Het perfecte cadeau voor een meisje van 3 jaar I Litte Love Zoë gaat op het potje

Afgelopen december werd Coco 3 jaar, 3 alweer! Nog een jaartje en ze gaat naar school, wat gaat dat bizar snel. Maar goed, we vierden dus haar 3e verjaardag en bij een verjaardag hoort een cadeau. Wat ik soms wat lastig vind want ze hebben al zoveel. Ik denk dat veel van jullie dat wel herkennen.

Coco is de laatste tijd heel veel in de weer met poppen, daarnaast is ze aan het leren om zindelijk te worden. We gingen op zoek naar het perfecte cadeau voor een meisje van 3 jaar. Uiteraard gekeken naar haar interesses en deze pop leek perfect voor haar derde verjaardag! 

Het perfecte cadeau voor een meisje van 3 jaar!

De pop Little Love – Zoë gaat op het potje van VTech speelt daar namelijk perfect op in! Deze Little Love pop lijkt namelijk heel veel op een échte baby. Deze pop kreeg van VTech de naam Zoë. En Zoë maakt geluidjes (wat soms wat minder aangenaam voor de medewoners is), ze eet, ze drinkt, ze praat én poept. Dat laatste houdt in dat dat wat je erin komt, er in dezelfde hoedanigheid weer uit komt. Fris en fruitig, zoals we dat als moeder het liefst zien. Nadat je Zoë eten en/of drinken geeft, geeft ze zelf aan dat ze op het potje moet. En hoppa, alles valt netjes in het potje en stinkt niet. De perfecte baby is geboren!

Deze pop praat!!!

Oh, de ogen van Coco, toen ze ontdekte dat deze pop kan praten: GOUD! Wat was ze onder de indruk, zo’n pop had ze nog niet eerder van dichtbij gezien. En het werd steeds interessanter, er wordt ontdekt dat Zoë kan praten, maar ook kan eten, drinken, plassen en poepen.

Cadeau voor een meisje van 3 jaar

Eten, drinken, plassen….: blij kind!

Standje ‘vader’ en standje ‘moeder’

Aan de zijkant van de pop zit een knopje waarmee je de pop ‘aan’ en ‘uit’ kunt zetten. Maar wat ik heel cool vindt is dat je de pop zo in kunt stellen dat ze tegen de vader of tegen de moeder praat. Daarmee is de pop dus ook heel tof voor jongens die graag met poppen spelen.

Help! Zoe raakt verstopt

Er wordt druk met de pop gespeeld, en blijkbaar iets te druk. Als ik op de dag na Coco’s verjaardag beneden kom zie ik Pippa bezorgd met Zoë in de weer zijn. Het gaat niet goed met Zoë. Ze poept niet meer, obstipatie in da house! Ik onderzoek Zoë op bijzonder wijze (met een schroevendraaier zit ik tussen haar benen) en tevergeefs probeer ik via ‘het gaatje’ een vast stukje eten los te wrikken. Mission impossible. Na wat verder uitzoekwerk en een tip van de fabrikant blijkt dat ik heel makkelijk een deeltje los kan schroeven om het vastzittende deel los te maken. Dat werkt, Zoë werkt weer als een malle en de obstipatie is verleden tijd!

Cadeau voor een meisje van 3 jaar

De VTech Little Love Zoe op het potje is onder andere te koop bij Bol.com voor 39,95. Deze pop van VTech is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Bij ons thuis is de 7-jarige er trouwens ook heel blij mee! Persoonlijk vind ik 3 jaar ook wel de minimale leeftijd, ik verwacht dat er anders te vaak eten vast komt te zitten en/of andere voorwerpen 🙂

 

Nog meer leuke cadeaus voor een meisje van 3 jaar.

Deze pop kreeg onze dochter van ons en hier is ze heel blij mee. Wat een perfect cadeau is ligt natuurlijk heel erg aan de interesses van jouw kind. Coco is op het moment ontzettend ‘fan’ van poppen, maar ook van rollenspellen en klei. Van haar opa kreeg ze een houten kassa en een houten koffiezetapparaat waar ze heel leuk mee speelt en klei is ook iets waar ze heel blij van wordt. Ze kreeg onder andere een Play-Doh set om ijsjes mee te maken en een set van Play-Doh waar ze mee kan koken.

