Creatief aan de slag bij Creatief Atelier Kijk&Doe!

Wij werden uitgenodigd door Martine Evenhuis om eens een kijkje te nemen in haar creatieve atelier: Creatief atelier Kijk&Doe in Almelo. Nou dat liet ik me uiteraard geen twee keer zeggen, want het knutselen met mijn kinderen heb ik altijd heel veel gedaan, en de jongens vonden het ook altijd erg leuk om te doen. De oudste was hier niet meer voor te porren, maar mijn jongste zoon Bram en zijn vriendje Daan (beide 9) wilden maar al te graag mee naar het atelier van creatief talent Martine!

Knutselen voor alle leeftijden: zonder gedoe en gesmeer in je eigen huis dat kan bij Creatief Atelier Kijk&Doe!

In Creatief atelier Kijk&Doe in Almelo is echt voor iedere leeftijd wel iets leuks te doen. Zo is er een zintuigen ochtend voor baby’s vanaf 6 maanden, een peuter ochtend (leeftijd 2 tot 4 jaar) , kleuter ochtend, (leeftijd 4 tot 6 jaar) kinder ochtend (leeftijd 6 t/m 12 jaar) en natuurlijk een ochtend voor volwassenen! Je kunt losse lessen nemen, of je koopt een strippenkaart bij Martine zodat je meerdere lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Bram en Daan werden uitgenodigd om een “graffiti wall” met hun eigen naam te maken. De schort ging aan en ze gingen meteen aan de slag.

Creatief atelier Kijk&Doe knutselen
Creatief atelier Kijk&Doe
Creatief atelier Kijk&Doe
Creatief atelier Kijk&Doe voor jongens

Zoek je een creatief kinderfeestje geven? Ook dat kan hier!

De jongens vonden het heel erg leuk om te doen, en beide knutsels zijn echt heel erg tof geworden! Een workshop duurt ongeveer 2 uurtjes en Martine laat ze zo veel als mogelijk is zelf doen. Zelfs het gips afwegen werd door de kinderen zelf gedaan. Leuk én leerzaam tegelijk! Als ouder kun je je kind brengen en weer weg gaan, maar als je dat leuk vindt kun je er ook bij blijven en hier en daar (Martine) een handje helpen 😉

Kinderfeestje slijm maken, Tie-dyen, schilderen, Pokémon bol maken en nog veel meer. Het kan bij Kijk&Doe!

Ook is het mogelijk om je kinderfeestje te houden bij creatief atelier Kijk&Doe, denk hierbij aan slijm feestjes, een lego pop maken van gips (super tof was deze!) een Pokémon bol maken, een tie-dye tas maken, en natuurlijk schilderen op een echte schilders ezel en nog meer. Heel toevallig vierde VETTT-volger Linda het feestje van haar dochter er onlangs: een slijmfeestje. Een groot succes: deze foto’s stuurde ze ons toe en mochten we in deze blog verwerken…tof toch?

Kinderfeestje slijm maken

Meer weten over Creatief Atelier Kijk&Doe in Almelo?

Houdt jouw zoon of dochter van knutselen? