Voorjaarsjassen – inspiratie

Door

Het voorjaar is begonnen! Het heeft even geduurd maar we kunnen eindelijk de deuren weer open zetten en genieten van de zonnestralen. De kinderen kunnen weer lekker naar buiten en de winterjas kan verruild worden voor een voorjaarsjas. Hoogste tijd dus om wat inspiratie voor voorjaarsjassen te delen, voor zowel jongens als meisjes. Ik ging op zoek. 

4 x voorjaarsjassen voor jongens

Wat leuk om eens te zoeken naar jongensjassen! Met alleen een dochter in huis is mijn zoektocht normaal gesproken vrij eenzijdig. Al dan niet gestuurd door dochterlief zelf die inmiddels een redelijk standvastige voorkeur voor roze ontwikkeld heeft. Hieronder een selectie van vier verschillende jongensjassen in diverse prijscategorieen. Vanaf het kleinst te verkrijgen maatje tot aan de grootste;

Voorjaarsjas Prenatal

Allereerst dit stoere peuterjasje in denimlook van Prenatal, met gestreepte biezen en kraag. Verkrijgbaar vanaf 27,99 euro en in de maten 56-104.

voorjaarsjassenVoorjaarsjas Zeeman

Bij Zeeman zag ik dit toffe, oranje, waterafstotende jasje met capuchon. Prijs is 9,99 euro in het jasje is te koop in maat 68-86.

voorjaarsjassen

Voorjaarsjas Name It

Mijn eigen favoriet, als ik een jongetje zou hebben: deze trenchcoat van Name It voor 39,99. Te verkrijgen in maat 80-98.

voorjaarsjassen

Voorjaarsjas Hema

En last but not least, bij HEMA vond ik deze donkerblauwe, lichtgewicht kinderjas. Leuk detail is het stoere embleem op de voorzijde. Verkrijgbaar in de maten 86-164 en vanaf 25,- euro.

Voorjaarsjassen

4 x voorjaarsjassen voor meisjes

Meisjesjassen zijn er in overvloed, wat veel keuze! Ik ben blij dat ik bij toeval al op de nieuwe voorjaarsjas voor mijn dochter stuitte want na een zoektocht naar jassen voor deze blog, zag ik door de bomen het bos niet meer. Hieronder toch een selectie van de vele leuke jassen die ik vond.

Voorjaarsjas Zara

Om te beginnen deze gestreepte parka met capuchon van Zara. Verkrijgbaar in de maten 80-104, voor 25,95.

Voorjaarsjassen

Voorjaarsjas met capuchon Mango

Minstens zo leuk is deze bedrukte anorak met capuchon van Mango. Ze verkopen ook een variant die lichtroze is met visjes erop. Verkrijgbaar in dezelfde maten als de gestreepte parka hierboven. Prijs is 19,99 euro.

Voorjaarsjas

Voorjaarsjas Parka Mango

Bij Mango vond ik ook deze lichtroze parka met afneembare capuchon voor 35,99. Ook verkrijgbaar in groen en in de maten 110-164.

Voorjaarsjas

Pilotenjack H&M

H&M heeft een stoere voorjaarsjas in de vorm van een knalroze pilotenjack. Te verkrijgen in de maten 92-140 voor 19,99 euro. (ook in blauw)

Voorjaarsjassen

Voorjaarsjas Name It!

En stiekem één extra in deze categorie: deze bedrukte voorjaarsjas van Name It! Voor 24,99 in de maten 80-110. De capuchon is afneembaar en mijn dochter is er super blij mee 🙂 (en ik ook!)

Voorjaarsjassen

Heb jij al een keuze kunnen maken?!

Over Joyce

Meer blogs van Joyce lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.