Jij kunt zo’n toffe pop winnen! Winactie verlopen.

VETTT mag in samenwerking met VTech een VETTT-volger blij maken met deze geweldige pop. De winactie is verlopen, de winnaar (S Kloppenburg) is inmiddels op de hoogte gebracht. Dank jullie voor het meedoen!

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
71 Comments
 • Wendy Kiens
  januari 28, 2019

  Wat een leuke pop, dit zou heel leuk zijn voor mijn dochter Manouk. Ze speelt nu al zo leuk met haar huidige pop met rollenspel ed.

 • Susanne van der Veen
  januari 28, 2019

  Voor mijn kleine poppenmoedertje die begin mei alweer 3 wordt!

 • Leonie
  januari 28, 2019

  Super leuk ! Wil haar graag winnen voor de kindjes in mijn gastouderopvang! En denk dat mijn zoontje haar ook wel geweldig vind

 • Riannaenco
  januari 28, 2019

  Als ik iemand blij kan maken met deze toffe pop is het mijn Loisa wel. Ze is druk met haar beer en Barbie om ze op haar manier eten te geven. Ze pakt lepels en bakjes en speelt een heus moedertje! Broer Lux sluit vaak aan bij haar rollenspel. Dus deze pop zou zéker een goede aanvulling zijn in het spel van onze muiters Lux & Loisa. Fingers crossed hoor! 🙂

 • Cindy Rosens - Bijker
  januari 28, 2019

  Deze geweldige pop zou ik graag willen winnen voor mijn lieve peutertjes van mijn groep.
  Jongens en meiden in de leeftijd 2-4 jaar die bezig zijn met zindelijkheid. En hoe leuk dat ook de ” papa’s ” worden aangesproken.
  Samen met elkaar leren en……. zelf geïnteresseerd raken in plassen en poepen. Ik zeg: kies mij en maak heel veel kindjes blij 🙂

 • Fay
  januari 28, 2019

  Ontzettend VETTT!! Deze win ik heel graag voor mijn zoontje van 3,5 jaar. Hij heeft het al wéken over een baby in mijn buik, maar gelooft mij gewoon niet als ik zeg dat er geen baby in mijn buik groeit. Ik weet zeker dat dit een geweldig cadeau zal zijn, vooral omdat hij dan eindelijk een eigen popje heeft. Die nog kan (oa) poepen ook. Hilarisch. Ik vermaak me nu al bij dr gedacht haha!!

 • Marieke
  januari 28, 2019

  Oeh ik doe graag mee voor een jongetje van 3?

 • Sylvia
  januari 29, 2019

  Deze pop zou ik graagwillen winnenvoor onze dochter Yinthe, die binnenkort ook 3 jaar wordt!

 • Susan
  januari 29, 2019

  Of ik mezelf er een plezier mee doe (geluid) is de grote vraag maar voor Pien zou ik m graag winnen. Zij is ook druk met zindelijk worden en neemt het poppenmiederschsp altijd enorm serieus. Wie weet geeft haar dit wat meer inzicht in het ook zelf gaan zeggen dat ze moet poepen… (tmi? ?)

 • Ellen Kock
  januari 29, 2019

  Leuk dat er een pop is met interactie. Ik ben enthousiast dus vind het wel leuk voor onze dochter noor (3 jaar). Die nog niet zindelijk is.

 • Marjolein
  januari 29, 2019

  Woehoe! Wij doen graag mee voor onze dochter Lauren. Ze wordt in april 3 jaar. Ze is helemaal gek op baby’s de laatste tijd. Ze wil ook graag een exht broertje of zusje, maar daar moet ze nog even op wachten. Eerst maar eens mijn master studie afronden haha. Zo kan ze wel mooi al oefenen. Duimen maar!

 • Lenka
  januari 30, 2019

  Ik zou hem graag winnen voor mijn zoon (4) en dochter (6) ze vinden samen vader en moedertje spelen zo leuk! Hier zouden ze écht heel blij van worden!

