Paasbrunch tips: de leukste restaurants met paasbrunch in Twente!

Door

Er zijn heel veel  vettte plekjes waar je lekker met je hele gezin kunt genieten van een uitgebreid paasbuffet op Eerste en/of Tweede paasdag. Daarom zet ik de leukste paasbrunch locaties voor je op een rijtje!

#1 Paasbrunch bij Belevenispark Emsflower (net over de grens bij De Lutte)

Wat een fantastische plek om voor een Paasbrunch neer te stijken. Dit jaar zal er ook bij Erlebnispark Emsflower een uitgebreide paasbrunch zijn, zowel op eerste als op tweede paasdag. Een supercombinatie met het erlebnispark!

Na de brunch kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin, om daarna op ontdekkingsreis te gaan door de tropen- en vlindertuin. De aapjes en stokstaartjes te bekijken, en een kijkje te nemen achter de schermen van Europa’s grootste kwekerij van pot- en perkplanten!

Voor meer info: Paasbrunch Emsflower.

Voorjaarsvakantie

Fotocredits: Nicole Wolbert (www.madebynici.nl)

#2 Paasbrunch bij De Watermolle in Haaksbergen

Zo’n mooie plek is dit, net buiten Haaksbergen: De Watermolle. Zowel op Eerste als tweede paasdag serveren ze hier een uitgebreide luxe paasbrunch met verschillende warme en koude gerechten a €29,50pp (€ kinderen 14,50). Reserveren kan via de Website of telefonisch.

Voor meer informatie: Paasbrunch bij De Watermolle

#3 Paasbrunch bij De Troubadour, Tubbergen

Deze leuke plek in Tubbergen organiseert jaarlijks een uitgebreide paasbrunch. Zowel binnen als buiten is er heel veel speelruimte, dus ideaal met kinderen. Bij De Troubadour kun je trouwens iedere zondag terecht voor een brunch. Kijk voor meer informatie op de website: Paasbrunch Troubadour.

de troubadour

#4 Paasbrunch bij Schenkerij Poort Bulten, De Lutte

Een heerlijke plek is dit, Schenkerij Poort Bulten bij het Arboretum. Hier kun je zowel op eerste als op tweede paasdag terecht. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, daarna gelden er speciale tarieven. De paashaas komt langs én er kunnen eitjes gezocht worden. Eerste paasdag is al volgeboekt, voor tweede paasdag zijn er nog plekken beschikbaar

#5 Paasbrunch bij Paviljoen ‘t Lutterzand

Een heerlijke Paasbrunch op een top-locatie, aan de rand van ‘t Lutterzand. En er zijn allerlei leuke gerechtjes voor de kinderen. Daarnaast is er naast het Paviljoen een hele fijne speeltuin en je kunt natuurlijk ‘t Lutterzand in om je kinderen even lekker uit te laten razen. Eerste paasdag is al volgeboekt, voor tweede paasdag zijn er nog plekken. Klik hier voor meer info.

#6 Paasbrunch bij Natuurhus, Almelo

Tof dit, een brunch op een heerlijke kindvriendelijke locatie. Waar kinderen naar hartelust buiten kunnen spelen: Natuurhus Almelo. Op tweede paasdag geniet je hier van een paasbrunch. Er is ruimschoots aan de kids gedacht! Met een kast vól spelletjes, het fantastische doepark voor de deur én een Paashaas waarmee je eieren gaat zoeken!
Meer informatie vind je op de website van Natuurhus.

#7 Paasbrunch bij Het Paradijs, Enschede

Op Eerste Paasdag kun je bij Het Paradijs genieten van een paasbrunch. Deze locatie is echt uniek, je waant je hier temidden van een levend kunstwerk.

Meer informatie: Paasbrunch bij Het Paradijs.

Het Paradijs

Het Paradijs

#8 Brunchen bij Dijk59, Losser

Op Eerste Paasdag en Tweede Paasdag kun je bij Dijk59 terecht voor een heerlijke Paasbrunch. Groot voordeel aan deze locatie is de gigantische buitenspeelplek, nu nog hopen op een zonnig pasen. De brunch reserveer je via de website: Dijk59.

#9 Pasen bij Sprakel, Lonneker

Ook Sprakel in Enschede kun je met pasen genieten van een fijne brunch of lekker ontbijt.  Sprakel Lonneker.

#10 Pasen bij Klein Afrika, Oldenzaal

Geen speciaal menu tijdens Pasen, maar we de gebruikelijke kaart en een Paas-pannenkoek! Een lekker plekje om met kinderen te genieten van de Paasdagen. De uitgebreide speeltuin buiten is dé plek waar kinderen zich uitleven, en het naastgelegen dierenpark is erg leuk om te bezoeken!

Uit eten met kinderen - Klein Afrika

En heb je nou helemaal geen zin om buiten de deur te gaan eten met Pasen, maar wil je thuis een Paasbrunch organiseren, lees dan deze blog van Joyce met Paasbrunch recepten.

Fijne Paasdagen!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.