hier een top 5 met leuke gepersonaliseerde cadeaus.

Een fotokwartet als gepersonaliseerd cadeau

Mijn jongens hebben één grote favoriet als het op spelletjes aankomt…. Kwartetten. Hoe leuk dat ze straks bij opa en oma kunnen kwartetten met hun eigen foto. ‘Mag ik van jou, Joes 4?’, of ‘heb jij misschien Sara 2?’. Ik heb dit gepersonaliseerde kwartetspel dan ook besteld als Sinterklaascadeau voor mijn ouders. Dit kan alleen maar een grote hit worden. Bij smartphoto hebben ze trouwens ook een versie met Uno, ook een razend populair spel onder kinderen.

Fotomemory

Voor mijn schoonouders bestelde ik een fotomemory. Mijn nichtje is net twee geworden, dus kwartet is nog iets te hoog gegrepen. Met een spelletje memory kan ze echter al snel genoeg meedoen. Voor dit gepersonaliseerde memoryspel kon ik 15 foto’s kiezen om toe te voegen, dus kon een leuke combinatie maken van foto’s van Tijn, Joes en Estée. De kaartjes zijn echt stevig, kleine kinderhandjes (of -tandjes) zullen weinig schade aanrichten.

gepersonalseerd cadeau

Presentatiemap

Deze zou ik zelf helemaal leuk vinden om cadeau te krijgen. Op mijn werk maak ik veel aantekeningen en gebruik hier altijd een groot schrijfblok voor. In een gepersonaliseerde presentatiemap ziet het er meteen veel leuker uit. Lijkt me trouwens ook een prima fotocadeau voor mannen.

gepersonalseerd cadeau

Koekjestrommel

Dit is toch het ultieme cadeau voor oma’s (om maar in stereotypen en cliches te blijven)?! Een koekjestrommel met fotodeksel. De trommel is in verschillende vormen te bestellen en qua opmaak is er ook heel veel mogelijk. Doordat er al veel aan de opmaak is voorbereid hoef je er veelal alleen je favoriete foto aan toe te voegen.

gepersonalseerd cadeau

Een gegraveerde hanger als gepersonaliseerd cadeau

Een heel ander type fotocadeau is deze hanger. Hierbij wordt de foto niet op het product gedrukt, maar gegraveerd. Dat heeft natuurlijk een heel ander effect. Ik vind het wel heel stijlvol, dus zet deze op mijn verlanglijstje.

gepersonalseerd cadeau

Naast mijn eigen top 5 zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik vind zo’n gepersonaliseerd cadeau echt leuk! Ik ben benieuwd, welk fotocadeau is jouw favoriet?

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Smartphoto.nl

Over Femke

Meer blogs van Femke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.