Gratis boeken lezen met de Vakantiebieb + kans maken op Ipad mini

Door

Vroegah (toen we nog met de gulden betaalden en ik nog geen moeder was) zat ik regelmatig met een boek op schoot. Op de bank, in de tuin of in bed. Heerlijk wegzinken in een mooi verhaal, ik kon er helemaal in op gaan. Toen ik kinderen kreeg werd dat al een stuk minder. Ik deed nog wel eens een poging, maar het kwam steeds vaker voor dat ik een pagina drie keer overnieuw moest lezen voordat het werkelijk tot me door drong wat ik zojuist gelezen had. (Slaap tekort kicking in) En nu, met alle beeldschermen die we in huis hebben komt het er eigenlijk helemaal niet meer van. Je kent het wel: even facebook checken of een hilarisch groepsgesprek voeren op what’s app.

De vakantiebieb

Lezen doe ik eigenlijk alleen nog maar als we op vakantie gaan. Wat kan ik me daar weer op verheugen! Wij gaan deze zomer weer op vakantie naar Zuid-Holland en ik zie mezelf al helemaal zitten op de veranda van ons chalet. Wijntje er bij, kaarsjes aan en boek op schoot. Herkenbaar? Dan heb ik een goeie tip voor je: De vakantiebieb.

Van 1 juli tm 31 augustus opent de vakantiebieb haar deuren weer. De vakantiebieb is een app die te downloaden is voor zowel een ios- als een android toestel. Er zijn allerlei mooie boeken te downloaden, zowel voor kinderen als volwassenen. En het is helemaal gratis en voor niets! Na het downloaden van de app moet je je eenmalig registreren en dan kun je zo veel boeken uit de beschikbare lijst downloaden als je maar wilt. Bekijk op de site van Vakantiebieb de volledige lijst met titels die beschikbaar zijn in de vakantiebieb. Of download de app via deze link: de vakantiebieb.

Win een IPad mini door je favoriete boek te noemen

De vakantiebieb heeft een mooie winactie. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen hun lievelingsboek noemen in de Vakantiebieb en maken daamee kans om een Ipad mini te winnen!

Wat zijn jullie tips?

Vooruit, in de herfst gaan we op een regenachtige dag ook weer eens naar de real life bieb. Om door boeken te bladeren, er aan te snuffelen en om er dan ook één of twee mee naar huis te nemen. Want voorlezen is niet alleen leuk en gezellig, het is ook belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Lees jij jouw kinderen voor? En hebben jullie dan een lievelingsboek? Tips zijn welkom, ik vind het altijd leuk om nieuwe kinderboeken te ontdekken. Ik wens jullie een fijne vakantie en veel leesplezier!

Liefs, Heleen

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.