De Huisnummer Bingo: gratis download!

Door

Wil je er op uit met de kinderen? Samen de buurt ontdekken, maar dan wel tegelijkertijd iets ‘doen’? Nou, dat kan met de Vettt Huisnummer Bingo. Susan van SuzoDesign heeft de bingokaarten speciaal voor Vettt ontworpen en ze zijn gratis te downloaden.

Hoe werkt de Huisnummer Bingo?

De Huisnummer Bingo is supersimpel, je print voor iedereen die meedoet 1 Bingokaart uit. En daarmee ga je op pad. Het allerleukste is: je kunt deze bingo echt overal doen. Gewoon in je eigen wijk, maar ook als je een keer een weekendje weg bent of op familiebezoek bent. Wedden dat je jouw kind(eren) zo wel mee naar buiten krijgt?

Download hier de verschillende Huisnummer Bingo kaarten

Hieronder kun je de vier verschillende Bingokaarten downloaden. Zorg dat ieder kind een andere bingo kaart heeft. We hebben vier Bingokaarten voor jouw gemaakt, maar ook een leeg exemplaar toegevoegd. Ben je met meer dan 4 kinderen dan kun je er zelf bingokaarten bijmaken door zelf huisnummers toe te voegen. De huisnummers op de bingokaarten gaan van 0 t/m 100. Ga je de bingo doen in een buurt waar vooral hogere huisnummers zijn? Dan kun je ook de lege huisnummer bingokaarten gebruiken.

Download hier de Bingokaarten -> Huisnummer Bingo

huisnummerbingo

Deel jouw Huisnummer Bingo Avontuur en maak kans op je eigen Bingo Set!

Voor alle meespelende Bingo-helden hebben we iets leuks bedacht in samenwerking met Van de Riet Speelgoed! Deel jouw bingo avontuur met ons en maak kans op je eigen BingoSet van Van de Riet Speelgoed in Delden. Het delen kan door op Instagram #vetttbingo te gebruiken of door een foto te mailen naar: info@vettt.nl. De winnaar wordt op 31 januari bekend gemaakt.

Je kunt natuurlijk sowieso de winnaar belonen met een eigen prijs, vinden ze altijd leuk! We wensen je heel veel bingo plezier!

Huisnummer bingo
Maak kans op deze te gekke Bingoset!

Nog meer gratis Downloads?

We hebben de laatste tijd meerdere gratis downloads op Vettt geplaatst met kinderactiviteiten. Naast de huisnummer bingo, hadden we ook de Herfstbingo, het Winterse speurblad en de Fietsbingo.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.