Gamen en voetballen? Vier een Combi Knalfeestje bij De Beleverij!

Bij De Beleverij in Hengelo worden je zintuigen geprikkeld. Hier ga je mee op avontuur en staat beleving voorop. De perfecte plek voor het kinderfeestje van Ravi, die op 8 september 9 jaar werd. Bij De Beleverij kies je voor een Sjoeterz feestje, een Voetbal Walhalla feestje of een E-sports Walhalla feestje. Nog beter, een Combi Knalfeestje, waarbij je kiest voor twee activiteiten in één. Een geniale oplossing voor een knallende middag vol actie.

Ravi werd 9 jaar

Ravi werd op 8 september 9 jaar. We vierden zijn verjaardag op de dag zelf, met taart, cadeautjes en visite. Toch werd het een feestje dat anders was dan al zijn verjaardagsfeestjes daarvoor. Met beperkingen die we bijna als normaal zijn gaan ervaren. Want, wie was er niet jarig in de corona periode? Gelukkig heeft Ravi een topdag gehad. Met een Raamtparty van Jan Doodle, een elleboogje van zijn neefje en andere visite die in kleine groepjes cadeautjes kwam brengen en taart kwam eten.

Ravi 9 jaar verjaardag
Een gekke, maar ook bijzondere verjaardag…

Ravi heeft al heel wat kinderfeestjes achter de rug en elk jaar vind ik het weer een gedoe om iets leuks te organiseren. Gelukkig heeft Yvette altijd een pot vol super toffe ideeën, zo ook dit jaar. Ravi mocht een kinderfeestje testen bij De Beleverij in Hengelo. Nieuw voor ons, dus we gingen eerst op onderzoek uit. We ontdekten al snel dat dit feestje op Ravi’s lijf is geschreven. De keuze voor een Combi Knalfeestje, een uur e-sporten en een uur voetballen, was dus snel gemaakt. Ravi zit op voetbal en de Playstation en Ravi zijn, zeg maar, hele goede vrienden.

De Beleverij in Hengelo

De Beleverij bestaat zo’n anderhalf jaar en zit in een mega tof pand in Hengelo. Het is een oud bedrijfspand met unieke retro kenmerken, dat zich perfect leent voor een actief en onvergetelijk kinderfeestje. Je hebt de keuze uit 3 kinderfeestjes die je ook met elkaar kunt combineren. Bij het kinderfeestje ‘Sjoeterz’ duik je met je Nerf pistool de jungle in en ervaar je verschillende spelelementen, zoals Fortnite, Nerf sport en escaperoom. Het is een actief schietspel waarbij je ook je hersens moet gebruiken.

Het kinderfeestje ‘Voetbal Walhalla’ speel je in het Voetbal Walhalla. Hier speel je bijvoorbeeld voetbaldart, een voettennis toernooi, een panna competitie of een 2 tegen 2 spel. Tijdens het kinderfeestje ‘E-sports Walhalla’ ga je een game battle aan onder toeziend oog van Vaik. De Walhalla feestjes zijn gecreëerd om het mythische Walhalla. De plek waar Vaik, zoon van de goden, de scepter zwaait. De atletische Vaik is de uitdager en organiseert wedstrijden en toernooien voor zijn favoriete sporten. Walhalla is de sporthemel op aarde waar Ravi graag onderdeel van uit wilde maken. Dus koos hij voor een Combi Knalfeestje en combineerde beide Walhalla feestjes met elkaar.

Combi Knal Feestje De Beleverij Voetbal Walhalla
Dit Combi Knal Feestje bij De Beleverij is echt niet alleen voor jongens hoor!

Ravi’s ervaring

Ravi mocht 9 kinderen uitnodigen en koos 5 jongens en 4 meisjes uit zijn klas voor zijn Combi Knalfeestje bij de Beleverij. Hij had niet echt een idee wat te verwachten, het gaat bij De Beleverij immers om de beleving en die kun je alleen maar echt ervaren als je er bent. Maar het is ook fijn om je te kunnen verheugen, dus maakte ik een groeps-app aan met alle ouders en deelde hierin het kledingadvies en een korte toelichting van de beide activiteiten. Zodat alle kinderen zich vast konden gaan verheugen.

