Brandweerman Sam in het HOFtheater Raalte

Door

Brandweerman Sam blijft in ons huis een held. Wat is er nou leuker om Brandweerman Sam live te ontmoeten in het theater? Wij gingen naar het HOFtheater in Raalte voor de voorstelling van Brandweerman Sam en het grote kampeeravontuur.

Brandweerman sam in het hoftheater Raalte
Brandweerman sam in het hoftheater Raalte
Norbert Puk

HOFtheater Raalte

Op naar het mooie compacte HOFtheater in Raalte. Naar Brandweerman Sam en het grote kampeeravontuur. We hadden hier al even naar uit gekeken. We zijn 2 jaar geleden ook naar een voorstelling geweest, het maakte ontzettend veel indruk op de kinderen. We hadden een mooi plekje in het midden. Groot voordeel aan dit theater is, vind ik, dat het kleinschalig is. Een aanrader!

Jupiter
Brandweerman sam in het hoftheater Raalte
Jenny, Sam en Elvis

Brandweerman Sam en het grote kampeeravontuur

Wie brandweerman Sam kent, die kent Piekepolder. Maar die kent ook Brandweerman Sam zijn vrienden Jenny, Elvis en Commandant Staal. Norbert Puk was er natuurlijk ook bij. Een nieuw spannend avontuur met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter. In het bos bij Piekepolder leeft een klein zeldzaam diertje, de rode eekhoorn. Wanneer twee biologen op zoek gaan naar de rode eekhoorn willen Brandweerman Sam en Elvis graag helpen zoeken. Maar Norbert Puk gaat ook stiekem mee naar deze zoektocht en verdwaalt in het bos. Het is een leuke voorstelling met veel interactie door middel van zang en dans. De leukste voorstelling die we tot op heden hebben gezien! Na afloop van de voorstelling was er nog een leuke meet and greet met Jenny en Sam.

Brandweerman sam in het hoftheater Raalte
Commandant Staal en Jenny bij de kazerne
Brandweerman sam in het hoftheater Raalte
Dé rode eekhoorn

Nog een verrassing na afloop..

Toen we richting huis gingen stond er nog een verrassing klaar. Er stonden 2 echte brandweerauto’s buiten met echte brandweermannen. De kinderen vonden het fantastisch zoals je hieronder kunt zien.

Meet and Greet met Jenny en Sam

Meer voorstellingen in het HOFtheater in Raalte

De komende tijd staan er nog meer leuke kindervoorstellingen in het HOFtheater. Rupsje Nooitgenoeg op 29 december, Gnaffel op 16 februari, Jurassic Revenge op 8 maart en meneer Monster op 19 april.

Brandweerman Sam is een productie van Van Hoorne Entertainment. Heb jij ook een Brandweerman Sam ‘fan’ in huis? Op de website van Van Hoorne vind je een speellijst, in 2020 staan ze onder andere in Rijssen, Hengelo, Enschede en Winterswijk.

Als afsluiter een kijkje nemen in de échte brandweerauto’s

Over Ellen

Meer blogs van Ellen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.