Weekendtips Twente: 25 t/m 27 september

Door

Dit weekend zijn er ook weer veel toffe dingen te doen in Twente. De weekendtips Twente voor aankomend weekend heb ik weer voor je op een rijtje gezet. Have fun!
 

26 september: Kinderkijkavond Sterrenwacht Lattrop

Zaterdagavond zijn kinderen meer dan welkom tijdens de Kindersterrenkijkavond bij Cosmos Sterrenwacht in Lattrop. Er is een voorstellingsronde die om 19.00 start (t/m 8 jaar) en er is er een die om 21.00 start. Een superleerzaam en interessant uitje! Voor meer informatie: Kinderkijkavond Cosmos sterrenwacht.
 

26 en 27 september: Vliegerfeesten Denekamp

Tijdens het weekend van 26 en 27 september kun je bij Schaapskooi Stroothuizen weer terecht voor de vliegerfeesten. Op de website staat (nog) niet heel veel informatie, op de Facebook pagina is al wel wat te vinden: Schaapskooi Stroothuizen Denekamp.
 

27 september: Hip en handgemaakt Hengelo

Angelien en Annet van Hip en Handgemaakt trekken het hele land door om de Hip en Handgemaakt markten te organiseren. Op 27 september vind je Hip en Handgemaakt in Hengelo in het Prins Bernhardplantsoen. Dit zal de vijfde editie worden en je vindt hier meer dan 50 creatieve kraampjes. Leuk! Meer informatie:Hip en Handgemaakt Hengelo.
 

27 september: Family Survival Run Enschede

Sportieve families opgelet! Zondag aanstaande organiseert Odin Survival op Het Rutbeek in Enschede een Survival run helemaal gericht op families en kinderen. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.