Dit weekend: Stoer Voer Enschede met Kinderdomein!

Door

Oh ik hou van festivals, ik hou van food. Ik ben gek op foodfestivalletjes. Een paar weken geleden heb ik mij weer kostelijk vermaakt op Foodtruck festival Trek. En dit weekend (25 en 26 juni) kunnen we weer los want Enschede is weer aan de beurt: Food Truck Festival Stoer Voer komt naar de Performance Factory!

Stoer Voer bestaat al langer, er zijn eerdere edities geweest (zowel in de winter als zomer) in o.a Deventer en Hengelo. Kortom, ze timmeren lekker aan de weg. Goed voor de foodlovers onder ons.
 

Uitdaging: Foodtrucks met kinderen

Heerlijk om lekker langs alle foodtrucks te lopen, her en der wat te proeven, een drankje te doen en te genieten. Dat dat nog wel eens een uitdaging is met kinderen dat hoef ik je vast niet te vertellen. Vooral als het druk is en het soms even kan duren voordat je aan de beurt bent. In de rij te staan met kinderen om te wachten op dat heerlijke sateetje bij Daddy Cool (Aanrader!), dat is niet echt de leukste bezigheid op een festival. Maar daar hebben ze wat op bedacht bij Stoer Voer, er is namelijk ook iets tofs voor de kinderen geregeld.

Daddy cool

Een Kinderdomein op Stoer Voer Enschede

Stoer Voer en kinderopvangorganisatie Kinderdomein hebben de handen in één geslagen. Op zich best een logische combinatie want Kinderdomein maakt al regelmatig gebruik van de Performance Factory voor gave BSO-activiteiten. En goed voor jou, want jij kunt straks lekker op je gemak je wijntje drinken en je sateetje eten terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken in het “Kinder Domein”.
 

Kinderdomein

Gaaf he? In het Kinderdomein zal van alles te doen te zijn, alle activiteiten zijn gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er is een creatief gedeelte, waar je je kunt laten schmincken en waar je kruidenpotjes kunt versieren. Er is een knikkerfabriek, een knikkerbaan helemaal gebouwd van restmateriaal. Kinderen kunnen meedoen aan flessenvoetbal, aan streetdance workshops en er is een heuze frisbee-baan. En dit is nog maar een gedeelte van wat er allemaal wordt opgezet.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Toegang: gratis (drinken en een gezonde snack inbegrepen)
Openingstijden: 13.00-18.00 (Stoer Voer is tot 22.00 geopend)

 

Over Stoer Voer

In de Performance Factory (Bij de Oude Polaroid Fabriek) staan de beste en stoerste foodtrucks van Nederland op 25 en 26 juni twee dagen lang om jou de nieuwste foodtrends te laten beleven. De entree is gratis. Op zaterdag kun je er van 13.00 tot 00.00 terecht en op zondag van 13.00 tot 22.00. Meer info: Stoer Voer.

 
Stoer Voer Enschede
 

Meer leuke dingen?

Hou jij net als wij van leuke dingen met (en zonder) kids in Twente? Laat je gegevens hieronder achter en ontvang als eerste de Vettt Zomerspecial. Een gratis digitaal magazine boordeval tips, inspiratie en diy’s die op 1 juli gelanceerd zal worden!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.