Binnen 3 minuten klaar met deze supergemakkelijke en toch creatieve patatzak traktatie!
Een tijdje geleden volgde we met het Vettt-team een workshop foodstyling & fotografie. De workshop werd verzorgd door Foodfotograaf Stephanie Spoelder. In teams gingen we aan de slag met verschillende traktaties, samen met Marloes maakten we de patatzak. Een hele simpele traktatie (niet persé gezond :-)) die er ook nog eens tof uitzit!
Patatzak traktatie, wat heb je nodig?
– kant en klare frietchips (je kunt ook cake gebruiken en die in stukjes snijden)
– witte marshmallows als mayonaise saus
– een leuke servet
– een stevig touwtje
– plakband
– optioneel: een frietvorkje
Vouw de servet eerst dubbel en dan van de ene naar de andere punt vouwen, zodat je een puntzak krijgt. Met een plakbandje aan de binnenkant van de servet blijft alles netjes op z’n plek. Wikkel het touwtje (leuk gekleurd natuurlijk) twee keer om de puntzak en maak een strikje.
De kant en klare frietjes in de puntzak met een marshmallow erin en klaar is kees.
Je kunt ook voor kiezen voor plastic patatbakjes in plaats van een servet. Een vorkje erbij staat natuurlijk wel erg leuk.De materialen koop ik meestal bij Hema of Action.
Meer traktatie-inspiratie?
Als je op deze link klikt vind je alle blogs die wij schreven over traktaties.