De weekendtips 19 t/m 21 mei

Het is bijna weekend, hoe fijn! Ik heb een bijzonder weekend voor de boeg, ik ga voor Vettt samen met Pippa iets heel leuks doen. Ik mag er nog niets over zeggen maar hou mijn Instagram account vooral in de gaten, zaterdag zie je er meer over…voor jullie heeft het Vettt team weer de leukste tips verzameld. Mocht je aanvullingen hebben, laat het ons weten. Dat kan door een berichtje hieronder of op Social Media te plaatsen. Happy weekend!

20 mei: BAM! Festival (Hengelo)

Zaterdag vindt de 10e editie van het BAM! Festival in Hengelo plaats. Een dag vol muziek, kunst, (kinder)theater, cultuur en sport. Het BAM! Festival is een gratis festival in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. Voor meer info: BAM! Festival.

 

20 mei: Muziek in de Straten (Enschede)

Ik spreek uit ervaring, shoppen met kinderen wordt echt een feestje. Vorig weekend ging ik even de stad in tijdens Muziek in de Straten, op onze route kwamen we zoveel leuke dingen tegen. Ik liep met twee dansende dames door de stad. Tijdens Muziek in de Straten beleef je de binnenstad op een hele andere manier, met overal aangename verrassingen. Zeker een aanrader, ik schreef er ook een blog over.

20 mei: Workshop Muziekbank (Enschede)

Iedere maand wordt er bij de Muziekbank een workshop gegeven voor kinderen van 4 t/tm 7  jaar. Pippa is er nu al een paar keer geweest en ze vindt het heel leuk. Zaterdag aanstaande wordt er weer zo’n workshop gegeven. Een bijkomend voordeel is dat je dan zelf even de tijd hebt om even wat voor jezelf te doen. Meer informatie over de workshops en over hoe je aan te melden vind je op de site van De Muziekbank.

20 en 21 mei: Maker Festival Twente (Enschede)

Dit weekend staat Roombeek Cultuurpark helemaal in het teken van het Maker Festival Twente. Bedrijven, uitvinders, doe-het-zelvers, ambachtslieden, wetenschappers, kunstenaars en andere makers worden uitgenodigd om te laten zien wat ze maken, delen en wat er geleerd kan worden. Het Maker Festival is een feestje voor iedereen die geïnterreseerd is in innovatie en creativiteit, voor jong en oud.  Voor meer info: Maker Festival  Twente.

20 en 21 mei: Fête de la Nature Wonderryck (Denekamp)

Dit weekend staat helemaal in het teken van Fête de la Nature. Het grootste natuurfestival van Nederland, Natura Docet Wonderryck doet daar aan mee. Duik tijdens het FETE DE LA NATURE  in de wondere waterwereld en onderzoek de waterdieren in de vijver van de museumtuin van Natura Docet Wonderryck Twente. Voor meer info: Natura Docet Wonderryck.

21 mei: Lageveld ‘Ik doe mee dag’ (Wierden)

Tijdens deze dag kun je allerlei activiteiten uitproberen die gedurende het gehele seizoen op het Lageveld door de diverse ondernemers worden aangeboden, van flyboarden tot kano varen, van zandkasteel bouwen tot lekker spelen in het speelbos en dan smakelijk eten bij 1 van de roodtrucks. Voor meer info: Het Lageveld.

Dat waren ze, heel veel plezier dit weekend en geniet ervan!

Liefs,
Yvette

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.