Bestel voor 31 maart de Avonturenpark Hellendoorn Familie Pas 2019 mét korting

Mijn kinderen hadden het er de hele winter over. “Wanneer gaan we weer naar Avonturenpark Hellendoorn?” Ravi wil zo graag weer in het Drakennest en Bodhi in de wildwaterbaan. En ze willen allebei zo graag nog een keertje naar het Aquaventura Slidepark. En ik geef ze geen ongelijk, want hoe vet is dat?! Herken jij deze vraag/eis/wens van jouw kind ook? Koop dan nu, met korting, je Hellendoorn Familie Pas voor het seizoen 2019. Dit kan nog t/m 31 maart.

Jeugdherinneringen

Ik kwam er als klein meisje. En ook als groot meisje, mevrouw of hoe je mij ook wilt noemen, ga ik heel graag naar Avonturenpark Hellendoorn. Al kan ik niet meer zo ontzettend ongeremd genieten zoals ik dat als kind wel kon. In de Wild Waterval denk ik “help, we worden nat, heb ik wel droge kleren mee?”. En in de Tornado denk ik “zitten we wel goed vast?” Mama eigen denk ik… Toch komt het kind in mij weer naar boven wanneer we het pretpark binnenlopen, ook geniet ik ongeremd van mijn kinderen. Want die maakt het niets uit dat ze zeiknat worden of dat ze wel of niet goed vastzitten. Dat er in de suikerspin veel te veel suiker zit of dat ze na een slush puppy misschien even wat rustiger aan moeten doen met de over-de-kop attracties… Wat is het toch fijn om een kind te zijn!

Vroeger kon het me niet gek, hoog of snel genoeg. Tegenwoordig word ik iets sneller misselijk en sla ik de ronddraaidingen, zoals het Drakennest en het Galjoen, liever over. Geen probleem, er moet ook iemand bij de jassen en tassen blijven toch? Wel gaat mijn hart nog steeds sneller kloppen van de draaimolen Piraat Enterhaak (draait ook, maar kan ik hebben), de Tornado, de Rioolrat en de echte gezinsattracties. Bram heeft nog wat meer durf over en gaat graag met Ravi (7) mee. Die durft namelijk alles! Bodhi (bijna 5) is geen durfal en kan heel erg genieten van de Dombomolen, een tochtje met het Junglemonster en een ritje in een oldtimer.

Avonturenpark Hellendoorn is een park voor jong en oud. Dus ook voor opa’s en oma’s. Want die hoeven echt niet alleen maar mee om bij de buggy’s met kostbare spullen te blijven staan hoor. Opa en oma kunnen ook gezellig mee naar de nieuwe familie attractie Fort KnalKruit of, als ze een beetje stoer zijn, mee in de Sungai Kalimantan, de wildwaterbaan.

Avonturenpark Hellendoorn Familie Pas

Dikke vette aanrader; De Avonturenpark Hellendoorn Familie Pas 2019 met korting voor €219,-

Voordelen van de Hellendoorn Familie Pas of Avonturen Pas 2019 (nu mét korting)

Met de Hellendoorn Familie Pas of Avonturen Pas 2019 kun je een heel seizoen onbeperkt naar het Avonturenpark. Je kunt dan genieten van ruim 30 attracties, shows en evenementen. Er zijn nog veel meer voordelen, ik deel de voordelen voor de Hellendoorn Familie Pas hieronder. Meer informatie vind je online.

  • 1x Gratis parkeerabonnement ter waarde van €17,50.
  • Opa en oma mogen gratis mee (max. 4 grootouders per bezoek)
  • Gratis naar andere pretparken en/of dierentuinen
  • Tot 50% korting op verschillende gezinsuitstapjes in Nederland
  • Verschillende kortingen en voordelen in Avonturenpark Hellendoorn
  • Maximaal 6 personen op de Familie Pas (2 volwassenen en 4 kinderen)
  • 10% Korting in de winkel
  • 10% Korting op de horeca

De Hellendoorn Avonturen Pas 2019 kost, met korting, 57,50 pp.
De Hellendoorn Familie Pas 2019 (zie voordelen boven) kost, met korting,
€ 219,00 voor 6 personen.
Het seizoen 2019 loopt van 6 april t/m 27 oktober 2019.

Maar dat haal ik er toch nooit uit?

Juist wel! Een kaartje kost € 24,50 p.p. Dus voor een bezoek met 4 volwassenen (incl. opa en oma) en 2 kinderen ben je meer dan € 150,00 kwijt, incl. parkeren. En dan heb je nog niets gegeten en gedronken.

Als je van plan bent om het komende jaar maar één keer te gaan en verder het hele jaar door geen andere gezinsuitstapjes te maken of pretparken te bezoeken. Dan zeg ik, koop lekker een los kaartje of wacht een leuke actie af. Maar wil je het hele jaar met je gezin, incl. alle opa’s en oma’s, onbeperkt naar Hellendoorn? Waarbij je dus ruim de tijd hebt om álle attracties uit te proberen. Incl. alle nieuwe attracties, zoals Baba’s Ruimtereis en Fort Knalkruit en de vele nieuwe shows. En wil je ook nog een profiteren van extra voordelen of gratis entree bij vele andere parken? Twijfel dan gewoon niet, achteraf krijg je spijt! De kaarten kun je hier bestellen. (zo, dat was mijn verkooppraatje ;))

Ik neem jullie het komende jaar mee op reis door Avonturenpark Hellendoorn

Ik ben dolenthousiast dat ik, samen met mijn gezin (en opa’s & oma’s), dit seizoen voor Vettt onbeperkt naar Hellendoorn mag met de Familie Pas. Ik zal jullie tijdens elk bezoek, via het Instagram kanaal van Vettt en dat van mijzelf, meenemen op onze reis door Hellendoorn. Hebben jullie vragen, wil je dat ik ergens op let of iets uittest, laat het me maar weten.

Blogger Evelin schreef eerder al een blog over Hellendoorn, dat het nu nog leuker is dan vroeger. En ik ben het met haar eens. Ook Heleen schreef een blog over Hellendoorn, maar dan met speciale aandacht voor het leukste Halloween evenement voor families, Heksendoorn.

En onthoud, ook al mis je nu deze aantrekkelijke vroegboekkorting. Zelfs na 31 maart is het de moeite waard om de Avonturen- of Familie Pas aan te schaffen. Want vanaf Enschede is het echt maar 40 minuutjes rijden, je bent er dus zo!

Heksendoorn Hellendoorn - Avonturenpark Hellendoorn Familie Pas

Heleen ontdekte afgelopen jaar Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.