 • Crystal
  januari 30, 2019

  Jaaaa leuk! Helaas vorige week verlanglijstjes doorgegeven aan de opa’s en oma’s dus net te laat voor deze leuke pop! Mijn kleine meid wordt.6 februari 3 jaar en grappig is dat ook zij ineens veel interesse heeft voor haar tot nu toe enigzins verwaarloosde vtech kiekeboe baby ?

  Ik zou deze pop heel graag voor haar winnen ????

 • Nienke
  januari 31, 2019

  Wauw! Mijn zoontje van bijna drie is heel erg bezig met het verzorgen van zijn knuffels muis en konijn. Kusjes geven, knuffelen, liedjes zingen, troosten als ze vallen en in bed stoppen. Wat zou het leuk zijn om hem blij te maken met deze pop!

 • Linda
  februari 1, 2019

  Deze is heel erg leuk! Ik waag dolgraag een kansje voor mijn dochtertje (en grote zus) Fenna 🙂 Deze zou ze echt geweldig vinden!

 • Cheryl van de Loo
  februari 1, 2019

  Heel leuk voor onze dochter

 • Julie
  februari 1, 2019

  Ik doe mee voor m’n dochtertje van 3! ❤️

 • Priscilla Brom
  februari 1, 2019

  Wauw wat zal onze dochter Liz dat gaaf vinden voor haar 3e verjaardag 2 april. En het grappige is haar nichtje die ze dagelijks ziet heet Zoë. En onze dochter wil nog niet op het potje wie weet stimuleert het haar dus zal heel goed uitkomen en heel leuk zijn voor haar. Onze dochter is idd ook erg met poppen bezig.

 • Elke
  februari 1, 2019

  Vooral voor mijn poppenmoeder maar ook voor mijn poppenvader. Dochter en zoon spelen zo mooi huisje samen dat gezinsuitbreiding altijd welkom is.

 • van otten peggy
  februari 1, 2019

  wat zou mijn klein moedertje Nica hier blij mee zijn

 • Francisca
  februari 1, 2019

  Wat een geweldige pop daar zou ik mijn dochter heel blij mee maken.
  Poppenmoedertje spelen vind ze geweldig.

 • Oma nance
  februari 1, 2019

  Wat een leuke pop zeg .
  Mijn oudste kleinkind heeft nooit om poppen gegeven .
  Maar de andere 3 zijn dol op poppen dus zou leuk zijn om deze pop bij oma te hebben om mee te spelen .

 • Adrienne
  februari 1, 2019

  Wat een leuke pop! Mijn meisje is helemaal in de poppen. Ze stopt ze in bed, bad en geeft zogenaamd (soms dus echt haar eten/drinken) een flesje. Wij moeten dan zachtjes doen want de baby gaat erna slapen.

  Hoe fijn is het; en super handig dat deze leuke pop echt eet & drinkt en op het potje gaat. Heel leerzaam want mijn meisje is er ook al even mee bezig.

 • Fatmana
  februari 1, 2019

  Ik doe graag mee voor me dochter die in maart 3 jaar wordt en dat zou een tegekke verjaardags kado zijn ze verdiend wij duimen.

 • Fatmana
  februari 1, 2019

  Ik doe graag mee voor me dochter
  Die in maart 3 wordt wij duimen. Zou een leuke verjaardags kado zijn.

 • Nicole
  februari 1, 2019

  Wauw wat geweldig, doe heel erg graag mee voor ons dochtertje van 3,5 jaar. Ze is echt een moedertje, wil ook heel graag voor haar broertje zorgen dus dan zal zo een eigen kind (pop) voor haarzelf helemaal geweldig zijn.

 • Betti Scheringa
  februari 1, 2019

  Doe graag mee voor onze jongste dochter Kaitlyn van 2.5 dit zou ze echt super vinden

 • Nathalja de Visser
  februari 1, 2019

  Super gaaf.

  Ons meisje hoopt 5 maart 3 jaar te worden.
  Een echte poppen moedertje. Ze is dol op spelen dat ze een babytje heeft want baby’s zijn lief ♡ zo schattig. Het zou echt super cool zijn haar blij te maken met deze leuke pop op haar verjaardag!!!

