Corona-proof lessen bij Kaliber Kunstenschool

Door

Dansles, muziekles of creatieve lessen. Kaliber Kunstenschool geeft lessen aan kinderen en volwassenen op de locaties in Enschede, Almelo, Tubbergen, Oldenzaal en Nijverdal. Kaliber Kunstenschool heeft de lessen en cursussen zo ingedeeld dat ze helemaal corona-proof worden aangeboden!

Corona-proof lessen en cursussen

Met speciale looproutes, aanpassingen in de lokalen, zoals spatschermen en reinigingsmiddelen wil Kaliber Kunstenschool de leerlingen en cursisten op deze manier passende lessen en cursussen aanbieden.

kaliber kunstenschool

Let’s start something new!

Hoewel er veel niet kan, kan er gelukkig veel ook nog wel. En nu we noodgedwongen veel meer thuis zitten zien we ook veel mensen nieuwe hobby’s oppakken. Misschien heb jij zelf altijd al wel een muziekinstrument willen leren spelen? Er is geen betere tijd om te starten dan in deze periode!

Muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen

Bij Kaliber kan iedereen terecht voor lessen muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen. Er worden verschillende workshops, kennismakingslessen en cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen aangeboden.

Kaliber Kunstenschool

Dwarsfluit-docent Brigitte de Leeuw over de lessen in de coronaperiode: ‘We volgen alle richtlijnen en op deze manier kunnen alle lessen veilig doorgaan. Door middel van de schermen kunnen we toch nog dichter bij elkaar zitten en echt samen muziek maken. Voor leerlingen die niet naar locatie kunnen komen bieden we de lessen online aan. Bij deze online lessen merk ik dat de leerlingen sneller een vraag stellen en minder afwachtend zijn, hier leren ze ook van.”

Maar hoe doen ze dat dan, corona-proof lesgeven?

  • Bij het rondlopen in de gebouwen van Kaliber zijn mondkapjes verplicht voor iedereen boven de 13 jaar. De docenten dragen zelfs hele vrolijke Kaliber-mondkapjes! In de les mogen de mondkapjes af.
  • Je houdt 1,5 meter afstand tot andere leerlingen, de docent en overige bezoekers of medewerkers.
  • In de lokalen waar blaasinstrumenten bespeeld worden of gezongen wordt, hangen speciale spatschermen tussen jou en de docent.
  • Op diverse plekken in de gebouwen kun jij je handen desinfecteren.
  • Als laatste is er ook nog steeds de mogelijkheid om thuis online les te krijgen! Dus zit je in een risicogroep of vind je het niet prettig om naar locatie te komen, dan kun je ook online een proefles volgen!

Voor het volledige protocol kijk je op Kaliber Kunstenschool-protocol

Kaliber Kunstenschool

Reserveer een gratis proefles bij Kaliber Kunstenschool

Ook graag creatief of muzikaal bezig zijn? Kom dan langs voor een gratis proefles. Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl/cursusaanbod voor al het aanbod of bel naar 088-4868700 voor meer informatie over de lessen en mogelijkheden.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.