Product review, deze leuke bamboo kampeertafel van Obelink!

Door

Dit is het tweede jaar dat wij gaan kamperen met ons zoontje! Kamperen met kids is heel tof, zowel voor de kinderen zelf maar ook als ouders vinden wij het heel gezellig! Voor Vettt mochten wij dit jaar de Obelink Bamboo Compact tafel testen. Hoe leuk is dat! 

Verpakking

Ik was al heel happy toen het pakket binnenkwam, de tafel klap je in tot een smal pakket van 100x17x11 cm. Super klein dus! En je schuift hem zo in de auto of dakkoffer. De poten zijn van aluminium en het blad is van bamboo waardoor de tafel ook nog eens heel licht is, dikke plus! 

Al onze voorgaande kampeertripjes maakten we gebruik van twee inklaptafels van de Action, dus deze nieuwe stijlvolle variant van Obelink was een verademing! 

Ooh nee!

Bepakt en bezakt gingen we afgelopen Juni naar Corsica, ik nog in de veronderstelling dat we met een extra tafel op pad gingen dit jaar. Niks bleek minder waar toen ons tentje net stond op de eerste camping en ik vrolijk wou beginnen aan de inrichting. 

Schat waar is die andere kampeertafel? Welke tafel bedoel je? Oooh die grote van de action, jaaa die heb ik niet meegenomen… We hebben nu toch deze nieuwe?

Herkenbaar? : ) 

Nou kak, daar ging mijn fantastische plan. Ik zag mezelf namelijk heerlijk eten aan de ruime en hippe eettafel van Obelink. Beter dan het kleine tafeltje van 40×40 cm die we tot nu toe gebruikten. 

Na een klein discussietje besloten wij om het kleine tafeltje te gebruiken voor binnen en de Obelink tafel alsnog buiten neer te zetten. Top idee! 

De kampeertafel zelf

We hebben heerlijk getafeld, geborreld, gekaart en geyahtzeet. Ook ons zoontje kon er heerlijk aan spelen, verven en tekenen. Wat een ruimte! Zo fijn ook dat gewoon alles voor je ontbijt op de tafel past i.p.v. dat je het ernaast op de grond moet zetten. 

Het formaat van de kampeertafel is echt super, daarnaast is het ook heel fijn dat de tafel in hoogte verstelbaar is. En jajaa ook nog eens per poot, zodat je ook op een oneffen oppervlak je tafel recht hebt staan. Ideaal! 

Wij waren heel erg blij met deze tafel op vakantie, naast de praktische zaken vonden we het design ook gewoon erg mooi. Het oog wil ook wat! ; ) Paar kaarsjes erop en het ziet er helemaal gezellig uit voor je tentje! Toch fijn, want je brengt er aardig wat uurtjes door als je met kleine kids gaat kamperen. Dus dikke aanrader deze tafel! 

Meer info

Mocht je meer willen weten: 

Op dit handige filmpje van Obelink zie je hoe eenvoudig je tafel in en uitklapt, en hoe de kampeertafel er in meeneemverpakking eruit ziet.

Nog een leuk detail is dat de kampeertafel nu in de aanbieding is! Mocht je er net zoals ons mee gaan kamperen, geniet ervan! En wil je helemaal wat anders? Bekijk dan nog veel meer handige kampeertafels.

Hele fijne zomervakantie allemaal!  
PS. Heb je nog inpaktips nodig? Lees dan de blog van Nienke.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.