De lekkerste plekken om eten te bestellen of af te halen!

Door

De restaurants en horeca schakelden snel. De mogelijkheden om eten af te halen en te laten bezorgen schieten als paddestoelen uit de grond. Super relaxed voor jou maar ook fijn voor de ondernemers. Zo kun je juist hun in deze moeilijke tijd blijven supporten. Op Facebook deden we een oproep waarin jullie jullie tips massaal met ons deelden. Waarvoor dank. Hieronder vind je een overzicht! Het overzicht is nog in ontwikkeling, het was nogal een klus om al jullie tips erin te krijgen :-)..

Afhalen en bezorgen in Enschede

 1. De Appeltjes van Oranje (Bezorgen)
  Wat: Lunch, diner maar ook gebak.
  Ze zijn gevestigd in Spinnerij Oosterveld in Enschede. Dat is precies daar waar ook het VETTT-kantoor zit. En ik zeg het je, uit eigen ervaring: het is héérlijk. Het zijn ook nog eens hele leuke dames!
  www.appeltjes-van-oranje.nl/bestellen
 2. De Branderie (Afhalen en bezorgen)
  Wat: Lunch en gebak
  Midden in het centrum van Enschede zit deze leuke lunchroom. Speciaal voor deze bijzondere periode hebben ze een aangepast menu.
  Op de website vind je onderaan het aangepaste menu.
  www.debranderie.nl
  Tip: De Branderie maakt mini-taartjes, 4-persoons taartjes zodat je niet gelijk met je gezin een hele taart hoeft op te eten :-).
 3. Puur Deliz (Bezorgen)
  Wat: Diner
  Puur Deliz spring niet op deze trend in, ze deden dit altijd al. Het bezorgen van maaltijden. De maaltijden hoeven thuis alleen nog meer even in de oven gezet te worden.
  www.puurdeliz.nl
 4. Restaurant Verso (Afhalen/bezorgen)
  Wat: Diner
  Restaurant Verso aan de Deurningerstraat springt ook in op de Corona-maatregelen. Ze hebben een aangepast menu met heerlijke Italiaanse gerechten.
  www.restaurantverso.nl
 5. Tentje Teman2 (Afhalen)
  Wat: Diner
  Ze zijn nog meer net geopend, maar wat een leukerds! Hier kun je terecht voor gerechten uit de Indonesische én Turkse keuken.Vorig week hebben we hier na een heerlijke boswandeling eten afgehaald. Goddelijk!
  www.tentjeteman2.nl/

Afhalen en bezorgen in Oldenzaal en omgeving

 1. Christoffel’s Oldenzaal en omgeving (Afhalen en bezorgen van maandag t/m vrijdag)
  Wat: lunch en diner
  Elke uit Rossum nam deze week een dag de stories op Instagram over en ze mocht gelijk de afhaaldienst van Christoffel’s testen. Heerlijk vond ze het! Christoffel’s bezorgt in Oldenzaal maar dus ook in de plaatsen eromheen.
  www.christoffels.nl
 2. Quakoken (Afhalen en bezorgen)
  Wat: diner
  Helaas ben ik hier zelf nog nooit geweest, maar ik hoor er van verschillende kanten goede dingen over. Het aangepaste menu ziet er in ieder geval veelbelovend uit!
  www.quakoken.nl

Afhalen en bezorgen in Hengelo en omgeving

 1. Bombay Spice (Afhalen en bezorgen)
  Wat: Diner
  Dit vind ik zo’n fantastische restaurant. Als je van Indiaas houdt is dit echt een aanrader. Nooit Indiaas gegeten? Wacht niet langer en probeer dit!
  www,bombayspice.nl
 2. Lab26 (Afhalen en bezorgen)
  Wat: Diner
  Ik ken Lab26 zelf niet maar ik heb er vanuit Hengelo van verschillende mensen al goede dingen over gehoord. Lab26 heeft een Italiaanse keuken.
  www.lab26.nl

  Nog meer leuke plekken ontdekken? Ga naar Hengelo promotie voor een uitgebreid overzicht van restaurants die afhaal en bezorgen verzorgen in Hengelo.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.