Gezocht: ouder(s) die een baby verwacht(en).

Door

Ja, dat lees je goed. Wij zijn op zoek naar ouders die een baby verwachten. Ben je onlangs trotse ouder geworden? Dan zijn we ook op zoek naar jou. Voor een hele leuke samenwerking met Naviva Kraamzorg gaan we op zoek naar verhalen van ouders.

Waar zijn we naar op zoek?

Voor een reeks van interviews gaan we bij gezinnen op bezoek en horen we graag hoe jou leven is veranderd sinds de baby(‘s). Er zal een professionele fotograaf langskomen om foto’s te maken, die je uiteraard daarna zelf ook krijgt.

We zijn op zoek naar uiteenlopende gezinnen. Zoals een lesbisch gezin, een samengesteld gezin, een tweeling gezin, een een-ouder gezin. Ben jij iemand of ken jij iemand die hieraan mee zou willen doen? Laat het ons weten!

Yes, ik wil wel meedoen!

Lijkt jou dit leuk? Stuur dan voor 1 december een email met de volgende informatie naar info@vettt.nl. Je hoort dan uiterlijk 10 december van ons of je geselecteerd bent.

  • Jullie gegevens (gezinssamenstelling, leeftijden, namen)
  • Wanneer je de baby verwacht
  • Woonplaats

Let op: omdat deze reeks in samenwerking met Naviva Kraamzorg ontstaat is het om mee te doen belangrijk dat jouw kraamzorg via Naviva verloopt.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.