Je verjaardag in een pretpark? Vier je kinderfeestje bij de Waarbeek!

Door

Laatste blog update: maart 2023

Dat klinkt toch helemaal te gek, om je kinderfeestje bij de Waarbeek te vieren? Jouw feestje in een pretpark, dat is toch gewoon helemaal te gek. Het feestje van onze dochter hebben we hier gevierd, ze werd 8 en het was echt een dikke aanrader!

Hoe gaat dat in zijn werk een kinderfeestje bij De Waarbeek?

Hoe gaaf is het om je kinderfeestje in een pretpark te vieren? Mijn dochter was gelijk enthousiast toen ik het voorstelde. Snap ik wel :-). Op de website vind je informatie over de mogelijkheden. Het is eigenlijk simpel, De Waarbeek werkt met een All-In concept, eten en drankjes zijn inbegrepen. Je kunt goed besparen op jouw kinderfeestje door het doordeweeks en buiten de schoolvakanties te organiseren.

  1. Maandag t/m vrijdag € 10,00 p.p. online (alleen buiten schoolvakanties*)
  2. Weekenden, feestdagen en vakanties vanaf 10:00 uur(zie kalender) € 17,50 p.p. online aan de kassa 18,50

De kinderfeestjes zijn inclusief:

  1. Snacks en friet
  2. Belegde broodjes
  3. Onbeperkt ranja, koffie en thee
  4. Cadeautje voor de jarige

Hoeveel tijd heb je nodig voor je kinderfeestje bij De Waarbeek?

Wij vierden het kinderfeestje bij De Waarbeek op een doordeweekse dag. Om half 1 was de school uit en reden we vanuit Enschede richting De Waarbeek in Twekkelo om er om 13.15 aan te komen met 8 super (maar ook écht SUPER) enthousiaste kinderen komen.

We beginnen het feestje bij de Snackbar (centraal in het park) waar we lunchen (patat met een snack) en de cadeautjes doen. De cadeautjes mogen we trouwens bij de snackbar achter leggen, handig! Vervolgens gaan we het park ontdekken. Eerst met z’n allen, maar al snel delen de kinderen zich op.

Het is lekker rustig en de kinderen kunnen op hun gemak alle attracties ontdekken. We spreken af dat wij op een vaste plek blijven wachten, zodat ze ons gemakkelijk terug vinden, dat werkt top. Er komen eigenlijk steeds nieuwe attracties bij, een overzicht van de attracties vind je op de website en op onderstaande plattegrond.

waarbeek_2023

Rond half 5 kondigen we aan dat we bijna weg gaan, we maken nog een paar groepsfoto’s, eten nog een slush puppy en op naar huis. Het park sluit ook om 17.00. Dit was precies lang genoeg!

Wat vonden we van het kinderfeestje bij De Waarbeek?

Daar kan ik kort over zijn: wat een ontzettende aanrader! Voor zowel jezelf als begeleider als voor de kinderen :-). De kinderen zijn lekker buiten en vooral op een rustige dat is alles heel goed te overzien. Dit was het eerste feestje waarbij we helemaal niet in ons eigen huis kwamen met een kinderfeestje; wat een verademing! Ik had zo goed als geen tijd in de voorbereiding zitten en je komt gewoon in een rustig huis thuis. De kinderen waren allemaal 7/8 jaar, die leeftijd is erg geschikt!

Kinderfeestje bij de waarbeek

Meer weten over de kinderfeestjes bij de Waarbeek?

Op de site vind je een overzicht van de opties en de openingstijden. Lijkt het je ook wel wat? De waarbeek is van april t/m oktober geopend.

Kinderfeestje bij de waarbeek
Eenmaal bij de Waarbeek was het droog en hadden we een topmiddag!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.