Extra genieten van de kleine momenten met deze cadeaukaarten voor kinderen.

Door

Samen nieuwe herinneringen maken. Genieten van de kleine momenten want later zullen onze kinderen beseffen dat juist dat de grote dingen waren. Een gezellige filmavond, een uur later naar bed of een lekkere snackavond. Welk kind droomt er nou niet van om zelf aan zet te zijn? Wilcards zijn unieke cadeaukaarten voor kinderen. Je geeft ze dus een unieke ervaring cadeau. Met als resultaat mooie momenten om samen te koesteren en op een speelse manier te werken aan de ontwikkeling van je kind.

Wildcards zijn bedacht door Tamara. Toen haar zoon 9 werd had hij moeite met het maken van zijn verlanglijstje. Het besef kwam bij Tamara dat haar kinderen meer dan voldoende speelgoed, spelletjes, lego, poppen en spelcomputers hebben. Ze wil haar kinderen graag meegeven in het leven dat ze dankbaar zijn voor de kleine dingen want op een dag zullen ze beseffen dat het grote dingen waren. Dat besef bracht haar erop om als cadeau een unieke ervaring te geven. De ervaring van geluk zit in de kleine dingen maar ook in de vrijheid om zelf te mogen beslissen wanneer het juiste moment is voor een snackavond, een uur later naar bed of spelletjesmiddag.

Het feit dat haar zoon zelf kon kiezen wanneer hij een cadeaukaart in mocht zetten, vond hij fantastische. Twee maanden later mocht haar andere zoontje van 6 een verlanglijstje maken, hij schreef bovenaan zijn verlanglijstje de cadeaukaarten. Blijkbaar werken ze betoverend en maakte dit veel meer indruk dan het gewone speelgoed dat zij iedere verjaardag krijgen! De cadeaukaarten hebben voor haar gezin al heel veel mooie momenten opgeleverd. En ze gunt ieder kind kleine avonturen met groot geluk. Juist daarom heeft ze ervoor gekozen om de kaarten te professionaliseren en op de markt te brengen. In samenwerking met illustrator Sanne Koekenbier zijn de Wildcards tot stand gekomen.

Ik was hier gelijk enthousiast over en zo leuk dat ik de Wildcards mag testen. Zodra ik het open krijg ik al en glimlach op mijn gezicht. Het is vrolijk verpakt, dat het feestje nu al gaat beginnen. En dat het een feestje is, blijkt wel uit de reactie van onze zoon.

Met de cadeaukaarten voor kinderen van Wildcards zijn de kinderen aan zet!

Ik leg mijn zoon uit dat deze Wildcards boordevol klein geluk speciaal voor kinderen gemaakt zijn. Het zijn cadeaukaarten met speelse activiteiten en leuke momenten. De kinderen mogen kiezen, dus kids aan zet.

Het is vooral nu erg fijn om de aandacht met je kinderen op iets anders te kunnen richten. Je geeft ze eigenlijk unieke ervaringen cadeau. En de spelregels? Die bepaal je samen.

Op de website van Wildcards vind je nog extra inspiratie. Ook kan je op een aantal kaarten je eigen invulling geven aan de speelse activiteiten en leuke momenten. Je kan het dus echt uniek maken voor jullie eigen gezin.

Happy moments

Na mijn uitleg vraagt onze zoon gelijk of hij een kaartje mag kiezen. En ja hoor, hij kiest het kaartje met een uurtje later naar bed. En wij moeten erg lachen om zijn stralende gezicht als hij het kaartje in de lucht houdt.

cadeaukaarten voor kinderen

Onze extra spelregel is dat hij ook een kaartje voor mij of zijn vader mag uitkiezen. Dus ik krijg morgenvroeg ontbijt op bed. Dat werd een lekker en gezellig begin van de dag.

Onze zoon blijft de hele dag door volop fantaseren wat hij allemaal nog meer zou kunnen kiezen. Voor hem is het plezier al volop begonnen. Als ik hem vertel dat ik er een blog over ga schrijven voor Vettt en vraag aan hem hoe hij dit spel zou omschrijven zegt hij ondeugend lachend: “Vettte shit”.

De dag erna mag hij nog twee van de Wildcards boordevol klein geluk kiezen, één voor hem en één voor zijn vader. Zodra we beneden zijn is het eerste wat hij vraagt, “Waar zijn de kaartjes?” Vandaag mag papa trouwens een uurtje later naar bed. Haha, wat een lol.

Klein geluk doorgeven

Tamara Hilhorst heeft de Wildcards – Kids aan zet gelanceerd. Haar missie is om het kleine geluk door te geven. Nou, dat is zeker gelukt. We hebben afgelopen weekend allemaal moeten lachen om de leuke momenten die deze kaarten in ons gezin hebben gebracht. En juist in deze periode dat we extra veel thuis en met elkaar zijn is zo’n set kaarten een aangename verrassing!

Over Wildcards – cadeaukaarten voor kinderen

De cadeaukaarten voor kinderen van Wildcards zijn online te bestellen op de website: Wildcards en kosten 14,95 Euro.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.