Bij binnenkomst merkte ik meteen dat iedereen er zin in had. Het volume steeg skyhigh en stilzitten was er niet meer bij. Gelukkig hebben ze bij De Beleverij alles onder controle en is de begeleiding wel wat gewend. De kinderen werden aan een lange tafel gezet, er werden bekertjes ranja ingeschonken en een knalcake geserveerd. Gelukkig is stilzitten niet iets dat hier van je verwacht wordt. Er staat een voetbaltafel, een podium, een Playstation en een air hockey in de loungeruimte waar de kinderen en de ouders zich kunnen vermaken vóór het kinderfeestje en tijdens de pauze.

Combi Knal Feestje De Beleverij Knalcake
Dit was de knalcake!

Eerste uur: Voetbal Walhalla

Ravi en zijn vriendjes begonnen na de ranja met cake en het uitpakken van de cadeautjes in het Voetbal Walhalla. Ouders mogen mee om te kijken, maar kunnen ook bijkomen in de lounge. Bram en ik gingen natuurlijk wel even mee om te kijken, maar we vonden het ook prettig om de rust (en de koffie) op te kunnen zoeken. Na een uurtje kwamen de eerste kinderen met rode wangen en zweetdruppels binnengelopen. Ik gooide de glaasjes vol ranja en binnen no-time waren de kinderen weer opgeladen en klaar voor ronde 2.

Tweede uur: E-sports Walhalla

Het tweede uur doken de kinderen het E-sports Walhalla in. Een beetje onwennig en nog moe van ronde 1 keken de meeste om zich heen. Maar zodra de bekende games op de schermen verschenen stond de volumeknop meteen weer op 100% en wisten ze niet hoe snel ze een plekje achter een scherm moesten bemachtigen. Ook de meisjes konden hun enthousiasme niet onderdrukken en speelden, denk ik, een potje Fall Guys met elkaar. Het gamen werd afgewisseld met een race op de mega Carrera racebaan en op de springkussens die ook te vinden zijn in het Walhalla.  

Combi Knal Feestje De Beleverij E-sports Walhalla
Gamen in het E-sports Walhalla

Het Combi Knalfeestje voordeel arrangement is incl. onbeperkt ranja. Je kunt je feestje ook pimpen met allerlei leuke en lekkere producten, zoals uitnodigingskaarten, taart, soesjes, snoepblikjes en een knalcake.

Coronaproof kinderfeestje Twente

Nu de regels zo goed als dagelijks kunnen veranderen is niets zeker. Ik belde een dag van te voren dus even om te vragen of Ravi’s feestje nog door kon gaan. Natuurlijk, vertelde Harold, eigenaar van De Beleverij. Ik liet de kinderen brengen en halen en ouders konden hun kinderen beneden afzetten zonder contactmomenten. De ruimte leent zich perfect om genoeg afstand te bewaren. Bij binnenkomst moeten alle kinderen en volwassenen hun handen ontsmetten en dit moeten ze herhalen als ze naar de wc zijn geweest. Terwijl Ravi en zijn vriendjes beneden aan het gamen zijn komt er boven een nieuwe groep binnen. Zo wisselen ze elkaar mooi af. Perfect geregeld en ontzettend fijn dat het kinderfeestje gewoon door kon gaan. Meer informatie over de verschillende kinderfeestjes bij De Beleverij vind je op de website.

* Het gewonnen feestje kan ingepland worden op dinsdagmiddag, donderdagmiddag of zondagmiddag, uiterste besteding 30-6-2021, onder voorbehoud van Corona maatregelen.

Combi Knal Feestje De Beleverij
Tijdens de uitleg in het E-sports Walhalla, nog een beetje moe en bezweet van het voetballen.

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!
30 Comments
 • Mariska
  oktober 20, 2020

  Dit zou super zijn voor pim die 5 december 11 jaar wordt! Zijn grootste hobby is voetbal met gamen als goede tweede.

 • Kelly
  oktober 20, 2020

  Oh wat klinkt dit geweldig!!!! Ik doe mee voor Flynn die 21 december 8 wordt. Hij zit op een nieuwe school en dus een nieuwe klas. Dit zou wel een knaller van een binnenkomer zijn? heel heel heel graag voor deze topper die de verhuizing super spannend vond maar zo snel zijn plekje heeft gevonden

  • Nathalie
   oktober 26, 2020

   Dat zou super zijn. Mijn zoontje wordt binnenkort 7 in een klas waar de meeste jongens al 8 en een enkeling zelfs negen is. Voelbal en gamen is dan de ideale combi voor die leeftijdscategorie, bovendien hoop ik dat hij zo toch meer aansluiting vindt sociaal emotioneel gezien.
   Verhuizen is niet makkelijk ?