 • Cindy
  februari 1, 2019

  Wat zou deze pop leuk zijn voor m’n dochter die 6 april jarig is en dan 3 jaar wordt. Ze speelt nu veel met de poppen van haar zus maar die is daar niet altijd blij mee ?
  Kunnen we gelijk beginnen met zindelijkheid training.

 • Linda zomer
  februari 1, 2019

  Graag zou ik hen willen winnen voor mijn dochtertje. Zij wordt 23 maart 3 jaar maar ze wil nog niet echt zindelijk worden .
  Misschien dat het met deze pop lukt.

 • Judith
  februari 1, 2019

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Merel. Zij is in oktober 3 jaar geworden en een echte poppenmoeder.

  • Mariska
   februari 2, 2019

   Wat een leuke pop!!! Hier een meisje dat hele dagen met poppen speelt. Alle poppenspullen wordt naar beneden gesleept. En de bank wordt 1 groot poppenbed! Wat zou ik met deze leuke pop mijn dochter ontzettend kunnen verrassen!

 • Dûsanka Buurma
  februari 1, 2019

  Leuk zeg! Ik doe mee voor onze dochter Dunya! Een echt poppen moedertje

 • Renée moor
  februari 1, 2019

  Oh mijn beste vriendin heeft 2 meiden die 1,5 week na elkaar jarig zijn. De meiden spelen zo graag met poppen enz. Dit zou echt geweldig zijn!!

 • elisabeth maria martina
  februari 1, 2019

  wat een geweldig gebaar
  verras mijn kleindochter maar met dit prachtige exemplaar
  #duimenmaar

 • Bianca
  februari 1, 2019

  Hoe Vettt voor mijn dochtertje Noï!!!
  Ze begint nu zelf ook met het potje, hoe tof omdat samen met Zoë te kunnen doen!
  Ze is dol op baby’s en een echte poppenmoeder.???

 • Ingrid
  februari 1, 2019

  Mijn zoontje speelt graag met de poppen van zijn grote zus elke dag,
  Dus ik hoop dat hij deze leuke pop winnen mag.
  Vett cool als hij een eigen pop heeft, maar als Zoë moet plassen denk ik dat hij hem snel.even aan zijn zus geeft:-)
  Hij is bijna jarig dus dit zou een leuke verrassing zijn, voor onze Hugo dapper en klein!

 • Daniëlle van den heuvel
  februari 1, 2019

  Superleuk voor me kleindochter van 2,5 een mini poppen mama die zich geweldig kan vermaken ermee. Zou zo gaaf voor haar zijn?

 • Bianca Mink
  februari 1, 2019

  Deze pop zou fantastisch zijn voor mij dochtertje. ze is nog wat jong, maar is al idolaat van flesjes geven en haren kamen. Ze zou hier heel lang mee kunnen spelen ?

 • Naomi plug
  februari 1, 2019

  Deze is leuk voor mijn meiden. De oudste is 4 en de jongste 2.5. Ze slepen heel de dag met hun poppen. Hoe leuk als ze zelf ook hun pop nog is naar het potje kunnen laten gaan. Ook omdat de jongste hier middenin zit! ❤

 • Krista Bouwman
  februari 1, 2019

  Gaaaaaaf!!! Ons dochtertje Liz wordt in augustus 3 jaar. En haar zus is net 4 jaar. Gelukkig maken zij nooit ruzie over speelgoed ?. Dus ik denk dat zij heerlijk samen gaan spelen met deze pop. Wel erg handig dat de pop kan plassen. Hopelijk helpt dit mee met het zindelijk worden bij Liz ?

 • Ritserveldt
  februari 1, 2019

  Super mooie pop goed voor de ontwikkeling van ons Billie ze speelt zo graag mama met haar huidige pop deze zou haar en mij heel gelukkig maken duimen maar voor deze echt mooie pop.

 • Esther Augustijn
  februari 1, 2019

  wauwww echt een geweldige pop!!!!! Deze zou onze poppenmoeder jenthe geweldig vinden voor haar 3e verjaardag!!!

 • Maaike van den Biek
  februari 1, 2019

  Voor onze dochter Fleur die nu al een echt moedertje is voor haar pop. Ze kletst de oren van ons hoofd en is nu bezig met zindelijkheidstraininh. Dus hoe zou het zijn om een pop te hebben die ‘terug’praat en poept en plast… I LOVE IT

 • Melissa
  februari 1, 2019

  Leuk!
  Ik zou deze wel willen winnen voor mijn metekindje. Een ideaal cadeautje!

