Zondag 8 september: De Kidsrun van de Singelloop Enschede met heel veel extra kinderactiviteiten in de Kidszone!

Het is hier wel een beetje traditie geworden: de Rabobank Kidsrun als onderdeel van de Menzis Singelloop Enschede. Pippa heeft nu 2 keer meegelopen en ze vind het fantastisch. Dat je mag rennen over de weg waar normaal de auto’s rijden dat heeft het eerste jaar nogal wat indruk gemaakt. En dan natuurlijk die medaille die je na afloop krijgt. Hier staat zondag 8 september dus al in de agenda geblokt, dan is er namelijk weer een Kidsrun in het Volkspark Enschede. En dit jaar is de Kidszone nog uitgebreider, leuk voor haar 3-jarige zusje. Want ook voor jongere- en/of oudere broertjes en zusjes is er van alles te doen!

Let op: Gratis inschrijven via school t/m maandag 2 september!

De meeste scholen in de gemeente Enschede promoten de Rabobank Kidsrun fanatiek. Via school kunnen kinderen zich gratis inschrijven en als het goed is krijgen kinderen (in de gemeente Enschede) in de week na de schoolvakantie allemaal een flyer mee.
Als je je via school inschrijft is deelname aan de Kidsrun gratis! Op de flyer die op school wordt uitgedeeld vind je een kortingscode (het kan ook zijn dat de school de code via de nieuwsbrief communiceert). Deze code kun je gebruiken om je (gratis!) in te schrijven. Hebben kinderen geen code ontvangen? Vraag dan even na bij de juf of meester of de school mee doet aan de Rabobank Kidsrun!

De gratis online inschrijving via school sluit maandag 2 september om 23.00. Inschrijven kan via deze link.

Individueel inschrijven voor de Kidsrun

Doet je school niet mee aan de Rabobank Kidsrun? Dan kun je je kind(eren) individueel inschrijven, je betaalt dan € 2,50 als je je tijdens de voorinschrijving inschrijft. Daarna kan het nog via na-inschrijving voor € 3,00 per kind.

Win prijzen met jouw startnummer

Kinderen lopen tijdens de Rabobank Kidsrun 1 kilometer. Als iedereen na de gezamenlijke warming- up opgewarmd is, dan kan het hardloopfeest beginnen. Er wordt in vier groepen gestart, de jongste kinderen (uit groep 1 en 2) starten als eerste. Een overzicht van alle starttijden vind je via deze link. Alle kinderen die zich hebben ingeschreven krijgen een eigen startnummer. Dit startnummer is direct ook hun lot, waarmee ze kans maken op leuke prijzen. Zoals gratis kaartjes voor zwembad Aquadrome of zwembad De Wilder, gratis entree voor het springen bij Krazy Kangaroo en gratis entree voor Avontura. 

Tip: zet je naam en telefoonnummer op de achterkant van het startnummer, handig voor als je elkaar uit het oog verliest.

Rabobank Kidsrun

Warming Up, wat een feestje! Beeld: Menzis Singelloop Enschede


Goed doel steunen + je eigen hardloopshirt of gymtas

Bij je inschrijving kun je ervoor kiezen om een goed doel te steunen. Dit jaar is dat net als vorig jaar Skik in Twente. Skik in Twente biedt zorgeloze vakanties voor gezinnen met permanente zorg. De mantelzorg in gezinnen met een ouder of kind met een beperking, chronische of ernstige ziekte is namelijk zeer intensief. Samen van een vakantie genieten en nieuwe energie opdoen, is waar juist deze gezinnen behoefte aan hebben. Alle kinderen die Skik in Twente sponsoren krijgen van de Stichting een echt hardloopshirt of een gymtas! Lijkt dat je wel wat? Bij het inschrijven kun je aangeven dat je Skik in Twente wilt steunen, dit kan vanaf 2,50 Euro.

Kidsrun

Beeld: Menzis Singelloop Enschede

Voor- en nagenieten in de Kidszone

De kidszone vind je in het Volkspark en is dit jaar nog groter met nog meer fun! Dit jaar hebben we naast de klimwand, springkussens, stormbanen, Peutergym, Circus Tijdsgeest, Gigi de Clown en muziekclinics van Somnium Music ook plek gevonden voor de FC Twente Kidsclub, Young Reds en Scoren in de wijk. De sponsor van de Kidsrun, De Rabobank organiseert ook allerlei sportieve activiteiten in de Kidszone, ze nemen onder andere een sportsimulator mee! Een prima plek dus om lekker te genieten met het hele gezin!

Probeer nieuwe sporten uit in de Sportzone van Sjors Sportief

Sjors Sportief is er op 8 september ook bij. Sjors Sportief wil graag zoveel mogelijk kinderen in aanraking brengen met sport. In de Sportzone kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met verschillende sporten. In samenwerking met Sportaal en de Enschedese sportverenigingen maken ze zich sterk om nog meer kinderen in beweging te krijgen!

Meer weten over de Kidsrun?

De Kidsrun vindt plaats op zondag 8 september in het Volkspark in Enschede. Er wordt tussen 12.15 en 13.20 gestart. De Kidszone is vanaf 11.30 geopend. Welke groepen wanneer starten vind je terug op de website.

Kidsrun

Beeld: Menzis Singelloop Enschede


Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Menzis Singelloop Enschede

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.