   • Marieke
    oktober 26, 2020

    Dit zou Thijn geweldig vinden, hij is gek op voetbal, gamen, springkussens en gezelligheid! En hij is net 8 jaar geworden en wil heel graag een kinderfeestje houden.

  • Mariëlle Kamphuis
   oktober 26, 2020

   Daar zou ik onze zoon Mart en zijn vrienden heel erg gelukkig mee maken?
   Hij is over 2 kleine weken jarig en wordt dan 7,met 3 mensen max op bezoek wordt het voor hem niet het feest waar hij zich al heel lang op verheugd had… Maar uiteraard gaan we er samen wel een hele mooie dag van maken.
   Zo’n feestje met z’n vrienden zal hij nooit vergeten….

 • Susan Horstman
  oktober 20, 2020

  Hoe gaaf is dit zeg! Vorige week het feestje van Wout hier gevierd, zeer geslaagd. Kids waren heel enthousiast. Wat doen die mannen dit ontzettend goed. Aniek zou dit ook heel stoer vinden voor haar feestje!

 • Celester Quak
  oktober 23, 2020

  Dit zou onze Duuk geweldig vinden… voetbal is zijn leven! Daarbij genomen is het ook gewoon een top locatie voor een feestje!

 • F. Kersten
  oktober 24, 2020

  Wauw, wat ontzettend Vettt!!!! Ten tijde van Mees zijn verjaardag op 14 maart ging de lockdown in met als gevolg het afblazen van zijn kinderfeestje. Hij wilde zijn feestje niet meer na vier maand vieren. “Mama, we pakken volgend jaar wel dubbel en dwars uit!” Dit zou toch een welkome verrassing zijn voor onze zevenjarige voetbal- en gamefanaat.

 • Mandy
  oktober 26, 2020

  Hoe Vettt is dit! Twins Meis en Melle zouden het fantastisch vinden om op deze locatie hun feestje te vieren! Oke, en ik zou natuurlijk gewoon meenerfen! Bring it on

  • Vettt.nl
   oktober 29, 2020

   Mandy, lucky you! Jij bent de gelukkige! Je krijgt een mail van ons.

 • Marieke
  oktober 26, 2020

  Dit zou super leuk zijn voor de drie beste vrienden Liam, Julien en Sem. Achter elkaar jarig in januari en februari! Al 3 jaar op rij geven ze een gezamenlijk kinderfeestjes, waaronder een feestje bij FCT met alle jongens uit de klas. Dit feestje past perfect bij de jongens, ze houden enorm van voetballen en gamen kunnen ze ook als de beste! Dus het zou super leuk zijn om dit te winnen voor de boys!! ☘️?

 • Joyce Schutte
  oktober 26, 2020

  Oh wat zou dit geweldig zijn voor Daan die in januari 12 wordt. Dit jaar ging zijn feestje niet door ivm de corona. Hij vind voetbal geweldig en gamen natuurlijk helemaal.
  Maken dus heel graag een kansje

 • annabel
  oktober 26, 2020

  Jade is 9 geworden in het voorjaar en Hidde is 7 geworden in de zomer en ze hebben nog geen feestje gehad door alle corona maatregelen. Het was zo’n hectische tijd, het zou heerlijk zijn voor kind en vooral ook voor moeder om niks zelf te hoeven regelen én twee feestjes in eens te kunnen geven.

 • Karin Damhuis
  oktober 26, 2020

  Dat klinkt supergaaf, nog niet eerder van deze locatie en deze top-combinatie gehoord, maar klinkt perfect voor Seth (11 jaar geworden op 28 augustus) die het liefst de hele dag wil voetballen en gamen! Wij gaan duimen ??!

 • Cindy
  oktober 26, 2020

  Dat zou een super gaaf feestje zijn voor onze zoon Hidde die afgelopen oktober 10 jaar geworden is.
  Zijn passie en leven bestaat uit voetbal. En zeker niet te vergeten gamen!!!
  Nu heel erg duimen 😉

 • Sanne
  oktober 26, 2020

  Wat een gaaf feestje! Siem zou dit echt superrr tof vinden en zijn vriendjes ook?? Het whahalla van voetbal en gamen! Ik hoop dat ik ze nog mee terug naar huis krijg ? Het is de jongens zo gegund in deze gekke tijd even helemaal los gaan??⚽️???

 • Eva Boerman
  oktober 26, 2020

  Ohhh! Dit zou Justin (10 jaar) helemaal te gek vinden!

