VETTT Afvalmonsterstoet (=VOL)

Op zondag 23 juni zal VETTT in samenwerking met STOET de VETTT Afvalmonsterstoet organiseren. Een gratis event waarbij we ons met z’n allen inzetten om kinderen maar ook vooral bezoekers van de binnenstad bewust te maken van zwerfafval.

Laatste update: het evenement zit helemaal vol, aanmelden is niet meer mogelijk.

Wat gaan we doen?

We gaan eerst creatief aan de slag en toveren onszelf om tot heuze Afvalmonsters. Van (schoon) restmateriaal maak je samen met je ouders/verzorgers een tof monsterpak. Een schminckje zal het helemaal af maken.

Merel van Merel Events, studeert met alle kinderen een heel bijzonder lied in en bewapend met afvalkarren, hesjes, prikstokken en afvalzakken gaan we de binnenstad in.

We treden in actie, we laten het goede voorbeeld zien, maar we gaan ook informatie uitdelen. Zodat iedereen weet waarom dat zwerfafval nou zo slecht is én wat je zelf kunt doen om zelf die strijd aan te gaan.

We eindigen weer bij STOET die speciaal voor ons haar deuren opent. Hier houden we nog een kleine afterparty, waar de kinderen bedankt worden en na kunnen genieten met een kinderdisco, een optreden van Meneer Beer en een gratis suikerspin. 

Het evenement is gratis maar je moet je wel even aanmelden zodat we weten hoeveel personen (kinderen en volwassenen we kunnen verwachten). Vol=vol

Meer informatie & aanmelden

Datum: Zondag 23 juni
Tijd: Van 13.00 tot 16.00
Leeftijd: 2 tot 8 jaar (de activiteiten zijn aangepast op deze leeftijd, oudere en jongere kinderen zijn natuurlijk ook welkom)
Locatie: STOET Enschede, Pijpenstraat 15
Kosten: Het is een gratis event. Voor kinderen is er bij STOET een gratis suikerspin en een beker ranja.
Aanmelden: Helaas aanmelden is niet meer mogelijk, het evenement zit helemaal vol.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door o.a: De Stadsbeweging Enschede, Raakkracht, STOET en Twente Milieu.

Afvalmonsterstoet

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.