Logeren in de boerderijlodge van op10logeren: wat een luxe!

Even eruit, een paar dagen de boel de boel laten, een andere omgeving….ik hou er zo van! En wat is nu mooier om voor die paar dagen niet zo ver te hoeven rijden (eh… 20 minuutjes) en toch het gevoel te hebben alsof je in het buitenland vertoeft? Klinkt goed toch? Vond ik ook en daarom togen wij met ons vijven naar een boerderijlodge in Delden om een weekendje te gaan logeren.

Boerderijlodge op landgoed Twickel

Sinds een aantal jaar worden er op Erve Dubbelink boerderijlodges verhuurd. Vanaf 2019 is Marlijn Scholten daar de nieuwe verhuurder van de lodges. Zij heeft er ook een geheel nieuwe huisstijl doorgevoerd die tot uiting komt in prachtig ingerichte lodges! Logeren in pure luxe dus!

Erve Dubbelink
Het erf
Onze boerderijlodge
Onze lodge

Welkom in ons eigen landschap

Naast de boerderijlodges ligt de prachtige boerderij Erve Dubbelink. Hier wonen Bart en Karin die met veel liefde de gasten ontvangen en de lodges klaarmaken voor alle gasten die komen logeren. Vol trots vertelden ze ons over het landgoed, de natuur, het wild. Onze kinderen zijn helemaal enthousiast als ze horen dat ze mogen helpen met het voeren van de geiten. Wat een geluk om hier te mogen wonen!

Geiten voerenn
Helpen met de geiten voeren
Hutten bouwen in het bos
Genoeg ruimte om een hut te bouwen

Logeren in de kast?

Onze lodge is een vierpersoonslodge met een extra bed. Wij zijn met z’n 5-en dus dat is perfect. Vooral het logeren op de verdieping met uitzicht over het veld is prachtig! De kinderen wilden echter veel liever slapen in de kast! In een heuse bedstee slaap je niet elke dag toch!

Guusje mag logeren in de kast
Guusje mag logeren in de kast

Naast de fijne slaapplekken hebben wij ook genoten van de ruime keuken, de stortdouche en het gave bad op de verdieping.

Heerlijke omgeving!

Zoals ik hierboven al beschreef hadden wij echt het gevoel in het buitenland te vertoeven! De lodges kijken uit over het weiland en het bos. De eerste ree werd al snel gespot door Jurre. Naast de lodges begint de ‘Umfassungsweg’, een prachtige wandeling van een kilmeter of 10 rondom kasteel Twickel.

Umfassungsweg
Umfassungsweg

Ontbijt op bed

Op zondagochtend werden wij verrast met een goed gevulde picknickmand; ontbijt op bed! Aangezien het weer al prachtig was verplaatsten we dit ontbijt naar buiten. Ontbijten buiten in de zon, beter bestaat er niet!

Ontbijt
Ontbijt!

Ook zin om te logeren in een boerderijlodge?

Via de website van op10logeren boek je heel makkelijk een lodge. Wat ook gaaf is om de grote lodge te huren, hier kunnen 12 mensen tegelijk logeren.


De lodges worden ook gezamenlijk als groepsaccommodatie verhuurd, in de grote lodge zijn voldoende tafels en zitplekken om samen te eten. Dus samen met de hele familie of vriendengroep een weekendje weg en toch je eigen plek hebben!

Binnenkort opent op10logeren nog een nieuwe groepsaccommodatie in het centrum van Oldenzaal.

Wat ons betreft een echte aanrader en wij komen graag nog eens logeren!

Op10logeren

Over Famke

Meer blogs van Famke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.