Review: verzorgingsproducten van ‘Wat maakt je mooi’

Ik hou ervan, lekker tutten in de badkamer met fijne verzorgingsproducten. Scrubje, maskertje, een bruisbal in bad, je herkent het vast wel! Onze dochter Guusje van 3 vindt het al net zo fijn, al gaat het er haar natuurlijk vooral om dat ze alles wil (én krijgt!) wat mama heeft! Dus samen tutten is dan wat we doen. Ook fijn!

Verzorgingsproducten op natuurlijke basis van 'Wat maakt je mooi'
Heerlijke producten

Wat maakt je mooi

Een tijdje geleden kwam ik in contact met Jeannette van ‘Wat maakt je mooi’. Zij heeft een online winkel in bad, douche en huidverzorging. Ze maakt 80% van haar verzorgingsproducten helemaal zelf! Als je haar stories volgt op Instagram zie je vaak filmpjes van ‘the making of’, van die filmpjes word je hebberig! Het ziet er zo heerlijk uit. Vooral de naam ‘fluffy’ die ze aan een aantal producten geeft sprak mij enorm tot de verbeelding! Fluffy, dat klinkt toch als een droom?

Verzorgingsproducten op natuurlijke basis van 'Wat maakt je mooi'
What’s in a name!

Samen genieten van de verzorgingsproducten

Van Jeanette mochten Guusje en ik een aantal verzorgingsproducten uitproberen. Ze stuurde ons een heerlijk roze pakketje, dus Guusje was meteen blij. Ze stond te springen bij het bad toen we de bath bomb gingen uitproberen en tot haar grote vreugde kleurde het badwater ook roze. Naderhand kwam ze eruit met een heerlijk zacht velletje en de volgende ochtend rook ze nog steeds naar bloemetjes! Na het bad mocht ze met het bijgevoegde houten lepeltje een schepje Melting Body Butter pakken en zichzelf insmeren. Ik heb echt zo gelachen om haar gezichtje, ze zat echt te genieten als een dametje.

Blij met haar roze bathbomb
Wauw, wat een grote bathbomb

Vegan verzorgingsproducten

Wat mij ook erg aansprak is dat Jeanette uitsluitend gebruik maakt van plantaardige ingrediënten en de gehele shop dus vegan is! Nu ben ik zelf verder niet zo vegan, maar bij verzorgingsproducten let ik daar steeds vaker op. Vooral de huidjes van kinderen zijn toch wat gevoeliger en merkte ik dat ik echt niet zomaar alles kon gebruiken, al rook het nog zo heerlijk. Daarnaast verwen ik mezelf ook graag met fijne producten die goed zijn voor mijn huid.

Verzorgingsproducten op natuurlijke basis van 'Wat maakt je mooi'
Heerlijk roze

Alles naar wens en op maat samengesteld

Jeannette helpt je graag met de samenstelling van je producten en denkt echt mee met de vragen die je hebt. Zo fijn! Ze laat je graag wat uitproberen om te zien of het aan je wensen voldoet. Daarnaast bedenkt ze echt de meest aantrekkelijke namen voor haar producten! Wat denk je van de Cutie Fruity Bath Bomb? Of The Fluffy Unicorn Melting Body Butter? Als ik dat soort namen lees, ben ik om! En als je de geuren eenmaal hebt geroken, weet ik zeker dat jij ook om bent.

Lekker tutten
Fris gewassen en ruikend naar bloemetjes
Bath bomb in bad
In de genietmodus

Vettte kortingsactie

De verzorgingsproducten van ‘Wat maakt je mooi’ zijn nu nog alleen online te bestellen, maar vanaf 31 oktober (18.00) ook in de ‘Wat maakt je mooi’ winkel in Almelo (Marktplein 9).

Om jullie mee te laten genieten van al het heerlijks wat ze aanbiedt kunnen jullie gebruik maken van een Vettte kortingsactie. Met de code VETTT20SU krijg je vanaf 31 oktober 2019 t/m 7 november 2019de komende twee weken 20% korting in de webshop!

Genieten! Dat gaan Guusje en ik de komende tijd vaker doen, een momentje voor de dames hier in huis!

Verzorgingsproducten op natuurlijke basis van 'Wat maakt je mooi'
Vettte kortingsactie

Over Famke

Meer blogs van Famke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.