 • Nancy
  februari 1, 2019

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van bijna 2, ik wil over een paar maandjes wel gaan beginnen met zindelijk worden, dus deze pop zou daarvoor geweldig zijn?

 • Liesbeth van den Bosch
  februari 1, 2019

  Ooeh, dat zou leuk zijn voor onze dochter Elise! Zij wordt 26 februari alweer 3 en dit lijkt het perfecte cadeau te zijn!

 • Melina kalishoek
  februari 1, 2019

  Dat zou super gaaf zijn voor onze peuter van 2.5 jaar we zijn bezig met zindelijk worden en dat gaat nog niet vanzelf dat zou ze wel heel leuk vinden doe graag mee!

 • Ingvild Dirks
  februari 1, 2019

  Onze Sofie wordt 16 februari 3 jaar en inderdaad, wat is het moeilijk om een perfect cadeau te bedenken. Ze heeft al zoveel, dat maakt het niet bepaald makkelijk! Maar voor een poppenmama als Sofie, klinkt Zoë eigenlijk wel super aantrekkelijk in de oren. Sofie is zelf net een paar maanden zindelijk, maar ze vindt het geweldig om ook haar poppen mee te nemen naar de wc en te laten ‘plassen’ of ‘poepen’. Hoe geweldig zou ze het vinden om een pop te hebben die echt iets op de wc of het potje doet. Een en al blijdschap en verwondering denk ik! Zoals jullie begrijpen, zouden we dus heel graag winnen!

 • betsir
  februari 1, 2019

  dit zou een geweldig mooi cadeau zijn voor onze zoey.

 • Annie Thomassen
  februari 1, 2019

  Deze mooie lieve pop zal zeker weten ook voor mijn kleindochtertje Fiene het beste verjaardagscadeautje zijn dat we haar kunnen geven. Fiene wordt zes juni ook drie jaar en het is een 100% poppenmoedertje. Ik zou haar hier heel graag mee verrassen.

 • Esmeralda Faling
  februari 1, 2019

  Super leuk!
  Ik doe mee voor t meisje dat mij tantie noemt <3

  Mn nichtje is gek op poppen, en nu een super lieve zus voor haar 2 maanden oude broertje <3

  Ze zal zo wezenloos blij worden van zo’n mooie pop!

 • Tamara
  februari 1, 2019

  Ik zou heel graag deze schattige pop voor Loïs winnen!

 • Jolanda
  februari 1, 2019

  Ik doe mee voor m’n dochtertje die gek is op poppen. Ze is een echt poppenmoedertje, wordt in augustus 4, maar het is zo lief om te zien hoe ze ermee speelt. Soms is ze geen moeder maar juf voor d’r pop. Deze pop lijkt me super en alles in 1! Misschien kan de pop me dan misschien meteen helpen met zindelijkheidstraining, want daar kan m’n dochter nog wel wat stimulans mee gebruiken. Ik ga duimen ?

 • Nicky
  februari 1, 2019

  Voor mijn meisje Lynn.
  Dol op poppen, een echt moedertje! ?

 • Esther Veldkamp
  februari 1, 2019

  Zou deze pop heel graag winnen voor mijn dochter van 3 die idd bezig is met zindelijk worden. En ze is een echte poppenmoeder aan het worden.

 • Bianca
  februari 1, 2019

  Super leuke pop!! Net als zoveel van dit mooie merk!
  Ik wil ook graag winnen voor mijn Dochter Teske 🙂 🙂

 • Manon Laurier
  februari 2, 2019

  Ja ik doe heel graag mee voor mijn dochter Fleur. Zij wordt bijna 3 En we willen haar stimuleren om zindelijk te worden.

 • Manou
  februari 2, 2019

  Oeh yes. Dat lijkt me perfect voor mijn dochtertje Dani die over een paar maandjes ook 3 wordt! Een echte poppenmama is ze al. Maar een écht mooie pop ontbreekt nog!

