De Hellendoorn Seizoen Pas: Zo vaak naar Hellendoorn als we willen!

Ik heb nog nooit eerder een Seizoen Pas gehad. Omdat ik dacht dat het saai zou zijn om vaker dan één keer naar een pretpark of dierentuin te gaan. Maar niets is minder waar, onze Hellendoorn Seizoen Pas is echt zo leuk! En waarom? Omdat het juist steeds leuker wordt wanneer je iets beter leert kennen. Wanneer je één keer een park bezoekt, heb je altijd het gevoel dat je álles moet zien, meemaken en ervaren. Het fijne is nu, dat dat dus niet hoeft. Wij komen gewoon nog een keer terug om de attractie de ‘Discovery Club’ te bezoeken en om nog een keer in de Sungai Kalimantan te gaan als de zon wel schijnt.

Wij haalden afgelopen dinsdag onze gepersonaliseerde Hellendoorn Seizoen Pas op. De kinderen waren helemaal onder de indruk, een pas met hun foto erop. Hoe kon Hellendoorn nou weten hoe ze eruit zagen?! Dit enthousiasme verdween deze dag niet, want ook al was het fris, de jongens hadden het ontzettend naar hun zin. Gelukkig maakten wij de juiste keuze om pas aan het einde van de dag in de bekende attractie de Wild Waterval te gaan. Zodat we niet de hele dag in onze koude natte broek hoefden rond te lopen :).

Maar hoe fijn is het, dat we nog een keer terug kunnen komen wanneer de zon schijnt en het helemaal niets uitmaakt dat we zeiknat worden?! En hoe fijn is het om uitgebreid op het terras te zitten, terwijl de kinderen in hun onderbroek of zwembroek tussen de fonteinen door rennen en met zand en water spelen?! Nou, ik verheug me al op dat volgende bezoek kan ik je vertellen.

Hellendoorn Seizoen Pas

Wat hebben we een leuke dag gehad!

Voordelen van een Hellendoorn Seizoen Pas

Met de Hellendoorn Seizoen Pas (Avonturen Pas of Familie Pas) kun je een heel seizoen onbeperkt naar het Avonturenpark met 30 attracties. Hieronder de voordelen voor de Familie Pas, die wij hebben. Meer informatie vind je hier.

  • 1x gratis parkeerabonnement ter waarde van € 17,50.
  • Opa en oma mogen gratis mee (max. 4 grootouders per bezoek)
  • Gratis naar andere pretparken en/of dierentuinen
  • Tot 50% korting op verschillende gezinsuitstapjes
  • Verschillende kortingen en voordelen in Avonturenpark Hellendoorn
  • Maximaal 6 personen op de Familie Pas (2 volwassenen en 4 kinderen)
  • 10% korting in de winkel & 10% korting op de horeca

Sta je aan de kassa? Zelfs dan kun je nog je Hellendoorn Seizoen Pas bestellen. Je krijgt dan je entreegeld terug.

Waarom een Hellendoorn Seizoen Pas?

Wil je het hele jaar door met je hele gezin, inclusief opa’s en oma’s naar Hellendoorn kunnen? Rustig álle attracties uitproberen, inclusief de nieuwe attracties, zoals Baba’s Ruimtereis en Fort Knalkruit en de vele nieuwe shows? En wil je ook nog profiteren van bovenstaande voordelen? Dan moet je een seizoen pas kopen! ?

Hellendoorn Seizoen Pas

Het Swingpaleis van Bella

Beloofd is beloofd. Ik neem jullie het komende jaar mee op reis door Avonturenpark Hellendoorn

Zoals ik in mijn vorige blog al schreef, ik ben dolenthousiast dat ik, samen met mijn gezin, dit seizoen onbeperkt naar Hellendoorn mag met de Hellendoorn Seizoen Pas. Ik heb beloofd om jullie elk bezoek, via het Instagram kanaal van Vettt en dat van mijzelf, mee te nemen naar Hellendoorn. Onze eerste keer was nogal fris, maar wel super leuk! Ik hoop dat tijdens het volgende bezoek de temperaturen iets opgelopen zijn en dat de zwembroeken van de jongens mee kunnen. Ook kunnen we niet wachten tot het Slidepark, met 11 spectaculaire waterglijbanen en een waterspeelplaats, open gaat in mei/juni.

Ben jij ook enthousiast geworden? Bestel dan hier je Hellendoorn Seizoen Pas. (Het is echt maar 40 minuutjes rijden van Enschede.)

Collega blogger Emily was met haar goede vriendin en hun kinderen van 2,5 en 5 jaar oud aanwezig bij de seizoensopening op 6 april. In haar blog kun je lezen wat ze ervan vonden.

Hellendoorn Seizoen Pas

Emily heeft ook een ontzettend leuke dag gehad op 6 april in Hellendoorn

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.