VETTTE Tip: De Jeugdseries van Schouwburg Hengelo

Door

Herken je dat? Dat wanneer je naar het theater gaat je dan altijd denkt ‘dit moet ik vaker doen’. Dat heb ik dus. Altijd. Zowel met als zonder kinderen. Neem jij je dit ook altijd voor en wil je het jezelf makkelijker maken? Lees dan verder, we hebben namelijk echt een hele goeie (cadeau-)tip voor jou!

Jeugdseries bij Schouwburg Hengelo: 3 voorstellingen voor een prikkie

Vanaf september start het nieuwe theaterseizoen in de theaters. Schouwburg Hengelo werkt al langer met een heel tof concept: de Jeugdseries. Het concept werkt heel simpel: je bezoekt 3 voorstellingen die specifiek geselecteerd zijn door de programmeurs van de Schouwburg voor een klein prijsje. Grote kans dat je voorstellingen gaat meemaken die je anders niet bezocht zou hebben. De Jeugdserie is aan te schaffen voor verschillende leeftijden: 4-6 jaar, 6-8 jaar en 8-12 jaar.

Begin juni zijn de voorstellingen voor het komende theaterseizoen bekend gemaakt, deze vind je terug op de website via deze link: Jeugdseries Schouwburg Hengelo.

De voorstelling Pippi Power van theatergroep Maasland vind je in de series van 8-12 jaar.

Leuk om cadeau te geven!

Hoe tof is dit om cadeau te geven voor vaderdag, een jarige opa en/of oma of aan een jarig kind? Ik vind dit dus echt heel leuk. Heb je binnen jouw gezin/familie meerdere kinderen in dezelfde leeftijdscategorie dan kun je ook onderling afwisselen. Tot slot: de series zijn te koop vanaf € 18,50. Je betaalt max. € 8,50 per voorstelling en dat maakt het goedkoper dan een bioscoopkaartje! 

In de categorie 4-6 jaar zit onder andere de voorstelling ‘Poppenkast’ van De Toneelmakerij

Meer weten?

Wil je meer weten over de Jeugdseries van Schouwburg Hengelo of over de voorstellingen? Neem dan een kijkje op de site van Schouwburg Hengelo.

Sneak Peek seizoen 2022-2023 Schouwburg Hengelo

De meeste theaters hebben in juni het programma voor het komende theaterseizoen bekend gemaakt, dat start vanaf september. Een aantal grote bekende producties die op het programma staan zijn onder andere:

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Kijk dan hier: Schouwburg Hengelo Programma Jeugd.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Schouwburg Hengelo.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.