 • Haike
  februari 2, 2019

  Leuk voor m’n dochtertje van 2.5jaar. Ze is dol op poppen en gaat helemaal op in haar rollenspel ?

 • Ramona Hermans
  februari 2, 2019

  Wat ziet het popje er prachtig uit!
  Hier heb ik een mini mama van 4 jaar oud die heel goed voor deze weesje kan zorgen 😉
  Enne, de schroevendraaier laten we gewoon in de gereedschapskist liggen (zou mij anders ook kunnen overkomen, hihi)

 • Leonie
  februari 2, 2019

  Ik doe mee voor mijn dochter Ashley van 3 jaar ook tegenwoordig veel bezig met poppen haar baby zegt ze dan haha helaas is het een gewone pop maar wat zou ze het super leuk vinden zo een pop

 • Yvette Bosch
  februari 2, 2019

  Hij doet het wel, de antwoorden moeten alleen goedgekeurd worden :-). Done! Succes!

 • Isabel waelkens
  februari 3, 2019

  Graag zou ik deze pop willen winnen voor ons dochtertje Hailey, ze is zelf ook net 3jaar geweest en het is al een echt moedertje.
  Ze boots mij na en heeft een grote fantasie.
  Met deze pop zou ze haar fantasie echt wel nog groter kunnen maken en leuke dingen beleven.
  Ze heeft al vaak om een pop gevraagd maar deze hebben we haar jammergenoeg nog niet kunnen geven/kopen. Wil ook geen goedkope lappenpop geven. Ze verdient enkel een degelijke pop dus nog eventjes sparen voor ons poppemie.
  Ik wens iedereen heel veel succes

 • Steenvoorden
  februari 3, 2019

  Voor onze lieve Babs die haar grote zus van 16 wel kan laten zien hoe het allemaal werkt?

 • Trynke
  februari 3, 2019

  Hiep hiep hoera, onze Vera wordt 13 februari 3 jaar! Bij haar vriendinnetje speelt ze vaak met de Vtech poppenwagen en pop, dus tijdens mijn speurtocht naar het perfecte kado stuitte ik op deze vettte post. Wij duimen…

 • Denise
  februari 3, 2019

  Wat superfijn dat deze mooie vtech ppp heeft geholpen de obstipatie te verbeteren zeg!! Mooi hoe dit bij kinderen kan werken ❤
  Mijn kleine meisje Noa zou er ook dolblij mee zijn. Ze is heel zorgzaam en zorgt ook zo lief voor haar bijzondere zus met autisme ❤
  Het liefst zou Noa zelf grote zus willen worden, maar dit kan helaas niet..
  Ze zou maar al te graag voor Zoë willen zorgen! ???

 • Jorik
  februari 3, 2019

  Zou heel gaaf zijn om deze pop voor mijn lieve nichtje Zoë te winnen!! Ze wordt binnekort 3 jaar oud en is een echt poppendametje!

 • Miranda mulders
  februari 3, 2019

  Jaaaa! Ooooeeeee! Leuk leuk leuk! Mij. Dochtertje van 3,5 zou hier ook heel gelukkig van worden denk?
  Op t moment is ze echt bezig met “rollenspel” geweldig om te zien!

 • Pascalle de vos
  februari 3, 2019

  Wat een leuke baby! Er is een plekje over in onze mooie gezin van 2 meiden, een papa en een mama. De kleinste, een echte poppenmama van net 3 jaar oud en in bezit van alles om voor dit nieuwe gezinslid te zorgen., kan niet wachten om haar knuffels en zorg te geven aan deze prachtige pop. We zullen haar met open armen ontvangen en zelfs af en toe laten weten hoe het met haar gaat!

  Heel veel groetjes en liefs van
  Poppenmama’s Esmee en Sanne
  Grote papa Jeff
  Grote mama Pascalle

 • José
  februari 4, 2019

  Voor ons kleine ienemini meisje Lindsey. Ze is prematuur geboren met 34 weken en haar 2 grote broers zijn autistisch en verstandelijk beperkt. Ze zijn hard op zoek naar een pop, die ze nubal aan hun zusje willen geven, zodat ze later niet op de Nintendo switch kan! Die is nl van hun en meisjes spelen met poppen.
  ?