Weekendtips, iedere donderdag op Vettt

Door

Weekendtips: de leukste uitjes met kinderen in en om Twente!

Iedere donderdag vind je hier een overzicht met de tips voor het weekend dat voor de deur staat. Heb jij zelf een tip? Geef het door via de button hieronder!

Sinterklaas is weer in ‘t land 

Wilminktheater, Enschede

7,50

}Zondag 26 november om 13.00 en 15.30 uur

Sinterklaas en de pieten komen op zondag 26 november om 13.00 en 15.30 uur terug naar het Wilminktheater. Het belooft weer een mooie, spannende en vooral vrolijke voorstelling te worden.

Loods of Stock Sample Sale

Evenementenhal Hardenberg – Energieweg 2, Hardenberg

Gratis

}Vrijdag 24 november van 10:00 tot 15:00 uur

Deze vrijdag komt Loods of stock naar Hardenberg. Shop je favoriete kindermerkkleding met flinke kortingen! Reserveer online je tijdsslot.

Boerenmarkt Losser in Sinterklaasthema

Raadhuisplein, Losser

Gratis

}Zaterdag 25 november van 10:00 tot 16:00 uur

Elke laatste zaterdag van de maand is het tijd voor de boerenmarkt in Losser. Kom de Twentse streekproducenten ontmoeten. Deze keer zal deze in sinterklaasthema zijn! Sinterklaas zal met zijn pieten langskomen, dus vergeet niet een tekening mee te nemen!

Kinderworkshop: Maak je eigen schetsboekje – Rijksmuseum Twenthe

Rijksmuseum Twenthe

Entree + 5 euro

}Zondag 26 november van 11:00 tot 12:30 uur

In het kader van de tentoonstelling ‘Onderweg naar Bentheim’ geeft Vanessa Oostijen van Studio Koosje een workshop ‘Maak je eigen schetsboekje’ in het Rijksmuseum Twenthe. Na een kort bezoek aan de tentoonstelling ga je aan de slag in het atelier van het museum.

Intocht Wesselerbrink en Winkelcentrum Zuid

Wesselerbrink en Winkelcentrum Zuid, Enschede

Gratis

}Zaterdag 25 november van 11:00 tot 15:15 uur

De intocht in de binnenstad moeten missen? Of geen zin in de drukte? Dan is de stoet van sinterklas op zijn paard en alle pieten door Wesselerbrink en winkelcentrum Zuid op 25 november ook heel leuk! De tocht zal worden geeindigd met een Pietendisco in Wijkcentrum De Magneet!

Het Speelgoedmuseum viert feest en pakt uit!

Het Speelgoedmuseum Deventer, Brink 47

4,00 (4 t/m 18 jaar), volwassen 7,50

}18 en 25 november en 1 t/m 3 december

Zaterdag 18 en 25 november kun je bij het Speelgoedmuseum in Deventer een foekepotje en een schoentje komen knutselen. De andere data’s kun je door het museum een sinterklaasspeurtocht doen en meedoen aan een sinterklaasactie en een leuke prijs winnen!!

Winter Flierefluiter

Speelboerderij De Flierefluiter, Hogebroeksweg 15

12,50 (2 t/m 16 jaar), volwassenen 8,50

}t/m 31 januari 2024

De speelboerderij wordt deze winter omgetoverd tot een betoverende winterwereld waar papa’s en mama’s, opa’s en oma’s met hun (klein)kinderen de tijd van hun leven zullen hebben. Overal om je heen zul je twinkelende lichtjes, gezellige dennenbomen én een knisperend vuurtje zien. Kun je je iets gezelligers voorstellen?

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.