Weekendtips

24, 25 & 26 september

De leukste kinderuitjes in Twente voor het weekend!

Iets leuks doen met kinderen in het weekend? Wij delen hier iedere donderdag de leukste tips voor uitjes en activiteiten met je gezin. Inspiratie gericht op ouders die in Twente zijn. Heb jij zelf een leuke tip voor ons? Deel hem vooral met ons, dat kan via de link hieronder. 

Laatste maand: Groot Twentsch Maisdoolhof

Oldenzaalsweg, Fleringen

}In de weekenden van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Het maisdoolhof beslaat een flinke oppervlakte van wel vijf voetbalvelden aan elkaar! Het mais staat zo hoog dat je werkelijk niets ziet en je heel klein voelt! Halverwege het doolhof kom je een uitkijktoren tegen, na even te hebben genoten van het uitzicht over het gehele maisdoolhof ga je via een andere kant weer verder, op naar de uitgang. Hebben jullie de weg uit het doolhof gevonden? Ga dan vooral nog even langs de bloementuin. Op dit stuk grond van meer dan drieduizend vierkante meter staan prachtige snijbloemen die je zelf kunt plukken. Zo gaan jullie met een gezellig bosje bloemen naar huis!

Het doolhof is geopend t/m zondag 26 september.

ontdek Twente per E-Chopper

43,25

Denekamperstraat 49, Beuningen

}Vooraf boeken

Als je opzoek bent naar een actief uitje om te doen met je kinderen, heeft Actief Twente iets leuks: Expeditie Polaroid. Je gaat met de E-chopper en polaroid foto’s op stap en het is de bedoeling dat je wat op de foto’s staat onderweg opzoekt en de bijbehorende vragen beantwoord. Een uitdaging voor de echte puzzelaar!

Spelen in speeltuin De Flierefluiter

Hogebroeksweg 15, Raalte

€9,50 voor kinderen en €5,00 voor ouders

} Elke dag geopend van 9:30 – 17.30 uur

De Flierefluiter is een indoor en buiten-speeltuin volledig gericht op het vermaken van de kinderen en de ouders. De kinderen kunnen genieten van de kinderboerderij, het trampoline springen, de skelterbaan, glijbanen en zelfs een zwembad.

Nazomer bij Speelpark en midgetgolf baan Hoge Boekel

Hoge Boekelerweg 410, Enschede

}Dinsdag t/m zondag van 10.30 uur tot 18.30 uur.

Speelpark Hoge Boekel is dé plek waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. De spectaculaire Spring Boot, uit je dak gaan op de trampolines en springkussens, ravotten in het ballenbad, een avontuurlijke rit met de Safari Jeeps en Hoge Boekel Express, niemand hoeft zich hier te vervelen. Let op! Reserveren is op dit moment gewenst.

Midgetgolfen en terrassen bij Florilympha!

4,50 p.p.

Lutterzandweg 16-1, De Lutte

} Woensdag t/m maandag van 10:30 tot 19:00 uur

Bij Florilymphia kun je heerlijk midgetgolfen op een 18-holes midgetgolfbaan! Een leuk uitje voor het hele gezin. Ben je klaar met het golfen? Het terras van Florilymphia is sinds 21 mei weer geopend, dus doe vooral nog een drankje.

Nieuw: kinder high tea (en wandelen) bij de watermolle

Watermolenweg 3, Haaksbergen

De High Tea kost € 19,50 voor volwassenen en €9,75 voor kinderen.

}Reserveren kan via: reserveren@dewatermolle.nl

De kinderwandelingen bij De Watermolle zijn niet nieuw, maar wat wel nieuw is is de heerlijke High Tea. Hoe leuk om eerste de kabouterwandeling te doen en daarna samen te genieten van allemaal lekkers? Heb je een hond? Neem hem/haar mee! Voor de hondjes is er een honden menu :-).

Zelf fruit of bloemen plukken bij ‘t Duvelshofke (Oldenzaal)

Duivelsdijk 21, Oldenzaal

}Dinsdag t/m zaterdag: 10.30 uur tot 16.30 uur. En dit weekend ook op zondag van 12.00 uur tot 15.00 uur.

Nog even een lekker zomers uitje meepakken? Ga gezellig samen bramen, rode bossen, pruimen en/of bloemen plukken bij Fruitboerderij ‘t Duvelshofke! Er is nog steeds genoeg te plukken!

Comments are closed.