Weekendtip: Kids at the Park Hengelo! Met Dylan Haegens, Dirk Scheele en Mylene & Rosanne.

Door

Kids at the Park is in het leven geroepen door drie moeders die tevens ondernemer zijn en het tijd vonden voor een leuk event voor kinderen in Hengelo. Dit jaar zal het Prins Bernhard Plantsoen voor de 7e keer omgetoverd worden tot één groot speelparadijs voor kinderen. De toegang tot Kids at the Park is gratis en voor jou als ouder is er een gezellig terras waar je kan genieten van een hapje en een drankje.

Kids at the park

Wat is er allemaal te doen tijdens Kids@thepark?

Het Prins Bernhard Plantsoen is op zich al een heel mooi park, maar tijdens Kids at the Park staat alles in het teken van kids. Er is superveel te doen. Zo zijn er allemaal kraampjes met leuke producten, je vindt er een peuterplein, een theaterweide, een kinderboerderij, een knutselhoek en je kunt er slijm maken. Ook kun je tijdens Kids at the park lasergamen en voetballen! Helemaal onderaan deze blog vind je een overzicht met alle activiteiten.

Kids at the park

De theaterhoek met verschillende toffe optredens

Kids at the park
VETTTE optredens tijdens Kids at the Park: Dylan Hagens, Dirk Scheele en Mylene & Rosanne!

Kids at the park wordt ieder jaar spectaculairder, dit jaar komt Dylan Haegens langs op de zaterdag (rond 11.30), Dirk Scheele treed ook op op zaterdag (15.00). Zondag komen Mylène & Rosanne naar Kids@thePark om 13.30.

Kids at the park

Merel van Merel Events is er dit jaar ook weer bij.

Niet vergeten!

Sproet is de mascotte van Kids at thePark, alle kids kunnen aan het eind van de dag meedoen met het Sproet dansje. Alvast oefenen voor de volgende editie? Kijk dan even naar dit filmpje.

Meer over Kids at the Park

In 2019 vindt Kids at the Park plaats op 31 augustus en 1 september van 10.00-17.30. De entree is gratis. Meer informatie over het evenement vind je op de website van Kids at the park.

Kids at the park

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.