Kinderfeestje in de winter? Onze favorieten!

Is jouw zoon of dochter jarig in de winter? En ga je het kinderfeestje in de winter organiseren? Vind je het lastig om een kinderfeestje in Twente te bedenken? Ik ga je helpen! Mijn oudste vierde onlangs zijn 9e verjaardag. We zijn op zoek gegaan naar de tofste kinderfeestjes die geschikt zijn om in de winter te doen. Bij ons is het het Kermisfeestje van Preston Palace geworden!

Kinderfeestje in de winter: onze top 12 van VETTT coole winterse kinderfeestjes!

Hieronder vind je een overzicht van de door ons geselecteerde 12 leukste kinderfeestje in de winter. Heb jij aanvullingen? Laat het vooral weten door onder deze blog een berichtje achter te laten!

#1 Kinderfeestje in Almelo: Kermisfeestje bij Preston Palace

Botsauto’s, Jumping Star, Octopus, Extraordinary Bikes, Energy Storm en Disk’O, je vindt  het allemaal in Almelo bij Preston Palace. Onbeperkt zwieren en zwaaien bij de  indoor-kermis van Preston Palace. Ervaar de dynamiek, smul van de lekkernijen en beproef je geluk bij de kermisspelen. Hier gaan wij het feestje van Tijn vieren, ik zal er ook nog een blog over schrijven hier op Vettt. Er zijn heel veel mogelijkheden voor kinderfeestjes bij Preston Palace. Mijn blog over ons kinderfeestje bij Preston Palace lees je hier.

Kinderfeestje in de winter

De indoor-kermis van Preston Palace

#2 Kinderfeestje in Enschede: Skatend je verjaardag vieren!

Wist je dat er in Enschede een indoor skatepark zit? Jawel, gewoon in Enschede! Bij indoor skatepark De Fabriek kun je vrij skaten, lessen volgen, maar ook je kinderfeestje geven. Hoe cool is dat? En je hebt er geen skate-ervaring voor nodig!

Kinderfeestje

#3 Kinderfeestje in Enschede: Springfeestje bij Krazy Kangaroo

De meeste kinderen vinden het fantastisch: een trampolinepark! Krazy Kangaroo in Enschede vind je in de Twentehallen, waar ook indoor speeltuin Avontura zit.

kinderfeestje winter in twente

#4 Kinderfeestje in Reutum: Blacklight midgetgolf bij Morskieft

In het donker een balletje slaan? Dat kan bij Morskieft Reutem op de Blacklight midgetgolfgaan. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Evelin testte het al uit, je leest er alles over in haar blog.

Blacklight midgetgolf

#5 Kinderfeestje in Enschede: Discobowlen bij Star Balls (Enschede)

Dit is tof, een bowlfeestje als kinderfeestje. Bij Star Balls in Enschede. Het is zelfs mogelijk om te discobowlen met leuke kindermuziek, je mag je voorkeur doorgeven! Je gaat een uur lang bowlen met speciale funbumpers en na het harde werken is er friets, met een kroketje, frikadel of kipnuggets. Het feestje duurt ongeveer 2 uur. Het is mogelijk om een taart bij te reserveren. Voor meer informatie over dit kinderfeestje kijk je hier.

#6 Kinderfeestje in Almelo: Creatief atelier Kijk&Doe

Slijm maken, een pokémon bal knutselen of ty-dyen. Het aanbod bij Creatief Atelier Kijk&Doe in Almelo is enorm. Je viert je feestje hier in een écht atelier en er is van alles mogelijk op creatief gebied.

#7 Kinderfeestje: Graffiti Workshop

Ik ben altijd te porren voor wat creativiteit op feestjes! Dus lijkt me dit ook enig om te doen met mijn jongens. Je eigen graffiti kunstwerk maken. Hoe tof is het om met al die spuitbussen aan de slag te mogen, en met een mooi kunstwerk naar huis te gaan. Je kunt een afbeelding of tekst maken en deze als je wilt nog even laten bijwerken door de workshopbegeleider. Ook kan hij je eventueel vooruit helpen als je even inspiratieloos bent. VETTT-blogger Evelin schreef een blog over dit coole kinderfeestje.

Grafitti kinderfeestje

#9 Kinderfeestje: Potje Laser gamen in de buitenlucht!

Op Het Rutbeek kun je een Lasergame feestje doen in de buitenlucht. De zoon van VETTT-blogger Maryke wilde zo graag een laserfeestje voor zijn 7e verjaardag en wat vonden ze het gaaf. Lees hier haar blog over dit coole lasergame feestje!

Lasergamen Paintball Warriors Rutbeek kinderfeestje 8-15 jaar

#10 Tuben op de Skibaan van Skicentrum Moser

Ook een superstoer feestje: Tuben op de Skibaan! Vettt-blogger Marije vierde het feestje van haar zoon Thabang hier toen hij 10 werd. Lees hier haar blog over het tubing feestje bij Skicentrum Moser.

Tubing

#11 Kinderfeestje: IJsbaan Twente

Op de ijsbaan Twente kun je je gladde ijzers weer eens onderbinden, en een heerlijke middag schaatsen met al je vriendjes! Je mag je eigen schaatsen meenemen, maar heb je die nou niet kun je ze daar natuurlijk huren! Jullie kunnen lekker schaatsen op de 30 x 60 meterbaan en de 400 meterbaan, en daarnaast is er een speelplaats met in het midden een groot springkussen waar je je ook nog eens lekker uit kunt leven. Ook hier kun je kiezen uit verschillende arrangementen en kun je je bezoek zelfs combineren met een rondleiding door het stadion van FC Twente! Hoe gaaf is dat! Vettt-blogger Heleen ging je al voor en vertelt je hier hoe leuk het schaatsfeestje van haar zoon was.

Kinderfeestje ijsbaan

#12 Kinderfeestje: Skifeestje bij Snowise

Hoe leuk is dit kinderfeestje in de winter? Een skifeestje bij Indoor Skicentrum Snowise in Deurningen. Kinderen hoeven geen ervaring te hebben. Onder begeleiding maak je kennis met wintersport! Voor meer informatie kijk je op de website.

Kinderfeestje in de winter

Fotocredits: Snowise

Heb jij tips voor een kinderfeestje in de winter?

Wij zijn heel benieuwd! Heb jij aanraders voor een kinderfeestje in de winter? Of heb jij één van bovenstaande kinderfeestjes al eens gedaan? We zijn benieuwd hoe het was! Laat gerust hieronder een berichtje achter. Vinden we leuk!

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.