Levensechte dino’s komen naar Nederland

Door

Dinofans opgelet: de rondreizende tentoonstelling Jurassic Kingdom komt dit jaar voor het eerst naar Nederland! Levensgrote dino’s die ook nog eens bewegen gaan in juli het Beatrixpark in Schiedam vullen.

Dino’s zijn hot én dat lijken ze ook te blijven. Deze reizenden tentoonstelling komt overgevlogen vanuit Engeland en is dit jaar voor het eerst ook in Nederland te zien. Je moet er vanaf Twente even voor rijden, maar als je een échte dinofan in huis hebt lijkt mij dit de perfecte reden voor een weekendje strand! Scheveningen en Hoek van Holland zijn om de hoek :-).

Een park vol met dino’s tijdens Jurassic Kingdom

In het Beatrixpark in Schiedeam vind je van 7 t/tm 29 juli replica’s van je favoriete dino’s. Je loopt langs een uitgestippelde route van zo’n 60 minuten waar je de meest reusachtige en indrukwekkende dino’s van heel dichtbij gaat meemaken.

Langs de paden en tussen de bomen van het Beatrixpark sta je oog in oog met de indrukwekkende, levensgrote replica’s van de meest bijzondere dinosauriërs. Van de reusachtige Tyrannosaurus Rex en Triceratops tot vliegende reptielen zoals de Pterosaurus. Bekijk de strijd tussen de Deinonychus en Tenontosaurus, of maak kennis met de zachtaardige, zestien meter lange, Diplodocus.

Jurassic Kingdom

Meer leren over dino’s

In het educatieve centrum die je ook op de dino-route vindt kun je je laten informeren over het leven van de dino’s. Het educatieve deel is geschreven door paleontholoog en wetenschapper Dean Lomax,  hij deelt zijn passie voor dino’s met de bezoekers en hij zorgt ervoor dat het ook voor de meer ervaren dino-liefhebber interessant is.

Virtual reality tijdens Jurassic Kingdom

Naast alle verschillende dinosaurussen die je kunt bewonderen kun je ook in de wereld van virtual reality stappen! Laat je meenemen in de wereld van de dinosauriërs. Tegen een kleine vergoeding kunnen bezoekers een virtual reality-koptelefoon met simulatorstoel huren.

Ticket Jurassic Kingdom

De tickets voor Jurassic Kingdom koop je online met korting. Kaartjes voor volwassenen kosten 13 Euro en die voor kinderen kosten 11 Euro per stuk. Een familie ticket koop je voor 44 Euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Voor meer informatie en tickets ga je naar de website van Jurassic Kingdom.

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.