Gravitrax uitbreiding, de nieuwst uitbreidingssets op een rijtje!

Eerder schreef ik al eens een blog over hoe wij hier thuis fan zijn van knikkerbanen, in het bijzonder de Gravitrax knikkerbaan van Ravensburger. En hoera: we mochten één van de nieuwste Gravitrax uitbreiding testen. Ik zeg één van, want Gravitrax bracht maar liefst 4 (!!) uitbreidingssets uit de afgelopen maanden.

De knikkerbaan van Gravitrax is nu nog gaver!

Vorig jaar schreef ik al een blog over de Gravitrax starterset. Wat een hit was dat! Inmiddels staan alle uitbreidingssets ook bij ons in de kast. Nou ja, kast? Vaker staan de Gravitrax sets op tafel, verwerkt in de uitgestalde baan natuurlijk terwijl de knikkers eroverheen rollen. Door de nieuwe sets rollen de knikkers net even iets gekker, harder en toffer door de baan. De knikkerbaan krijgt dus ineens ook weer een nieuwe verrassende dimensie.

Gravitrax knikkerbaan MET nieuw materiaal

Nieuw: trampoline, catapult, tunnels en een lift

Ravensburger kwam de afgelopen periode met een trampoline, een catapult, tunnels en een lift. Stuk voor stuk zeer bruikbare dozen die zeker wat toevoegen aan de baan die al in ons bezit was!

  • De Gravitrax trampoline, deze is te koop voor 11,99 Euro bij o.a Bol.com.
    De Trampoline laat de knikkers springen! Trotseer de zwaartekracht en laat je kogels met de trampoline op indrukwekkende wijze over de baan stuiteren.
  • De Gravitrax Catapult, met de catapult lanceer je de knikkers. De kogels vliegen spectaculair door de lucht. Deze is ook te koop bij Bol.com (11,99 Euro)
  • De Gravitrax Tunnels. Met de tunnels laat je de kogels verdwijnen, je creëert je eigen suprise-effectin de baan! 19,99 Euro bij Bol.com.
  • De Gravitrax Lift. Met de lift transporteer je de kogels terug naar boven! Met deze set breng je je kogelbaanbeleving naar een nieuw level. De lift is hier in huis favoriet, hij is te koop voor 19,99 Euro bij Bol.com.

13 knikkers wachtend op een spectaculair rondje

Nog meer tempo in de met de Gravitrax uitbreidingen.

De catapult geeft de baan vooral extra tempo. iets dat je ook goed kan bereiken door de baan verschillende hoogtes te geven wat met een extra doos baan natuurlijk nog beter lukt dan eerst.

Met de trampoline moeten we nog even goed oefenen. We hebben nog niet helemaal de juiste positie ervoor gevonden om de knikkers in de baan te laten in plaats van ze door de sprong te verliezen naast de baan, op de grond, onder de bank, in dat putje, achter de stoel, onder…

Van tunnel tot trampoline

Ben jij ook een liefhebber van Gravitrax?

Al met al een dikke high five dus weer voor Ravensburger! Zijn ze bij jullie thuis ook fan van Gravitrax? ik ben heel benieuwd welke uitbreiding het bij jullie goed doen.

Wat ons betreft is het zeker een aanrader om in huis te halen en een dikke tip voor de decembermaanden die er weer aan staan te komen. Bij Bol.com scoor je de Gravitrax uitbreiding en de Gravitrax starterskit op dit moment zelfs met fikse korting!

Over Susan

Meer blogs van Susan lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.