Refurbished Iphone: wel een Iphone, maar niet de hoofdprijs betalen!

Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Daar zit wel wat in, een beetje mobiele telefoon is ook écht niet meer weg te denken uit mijn leven. Maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik ze abnormaal duur vindt. Maar er zijn dus goedkopere alternatieven. Je hebt dan geen nieuwe Iphone, maar het komt wel érg dicht in de buurt. Refurbished Iphone Shop benaderde VETTT voor een samenwerking. Blij ei dat ik was, want ik heb eerder op deze website gekeken maar toch durfde ik het toen niet aan…en er was hier net een Iphone aan vervanging toe.

Wat is dat een Refurbished Ipone?

Het is eigenlijk niet heel veel meer dan een gerecyclede Iphone. Bij Refurbished Iphone Shop hebben ze een voorliefde voor Apple producten. Daarnaast beschikken ze over heel veel specialistische kennis op het gebied van iPhones. Vanuit hun missie om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een kwalitatief hoogstaand product tegen een eerlijke, betaalbare prijs is Refurbished Iphone Shop onstaan.

Op de website lees ik dat je in de webshop allemaal originele refurbished toestellen vindt van hoge kwaliteit, waarvan alleen de batterij is vervangen. De toestellen worden technisch goed onderzocht en alleen de beste toestellen komen in de shop terecht. Dat klinkt veelbelovend…

Voordeliger en duurzaam

Als ik een kijkje neem in de webshop, zie je precies wat er beschikbaar is. Het aanbod verschilt heel erg. Veel Iphones, zowel oudere als gloednieuwe modellen. Met veel en minder geheugen en allerlei verschillende uitvoeringen. Ik werd er zelfs een beetje hebberig van. Al snel dwaalde ik af van een Iphone naar een Ipad. Want jawel, er stond ook een Ipad in de shop en die van ons is eigenlijk wel aan vervanging toe. Mocht er een nieuwe Ipad komen, dan kom ik zeker terug. Het scheelt enorm in de portemonnaie en het is een stuk duurzamer om een gerecycled toestel aan te schaffen.

Ik heb ervaren dat ik het niet echt handig vind als mijn telefoon steeds vol zit. Ik was dus op zoek naar een exemplaar met meer geheugen. Het hoeft van mij niet het allernieuwste model te zijn, als het maar werkt en fijne foto’s kan maken.

Het werd een Iphone 6 plus met 128 GB geheugen. Deze kost bij Refurbished Iphone Shop 384 Euro.

Het ziet eruit als nieuw!

Als een kind zo blij ben ik als het pakketje geleverd wordt. En nog blijer wordt ik als ik zie hoe fantastisch en gelikt het er allemaal uit ziet. Een prachtige verpakking, met een gezellig briefje erbij. Een mooi doosje, met daarbij een oplader en een glasplaatje die je op het scherm kunt aanbrengen ter bescherming.

Refurbished iphone
Strak in de doos, met een glasplaatje er los bij die je op het scherm kunt plakken (die zie je nu niet).
Een mooie tekst erbij, ben ik gevoelig voor 🙂
En deze maakt het af :-).

Meer over Refurbished Iphone Shop

Heb je ook interessein een refurbished Iphone, Ipad of iets anders dat gerefurbished is :-)? Check vooral de site via deze link, tot nu toe ben ik super enthousiast: Refurbished Iphone. Misschien is het ook wat voor jou!

Disclaimer: deze blog is tot stand gekomen uit een samenwerking. Voor deze blog hebben we producten opgestuurd gekregen. We zullen altijd onze eerlijke mening geven.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.