 • Natasja
  oktober 26, 2020

  Hier heb ik inmiddels 3 kinderen in de corona-tijd jarig gehad. Onze kinderen zouden dit allemaal geweldig vinden, supertof als ze dan allemaal een vriendje/vriendinnetje mee mogen nemen. Wie weet vieren we dan wel in 1x alle 3 de verjaardagen van ze. Een kinderfeestje zat er dit jaar helaas niet in voor ze. Hoe gaaf om dat nog in te mogen halen. Ik ga duimen voor ze.

 • Irene
  oktober 26, 2020

  Oh, wat zou dit een leuk feestje zijn als Lieke samen met twee vriendinnetjes haar feestje gaat geven voor alle meiden van haar klas!

 • Harriet
  oktober 26, 2020

  Wat zou ik dit mijn zoontje gunnen. Zijn verjaardag door eerste lockdown af moeten blazen, niet op vakantie geweest, lichamelijke ongemakken, voetbaltrainingen en wedstrijden afgelast maar blij dat hij nog kon voetballen via Wii en voetbalwedstrijden kijken en analyseren.?.

 • Tamara
  oktober 26, 2020

  Hoe toevallig is dit, Louise heeft net haar eigen aftelkalender gemaakt, nog 21 nachtjes slapen. Hoe cool is dat als ze met haar stoere vriendjes en vriendinnen het bij De Beleverij kan vieren!

 • Monique
  oktober 26, 2020

  Wow, dat zou gaaf zijn. Julian word net als Ravi 26 januari 9 jaar?
  En net zoals elke jongen rond deze leeftijd is hij gek op voetbal, gamen en nerfs.
  Dus wij doen graag mee met deze winactie?⚽?

 • Ingrid Kooiker
  oktober 26, 2020

  Mijn zoontje is net 7 geworden. Met 5 jaar heeft hij zijn eerste feestje gevierd. De helft belde af wegens buikgriep. Met 6 jaar is het er wegens vakantie niet van gekomen en nu is hij 7 geworden. Dan verdiend ie nu toch wel een knal feest.

 • Dunja
  oktober 26, 2020

  Zo, dat zou gaaf zijn!! Dean is in augustus 10 geworden en door de hele Corona situatie is het er nog niet van gekomen om een kinderfeestje te geven helaas…… zou helemaal top zijn om dit bij “de Beleverij” te doen. Een feestje helemaal van deze tijd! Geweldig voor de kinderen!!

 • Marieke Klein Haarhuis
  oktober 26, 2020

  Voor mijn dochter Hannah, ze is bijna 8 en ze is heel druk met leren voetballen. Al weken moet ik elke dag met haar en haar broertje buiten voetballen. Het zou voor haar een heel leuk feestje zijn. Dat gamen is, ik denk bij elk kind, een hobby, en altijd leuk!!!

 • Loes
  oktober 26, 2020

  Ohhhh wat een leuk feestje!!! Onze Fedde wordt 4 nov 10 jaar, en dit zou het perfecte feestje voor hem zijn. Gamen en voetballen zijn zijn grootste hobby.

 • Kim
  oktober 27, 2020

  Goedemorgen,
  Ik wil graag mee doen voor mijn zoontje. Ik was dit artikel aan het lezen en hij zag de foto van de kinds die aan het voetballen waren en daar hij zei meteen: Daar wil ik ook we naar toe.
  Ga zo door met deze leuke ideeën site! Groetjes Kim

 • Moerman
  oktober 27, 2020

  Wauw! Hier wordt je vrolijk van, wat een heerlijke blog. Ik ken de beleverij nog niet! Wat zou ik mijn zoon graag verassen met zo’n cool feestje! Keep up with the good work vettt, met al jullie leuke tips zijn heel veel ouders geholpen iedere keer wat leuks te ondernemen!

 • Bertine Fleerkotte
  oktober 27, 2020

  Onze zoon Duuk was in Coronatijd jarig en heeft daardoor een echt verjaardagsfeest gemist. Hij en zijn vrienden zijn gek op voetbal, dus dit feestje zou een mooie verrassing zijn voor hem.
  Bertine

 • Lisette
  oktober 27, 2020

  Ja dit zou onze jongste zoon ook heel leuk vinden, gamen staat op de eerste plaats maar als hij op het voetbalveld staat is hij helemaal in zijn sas. Hij is in september 8 jaar geworden en ik moet nog steeds een verjaardagsfeestje regelen. (Dit schiet er eigenlijk elk jaar bij in?)