Review Avontura + winactie

Door

Sinds begin oktober is er een nieuw indoor speelparadijs in Enschede: Avontura. Ik kwam er achter via Facebook, waar ik al zag dat veel mensen erg enthousiast waren. Hoogste tijd om zelf eens te gaan kijken en jullie te laten weten wat dit Twentse Testteam ervan vond…

Na een heftig stukje bakfietsen met een fijn tegenwindje waren we -Pippa (3), vriendinnetje Beau (3) and me- bij dit heuse walhalla voor kinderen. Vriendin Anouk kwam ook en testte samen met haar kinderen Luna (7), Seppe (5) en Kiki (1) mee. Het Twentse Top Test Team was er klaar voor.

Avontura Twentehallen

De kinderen renden gelijk hun kant op en wij gingen lekker aan de cappuccino met uitzicht op het peuterplein, waar het overigens ook prima vertoeven was voor Kiki (1). Ze kon daar heel relaxed met zachte blokken spelen op een grote mat.

Avontura Twentehallen

Avontura Twentehallen

 

Overzichtelijk

De hal is vrij ruim, heel licht en erg overzichtelijk. In het midden staan allemaal zitjes waar je rustig en best wel ruim kunt zitten, daarom heen zijn alle speelgelegenheden.

Avontura Twentehallen

Lekker overzichtelijk!

Er is voor alle leeftijden wel wat te doen. Luna en Seppe waren helemaal fan van de toren (zie hieronder). Pippa was onder de indruk van het digitale speelveld en Beau was vooral aan het rondscheuren op een driewieler. Volgens Luna (7) was dit wel echt een van de leuksten waar ze ooit geweest was 🙂

Avontura Twentehallen

De klimtoren en het digitale speelveld

 

Feestje!

Vanaf een uurtje of 14.00 werd het wat drukker, vooral met kinderfeestjes. Bij binnenkomst zagen we ook aardig wat gedekte tafels voor de jarige gasten. Dat zag er superleuk uit, met een naamkaartje van de jarige, potloden, kleurplaten en drinkbekers.

Kinderfeestje Avontura

Kinderfeestje Avontura

 

Aanrader?

Anouk en ik hebben een relaxed middagje gehad, dus wat ons betreft een dikke aanrader :-). De kinderen vonden het helemaal leuk, het was schoon, overzichtelijk, er is gratis wifi, de cappuccino was lekker…een hele dikke prima! Meer weten van Avontura, de openingstijden, entreeprijzen en wat er allemaal te doen is? Neem een kijkje op de site: Avontura.

Wat vond jij ervan?

Ben je al eens bij Avontura geweest. Ik ben benieuwd wat jij ervan vind, laat gerust een berichtje achter! En zo doe je ook gelijk weer mee met de winactie (zie hieronder).

 

Winactie (afgelopen)

De winnaars van deze winactie zijn:

JANNEKE DE JONG SMIT

JASMIJN TER MAAT OUDEJANS

Gefeliciteerd! Jullie zullen vanavond een mailtje ontvangen van info@vettt.nl met meer info. Heel veel plezier alvast!

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
8 Comments
 • Marieke Stolmeijer
  november 14, 2014

  Wij waren er op de openingsdag! We hebben ons erg vermaakt . Jongen van 2,5 kan eigenlijk overal al wel in/op, hoe hoger hoe beter. De driewieler maar ook de caravans zijn favoriet. Mijn 6 jarige meisje kan er heerlijk klimmen en klauteren, maar ze zal ook heel benieuwd zijn naar het digitale speelveld. Dat komen we graag zien binnenkort!

 • Jasmijn
  november 14, 2014

  Avontura natuurlijk ben ik daar geweest en wil ik winnen.het is schoon/overzichtelijk en prima voor alle leeftijden.

 • Esther
  november 14, 2014

  Wij hebben in onze buurt ook zoiets zitten dat heet Bombi! Vinden mijn neefje en nichtje ook erg leuk

 • Maureen
  november 14, 2014

  Wij zijn hier zeker geweest en mijn kinderen vond het geweldig

 • Janneke
  november 15, 2014

  Jelle wordt ‘s nachts ‘Attentuja!’ roepend wakker als hij weet dat klimmen en klauteren op het programma staat. En de latte macchiato en gevulde koeken/muffins zijn héérlijk, dus ik ben er voor in!

 • Ellen
  november 16, 2014

  Geweldig dat mijn zoontje samen met vriendje en/of vriendinnetje heerlijk ‘indoor’ kunnen ravotten wanneer het buiten zo’n bereweer is als vandaag… De foto’s zien er goed uit en in bovenstaande comments te lezen heerlijke koffie voor mama’s en papa’s!

 • alex
  december 30, 2014

  Bedankt voor de goede review, maar hoe kun je je kinderen nou in godsnaam Pippa en Beau noemen?
  Dat zal ze hun hele leven blijven achtervolgen!
  Papa heeft zeker niets te vertellen…

  • Vettt.nl
   januari 2, 2015

   Haha, maar goed dat niet iedereen van hetzelfde houdt 🙂 Dat maakt de wereld toch een stuk leuker.