Gratis download: Bevrijdingsdag kleurplaat

Door

Illustrator Bente te Pas uit Enschede illustreert de mooiste dingen, met een focus op illustraties voor kinderen. Speciaal voor Bevrijdinsdag heeft ze deze Bevrijdingsdag kleurplaat ontworpen. Tijdens het VETTT Bengelfestijn op 5 mei kun je deze kleurplaat inkleuren. Maar het kan ook lekker vanuit je eigen huis. Download hieronder de gratis kleurplaat.

Maak kans op tickets voor Avontura!

Jouw kinderen maken met het inkleuren van deze kleurplaat kans op 2 ticket voor Funzone Avontura in Enschede. Wat je moet doen? Kleur deze gratis kleurplaat download voor Bevrijdinsdag in en mail hem naar info@vettt.nl (let op 3 x t!). Helemaal leuk als je Ikbentekenfabriek en VETTT tagt in het proces :-). Insturen kan t/m 8 mei 2022.
www.instagram.com/ikbentekenfabriek
www.instagram.com/vettt_follow_the_fun

Over Ikbentekenfabriek

Bente uit Enschede ontdekte ik via Instagram. Bente maakt voor bedrijven verschillende soorten content dat aantrekkelijk is voor desbetreffend doelgroep. Daarmee werkt ze het allerliefs samen met bedrijven die kinderen als doelgroep hebben. Dat is niet gek, want naast illustrator is ze ook gastouder. De doelgroep ouders én kinderen is haar dus op het lijf geschreven. SuperVETTT dus dat Bente deze kleurplaat voor VETTT en Het Vettt Bengelfestijn beschikbaar heeft gesteld. Meer weten over Bente? Check haar website: www.ikbentekenfabriek.nl.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.