Paasbrunch tips: de leukste restaurants met paasbrunch in Twente!

Door

Er zijn heel veel  vettte plekjes waar je lekker met je hele gezin kunt genieten van een uitgebreid paasbuffet op Eerste en/of Tweede paasdag. Daarom zet ik de leukste paasbrunch locaties voor je op een rijtje!

#1 Paasbrunch bij Landgoed Het Rheins

Wat een fantastische plek om voor een Paasbrunch neer te stijken. Dit jaar zal er ook bij Landgoed Het Rheins een uitgebreide paasbrunch zijn, zowel op eerste als op tweede paasdag.

Voorafgaand aan de brunch kunnen de kinderen op zoek gaan naar het gouden ei,. Ga jij hem vinden?

Voor meer info: Paasbrunch Landgoed Het Rheins.

#2 Paasbrunch bij De Watermolle in Haaksbergen

Zo’n mooie plek is dit, net buiten Haaksbergen: De Watermolle. Zowel op Eerste als tweede paasdag serveren ze hier een uitgebreide luxe paasbrunch met verschillende warme en koude gerechten a €29,50 pp (€ kinderen 14,50). Reserveren kan via de Website of telefonisch.

Voor meer informatie: Paasbrunch bij De Watermolle

#3 Paasbrunch bij De Troubadour, Tubbergen

Deze leuke plek in Tubbergen organiseert jaarlijks een uitgebreide paasbrunch op 1e en 2e paasdag. Zowel binnen als buiten is er heel veel speelruimte, dus ideaal met kinderen. Bij De Troubadour kun je trouwens iedere zondag terecht voor een brunch. Kijk voor meer informatie op de website: Paasbrunch Troubadour.

de troubadour

#4 Paasbrunch bij Brasserie Forelderij

Een heerlijke plek is dit, Brasserie Folderij in Enschede Hier kun je zowel op eerste als op tweede paasdag terecht. Er kunnen eitjes gezocht worden en er zal een sprinkussen klaargezet worden! De brunch bestaat maar liefst uit 10 gerechten!!

#5 Paasbrunch bij Buitenpost in Twello

Een heerlijke Paasbrunch op een top-locatie, bij Buitenpost. Het eten wordt geserveerd als een buffet. Daarnaast is er bij Buitenpost een blotevoetenpad voor de kinderen. Tijdens de brunch kunnen de kids eieren zoeken. Wanneer iemand het gouden ei vindt, krijgt die een strippenkaart voor het blotevoetenpad! Klik hier voor meer info.

#6 Paasbrunch bij Natuurhus, Almelo

Tof dit, een brunch op een heerlijke kindvriendelijke locatie. Waar kinderen naar hartelust buiten kunnen spelen: Natuurhus Almelo. Op eerste paasdag geniet je hier van een paasbrunch. Er is ruimschoots aan de kids gedacht! Met een kast vól spelletjes, het fantastische doepark voor de deur én een Paashaas waarmee je eieren gaat zoeken!
Meer informatie vind je op de website van Natuurhus.

#7 De Grote Paastafel bij Meadow Deventer

Eerste en tweede paasdag 2024 gaat Meadow samen met Cateringbedrijf De Opscheppers uit Deventer iets nieuws en heel tofs doen. Beide dagen serveren ze namelijk om 11 uur een paasontbijt en om 13 uur een paaslunch in buffetvorm. Bestel vooraf je tickets om zeker te zijn van een plekje aan onze grote paastafels. Kies voor het ontbijt (van 11 tot 12:30) of de lunch (13:00 tot 14:30). Meer informatie en reserveren: Pasen bij Meadow.

#8 Brunchen bij Dijk59, Losser

Op Eerste Paasdag en Tweede Paasdag kun je bij Dijk59 terecht voor een heerlijke Paasbrunch. Groot voordeel aan deze locatie is de gigantische buitenspeelplek, nu nog hopen op een zonnig pasen. De brunch reserveer je via de website: Dijk59.

#9 Pasen bij Sprakel, Lonneker

Ook Sprakel in Enschede kun je met pasen genieten van een fijne brunch of lekker ontbijt.  Sprakel Lonneker.

#10 Pasen bij Klein Afrika, Oldenzaal

Tweede Paasdag kun je komen brunchen bij Klein Afrika. Een lekker plekje om met kinderen te genieten van de Paasdagen. De uitgebreide speeltuin buiten is dé plek waar kinderen zich uitleven, en het naastgelegen dierenpark is erg leuk om te bezoeken!

Uit eten met kinderen - Klein Afrika

En heb je nou helemaal geen zin om buiten de deur te gaan eten met Pasen, maar wil je thuis een Paasbrunch organiseren, lees dan deze blog van Joyce met Paasbrunch recepten.

Fijne Paasdagen!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.