Halloween in Twente: de leukste uitjes en activiteiten met kinderen

Door

2022- In de herfst wordt er steeds meer en steeds vaker Halloween gevierd. Halloween in Twente: er worden voor kinderen ontzettend veel leuke Halloween uitjes en Halloween activiteiten georganiseerd. Halloween evenementen, knutsel activiteiten of griezeloptochten. We hebben hieronder de leukste Halloween uitjes verzameld in Hertme, Losser, Enschede, Hengelo, Almelo en net buiten Twente in Apeldoorn,

T/m 30 oktober: Heksendoorn in Hellendoorn (Hellendoorn)

In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn: Halloween voor families! Tijdens Heksendoorn is het Avonturenpark aangekleed in herfstige Halloweensferen (o.a. ruim 2.000 pompoenen!), daarnaast zijn er extra activiteiten en mooie spookhuizen. Alle Heksendoorn dagen draait het om onze vrolijke vogelverschrikkers, vriendelijke heksen en de sfeervolle aankleding. Opperheks Odelia verwelkomt jullie graag in oktober!
www.avonturenpark.nl

29 oktober: Halloween in het Openluchttheater (Hertme)

Stap op zaterdag 29 oktober door de piepende en krakende poorten van het theater en laat je verwelkomen door heks Wientje! Zij neemt je mee naar spoken, heksen en andere griezels!Eenmaal in het theater kun je je vermaken met diverse spel en knutselactiviteiten in een omgeving waar de griezels, spinnen en natuurlijk de pompoenen niet ontbreken. Zelfs zijn er heksen met roofvogels en uilen. Daarna wordt iedereen verwacht aan de voet van de kasteeltoren, waar te midden van knetterende vuren, opdoemende rookwolken en flakkerende kaarsen de heks Wientje opwachting maakt voor een griezeldans. Illusionist Nigel Otermans zet dan een magische show neer.
www.openluchttheaterhertme.nl

halloween in twente

29 oktober: Halloween in Losser

Kom lekker griezelen in het centrum van Losser. Rondom de levensechte spooky halloween kathedraal is er voor kids van alles te doen en te beleven: pompoen carven, knutselen en  schminken. Win mooie prijzen met de griezeltocht en kleur- of verkleedwedstrijd. En een lekkere griezelsuikerspin gaat er na afloop vast wel in.  ‘s avonds is er een Griezelspeurtocht. Let op voor de activiteiten moet je je wel even aanmelden, dat kan via de link hieronder.
www.centrumlosser.nl

29 oktober: Happy Halloween bij De Waarbeek

In oktober kun je in het park gezellig komen griezelen tijdens Happy Halloween! Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kun je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kun je je laten schminken, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens de griezelbingo!
www.waarbeek.nl

30 oktober: FrightNight Kids editie bij Marcook’s (Enschede)

Deze Halloween pakt restaurant @Marcook’s in Enschede weer uit en zullen er een ware FrightNights worden georganiseerd helemaal binnen het thema heksen en zombies. Met op zondag 30oktober een speciale kids editie. Dit allemaal in een creepy setting! Er kan gereserveerd worden voortijds blokken van 3 uur.
www.marcook.nl

halloween in twente
Halloween bij Marcook’s

28 en 29 oktober: Halloween knutselen bij Kijk&Doe (Almelo)

Peuters, kleuters en kinderen van 6 jaar en ouder kunnen in het Creatief Atelier Kijk&Doe knutselen rondom het thema Halloween. Het knutselatelier duurt 2 uur en er zijn allerlei materialen om in het thema mee te werken.
www.kijkdoe.nl

30 oktober: Halloween workshop ‘versier je eigen taartje’ bij De Kookzolder (Enschede)

Omdat de Halloween workshops in de herfst zo’n succes waren, organiseren we een extra workshop op zondag 30 oktober. Versier je eigen taartje in het fijne kookatelier van De Kookzolder. Meld je aan via de website!
www.dekookzolder.nl

30 oktober: Halloween cupcakes versieren

Kom zondag je eigen cupcake versieren bij Zoete Kruimels in het centrum van Oldenzaal. Je versiert ze natuurlijk ‘creepy’ want alles is in Halloween stijl! Kijk hieronder voor meer informatie!

30 oktober: Halloween Theeleut tussen de koeien bij Landgoed Kaamps (Deurningen)

Zondag as. organiseert Landgoed Kaamps een griezelig lekkere theeleut in de ‘Halloween’ belevingsboulevard. Bij de koeien; extra leuk én bijzonder dus voor de kinderen! De belevingsboulevard wordt helemaal in Halloween thema versierd.
www.kaamps.nl

27 en 28 oktober: Griezelen met je gezin bij Hof van Eckberge (Eibergen)

In 2022 is Graaf Eckberge terug voor een spannend Halloween-avontuur! Kom op 27 en 28 oktober na 18:30 uur griezelen met je gezin, neem deel aan verschillende spannende activiteiten in het donker en beleef een spannende goochelshow! Durf jij het aan…? Kijk voor meer informatie en tickets op www.hofvaneckberge.nl

Nog meer Halloween in Twente? Ken jij nog uitjes en activiteiten rondom het thema Halloween?

Heb jij nog aanvullingen voor leuke uitjes en activiteiten rond om het thema Halloween in Twente of rondom Twente? Laat hieronder een berichtje achter!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
6 Comments