Kinder badmode trends

Het mooiweerseizoen staat voor de deur. Kinderen groeien als kool dus grote kans dat je nieuwe zwemkleding moet kopen. Wat zijn de badmodetrends voor 2024? Vettt zet ze voor je op een rijtje.

Flower Power

Veel bloemenprints dit seizoen. Het leuke is dat je de bloemen in allerlei kleuren en stijlen ziet. Van groot en neon tot klein, fijn en pastel. Zo is er voor ieder wat wils. Zowel in de collectie jongens- als meisjesbadkleding vind je de bloemen terug. 

Streepjes

Naast bloemen zien we veel streepjes deze zomer, zowel voor jongens als meiden. Streepjes zijn wat mij betreft altijd goed en ook nog eens tijdloos. Ga je voor een Bretonse streep of kies je voor neon strepen in meerdere kleuren zoals te zien bij deze bikini uit de Protest meisjes zwemkleding?

Less is not more

De badkleding voor meisjes is alles behalve saai en recht toe recht aan. We zien veel ruches, strikken en smock. Dat maakt de badkleding lekker speels en vrolijk. Ook leuk: asymmetrische bikini‚Äôs, zoals die hierboven! 

Retro ruitjes

Het retro stijltje is terug van weggeweest in de vorm van Vichy ruitjes. Deze geven een heerlijk nostalgische look en doen me altijd aan Frankrijk denken. O.a. Zara (tip: check ook Zara Home), Protest en Hema hebben prachtige badmode met ruitjes, ook voor jongens!

Surflook

Voor jongens zien we veel tropische prints die lekker in het surfstijltje passen. O.a. Protest heeft de perfecte zwembroek voor jouw surfboy! Hier zie je juist weer veel langere zwembroeken, tot net boven de knie. Protest heeft ook veel stoere badpakken voor meisjes en surf- of supshirts met uv-bescherming.

UV-protectie

UV-bescherming krijgt steeds meer aandacht. Waar je 8 jaar geleden nog je best moest doen om een stijlvol uv-pak op de kop te tikken, barst het nu van de leuke uv-pakjes. Die van Beach & Bandits zijn erg mooi, ook voor de wat oudere kindjes, maar ook Hema, Decathlon en Zara verkopen leuke uv-kleding. Mijn kinderen dragen op het strand standaard een uv-shirt omdat ze dan niet steeds hun bovenlijf hoeven in te smeren. Scheelt veel schurend zand! 

Deze blog is een samenwerking met Protest. Speciaal voor de lezers van Vettt geven zij 10 % korting op hun collectie. Gebruik daarvoor de kortingscode vettt10. Deze code is geldig tot en met 31-10-2024.

Tip: De foto’s die in dit artikel zijn gebruik,t zijn voorbeelden uit de collecties die op moment van schrijven beschikbaar waren. Mogelijk zijn deze snel uitverkocht, dus rennen naar de winkel (of online ) als je iets leuks ziet : )

Over Chantal

Meer blogs van Chantal lezen? Kijk dan even hier!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *