Cadeautips voor een peuter onder € 10!

Door

Altijd handig, een overzicht met cadeautips voor een peuter! Wikipedia omschrijft een peuter als volgt: ‘Een peuter is een kind tussen circa één jaar en de instap in de kleuterschool. In Nederland is dat omstreeks 4 jaar. Tijdens deze periode leert het kind veel over sociale rollen, maakt grote vorderingen in zijn taalverwerving en ontwikkelt motorische vaardigheden. De meeste kinderen worden zindelijk als ze peuter zijn. Heb jij binnenkort een verjaardagsfeestje van een peuter en kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Hieronder vind je leuke cadeautips voor een peuter onder de € 10 en ook nog eens bijna allemaal online te bestellen. Wel zo makkelijk! De pop van hierboven is ook een hit, komt wel boven de 10 Euro uit. Hij is er zelfs in een jongens én meisjesvariant! In deze blog lees je er alles over.

#1 Cadeautips voor een peuter: houten auto’s en ander tof Houten speelgoed bij Hema

Hema komt met heel veel nieuw houten speelgoed. Hoe leuk zijn deze auto’s voor peuters? Te koop voor €7,50 Euro (6 stuks)

cadeautips voor een peuter

#2 Slaap lekker met een nieuwe knuffel

Van sommige dingen kun je er gewoon nooit genoeg hebben. Dat geldt voor de meeste peuters met knuffels. Ik ben fan van de knuffels van Ikea, mooie designs, heerlijk zacht en betaalbaar. Zoals deze, te koop bij Ikea voor 7,99 Euro.

cadeautips peuter

#3 Voorlezen

Een verhaaltje voorlezen, ondersteunt door een handpop of knuffel, is een gegarandeerd succes bij peuters. Bij IKEA vind je het boek ‘de fantastische reis van panda’ met bijpassende knuffel.

Prijs: boek € 2,99bijpassend panda knuffeltje € 3,49

peuter cadeau

#4 Bakkers in de dop

De meeste peuters vinden het interessant om te helpen bij het bereiden van eten. Samen iets bakken, met eigen schort en koksmuts is dan natuurlijk helemaal leuk. Bij de Hema koop je voor 4,75 Euro een Make & Bake pakketje. Zit alles in om de heerlijkste koekjes samen te make!

cadeau voor een peuter

#4 Zindelijk worden

Zindelijk worden kan gestimuleerd worden met een potje. Je kunt ze in veel verschillende vormen en prijzen vinden, maar een simpel potje is natuurlijk ook prima. Je vindt ze bij Prenatal vanaf € 3,99. Tip: download of maak er een gave plaskaart bij en koop een velletje stickers om het cadeau compleet te maken!

#6 Creatieve peuters

Kleuren, knutselen, verven… Sommige peuters kunnen er geen genoeg van krijgen. Vrijwel overal zijn knutselspullen te verkrijgen. In deze prijsklasse vind je een leuke set bij HEMA.

Prijs: verfdoos waterverf 2 Eurokliederschort 4 Euro

cadeau peuters

#7 Spelen & sparen

Deze cadeautjes vond ik op bol.com. Je kunt er nooit genoeg van hebben: Duplo! Ook klei is erg leuk en staat (bij mij thuis) garant voor zeker een half uur de handen vrij hebben. De spaarpot vind ik erg leuk, omdat de peuter het zelf mooi kan maken met verf of stiften.

Prijs:
Duploset € 9,99 –
klei van Play Doh € 4,99
spaarpot € 6,75

Cadeautips voor een peuter

Deze spaarpot kun je zelf nog pimpen

 

Wat zijn jouw cadeautips voor een peuter?

Heb jij nog leuke aanvullingen voor cadeautjes? We zijn benieuwd! Laat gerust een berichtje achter!

Over Joyce

Meer blogs van Joyce lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
  • Maud
    november 20, 2017

    Leuk! Waar kan in dat servies krijgen?! 🙂