Weekendtips: 24 t/m 26 juni

Door

25 en 26 juni: Foodtruck Festival Stoer Voer (met kinderactiviteiten), Enschede

Dit weekend kun je je culinaire hart weer ophalen op Foodtruck festival Stoer Voer in Enschede. De Enschede-editie zal plaatsvinden bij de Performance Factory (Oude Polaroid). Fijne foodtrucks, lekker deuntjes en dat met een drankje in de hand. Ik kan niet wachten! En, mooi meegenomen, er is ook nog ontzettend veel te doen voor de kinderen. Lees maar: Stoer Voer en Kinderdomein.
 

24, 25 en 26 juni: Culivent (Almelo)

Ook Almelo staat dit weekend in het teken van lekker eten en drinken. In het Hagenborghpark in Almelo kun je het hele weekend genieten van lekkers. Voor meer info check je de facebook paginga: Culivent Almelo
 

25 en 26 juni: Kunsten op Straat (Hengelo)

Hengelo staat het hele weekend in het teken van Kunsten op Straat. Living statues, muzikanten en dichtkunst. Door de hele binnenstad vind je verschillende kunstdisciplines! Voor meer informatie: Kunsten op Straat Hengelo.
 

Woensdag 29 juni: Internationale modderdag (Enschede, Hof Espelo)

Niet helemaal in het weekend maar wel het noemen waard. Woensdag kun je weer lekker door de modder rollen en met water en zand spelen bij Hof Espelo. De jaarlijkse internationale modderdag wordt weer gevierd! Meer info: Hof Espelo. 
 

Nog meer leuke tips?

Wat ik zelf altijd erg leuk vind in het weekend zijn uitjes waarbij het voor de kinderen en voor jezelf relaxed is. Een van mijn favorieten is Erve Brooks, Heleen schreef er vorig jaar een blog over. Die lees je hier: blog Erve Brooks. De tips van Maryke met favoriete borrelgelegenheden met speelplek is ook altijd fijn, en de top 5 best bewaarde geheimen in Enschede is ook zeker de moeite waard. Happy weekend!

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.