De IJsvogel, een huisje met jacuzzi op de Veluwe, wat wil je nog meer?

Bram, Maryke, Ravi, Bodhi en hond Isa hebben afgelopen weekend volop genoten in een huisje met jacuzzi op de Veluwe. Aan de foto’s te zien hebben ze het heerlijk ontspannen gehad. Heb jij hier ook wel zin in? Boek dan last minute nog een huisje met jacuzzi bij vakantiepark De IJsvogel op de Veluwe. Meer een sauna type? Dat kan ook. Er zijn ook Zand Lodges met sauna.

Lekker ontspannen in de jacuzzi

Dat is toch helemaal het einde? Nou dat vonden wij wel en de kinderen nog meer! “Hebben we die jacuzzi dan helemaal voor ons alleen of komen er ook nog andere mensen bij?” Vroeg Ravi. We hadden de jacuzzi helemaal voor onszelf, hoe fijn is dat?! Dat we het zwembad op het vakantiepark niet helemaal voor onszelf hadden viel toch wel even tegen. Ja, ze worden wel erg verwend tijdens zo’n luxe uitje!

Wij kwamen op woensdag 27 april, Koningsdag, om 15:00 uur aan bij het vakantiepark. Moe, overprikkeld en verkleumd na een Koningsdag Apeldoorn met twee kinderen en een hond. De kinderen zaten al in de jacuzzi toen ik de sleutel nog niet eens in het slot had. Bij wijze van spreken dan, want hun zwembroeken hadden ze natuurlijk nog niet aan. Maar dát ging na binnenkomst in onze lodge razendsnel. De bagage werd neergekwakt en hoppa, plons meteen het warme water in. Ontzettend fijn dat de jacuzzi al verwarmd was, zodat ook Bram en ik er na het uitpakken zo bij in konden. Na een dagje eropuit te zijn geweest is er echt niets fijner dan ‘thuiskomen’ in een vakantiehuis met jacuzzi!

huisje met jacuzzi op de Veluwe

De sleutel zat nog niet in het slot of de jongens zaten al in de jacuzzi!

Vakantiepark de IJsvogel op de Veluwe

De Veluwe is één van onze favoriete plekken in Nederland. Omdat het zo lekker dichtbij Twente ligt. En natuurlijk omdat het er prachtig is. Je ontdekt elk bezoek en elke jaargetijde weer iets nieuws. Soms is het jammer dat je aan het einde van de de dag weer naar huis moet, dan is overnachten natuurlijk een top idee! Wij hebben al vaker op de Veluwe overnacht, maar op vakantiepark de IJsvogel in Voorthuizen waren we nog nooit geweest.

huisje met jacuzzi op de Veluwe
De Zand Lodge is gestyled door ‘By Boo’

De IJsvogel bevindt zich in het gezellige plaatsje Voorthuizen midden op de Veluwe. Het is een vakantiepark vol rust, ruimte én vrije natuur. Je vindt er uitgestrekte bossen, wild begroeide heiden, eindeloze zandverstuivingen en kronkelende beekjes, allemaal op fiets- of loopafstand van het park. Het vakantiepark is ruim opgezet en biedt veel verschillende typen accommodaties. We hebben het park, na een plons in de jacuzzi, lopend verkend. We ontdekten chalets, safaritenten, lodges, luxe villa’s en prachtige groepsaccommodaties. Maar ook een zwembad, een spraypark (Door op de knop te drukken schiet het water je om de oren), een speeltuin, voetbalkooi, bowlingbaan, huiskamer, wellness, een restaurant met binnenspeeltuin, een snackbar, visvijver en een wasserette. Omdat wij maar 1 nachtje bleven, hebben we helaas niet van al deze faciliteiten gebruik kunnen maken. We zullen dus echt nog een keertje terug moeten.

We hebben wel gebruik gemaakt van de speeltuin, het zwembad en de snackbar. Want van relaxen in de jacuzzi word je hongerig en na een patatje wil je wel even de speeltuin en het zwembad in, toch? Verder hebben we vooral veel tijd in en om onze Zand Lodge doorgebracht, wat wil je ook anders in zo’n hippe accommodatie met jacuzzi voor de deur? Ook onze hond Isa genoot volop. Ze vond het wel jammer dat ze niet bij ons in de jacuzzi mocht. Maar een beetje rondscharrelen op het zand en opwarmen in het zonnetje was ook geen straf.

De volgende dag stonden we redelijk op tijd op omdat we graag nog even wilden genieten van onze privé wellness. Om 10 uur checkten we uit en liepen we het bos in voor een heerlijke wandeling in het Veluwse bos.

Ook overnachten in een Zand Lodge met jacuzzi?

Dat snap ik helemaal! Hier vind je nog meer informatie over onze accommodatie en vind je de mogelijkheid om gelijk te boeken.

Overnachting met jacuzzi Veluwe
Oh my, dit is het helemaal!

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.