DIY Sneeuw stolp maken met je kinderen!

Linda uit Rossum is trotste eigenaar van Studio Live! in Rossum. Ze is altijd creatief bezig en van haar hobby heeft ze haar werk gemaakt. Met Studio Live doet ze heel veel leuke dingen, zo organiseert ze creatieve workshops voor volwassenen en kinderen, ze organiseert kinderfeestjes en ze verhuurt themakisten voor kinderfeestjes  Voor VETTT maakte ze deze hele leuke DIY Sneeuw Stolp, compleet met uitleg hoe je hem maakt zodat je thuis lekker zelf creatief aan de slag kunt. 

Aan de slag met de Sneeuw Stolp

Heerlijk om tijd samen met je kind(eren) door brengen! Maak samen deze mooie sneeuw stolp.
In deze blog legt Linda het stap voor stap uit. Succes! Als je alles voorbereidt hebt dan is deze DIY in ongeveer 30 minuten te maken.

Benodigdheden voor de DIY Sneeuw Stolp

– Stolp
– Mdf figuren
– Houtlijm
– Sneeuw
– Led lichtsnoertje
– Verf of paintmarkers
– Glitterlijm of glitterverf
– Kwastjes
– Schilderspalet of schoteltje
– Washitape
– Chenille draad
– Rub-on stickers

Bij de Action kun je een knutselpakketje kopen met daarin een stolp, mdf figuren, led lichtsnoertje, rub-on stickers en sneeuw. Wat ik jammer vind van dit pakket is dat je het knopje uit de stolp moet laten.
Bij cchobby is daar wel aan gedacht. Het overige knutselmateriaal is ook te koop bij de Action. Zelf vind ik alleen de verf en de kwastjes van de Ikea prettiger werken.

En dan…de werkbeschrijving

Als je alles in huis hebt dan kan het echt werk voor deze DIY Sneeuw stolp beginnen. Linda legt je op haar blog precies uit, hoe je dat varkentje gaat wassen. Lees hier de werkbeschrijving voor de DIY Sneeuw stolp.

DIY Sneeuw stolp

Nog meer knutsel inspiratie voor de winter

We schreven eerder al over knutsel inspiratie voor in de winter. Zo  maakt Marije al eens een DIY Pinguin en Marloes knutselde een sneeuwpop in elkaar met haar kinderen.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.