Kun je met de Glitters Dots van Crayola knutselen zonder gesmeer met glitters?

Door

Mijn dochter Juliet is bijna 4 jaar en naast dat ze een echte poppenmama en knutselprinses is, is ze een echte ekster. Dol op alles wat glittert en blinkt! Toen we de Glitter Dots van Crayola mochten proberen wist ik dan ook vooraf al dat het sowieso in de smaak zou vallen! En zo geschiedde.

Knutselen met Crayola

Juliet knutselt het liefst de hele dag, tekenen, kleuren, vouwen, knippen en plakken, er worden eindeloos veel kunstwerken gemaakt. Het merk Crayola is haar op het lijf geschreven, ze hebben heel veel gaaf creatief speelgoed. Vettt-blogger Marieke testte laatst met haar dochter Heide de Washimals Safari Set uit, ook zulk leuk creatief speelgoed.

Dat Juliet zo creatief is vind ik helemaal te gek, maar knutselen met glitters is niet mijn favoriet. Herken je dat? Binnen no-time zit je hele huis onder de glitters. Maar met de Glitter Dots van Crayola zou dat anders zijn…wij gaan de uitdaging aan!

Zonder gesmeer knutselen met de Glitter?

Dat knutselen met glitters, waar ik zo’n hekel aan heb zou met de Glitter Dots anders zijn. En dat was het! Applaus voor de bedenkers van de glitter dots! Want waar ik vooraf wat sceptisch was, was Juliet (als een ware ekster) dol enthousiast toen ik haar de glitter dots liet zien. Nadat ik een knutselkleed op tafel had gelegd mocht Juliet aan de slag met de glitter balletjes. Ze voelen droog aan en geven dus niet af op je vingers. Het idee is dat je het balletje indrukt en zo de glitters kan verspreiden over de bijgeleverde tekeningetjes. Het was wel even oefenen maar na een paar minuten is Juliet ook overtuigd en leeft ze zich lekker uit met de glitters. En achteraf gezien was het knutselkleed niet eens nodig geweest! Echt top spul. Juliet blij én mama blij, wat wil je nog meer..

Nog meer glitters natuurlijk!

Ik blijk niet de enige die enthousiast is, ik zie dat de Glitter Dots bij Bol.com uitverkocht zijn. Bij Toy Champ zou het nog wel verkrijgbaar zijn, maar alleen in de winkel.

Na deze super goede knutselervaring mét glitters, ben ik benieuwd wat Crayola nog meer te bieden heeft.  Na wat speuren op de website blijkt dat Crayola nog een aantal andere leuke glittercadeaus te bieden heeft, waar ik nu reuze benieuwd naar ben na het succes van de glitter dots. Zo hebben ze glitterlijmtubes, glitterstoepkrijt en een artshaker, iemand al ervaringen met deze producten van Crayola? Ik ben benieuwd! Hier staan ze in ieder geval op het verlanglijstje voor de verjaardag en de decemberfeestmaand.

Over Joyce

Meer blogs van Joyce lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.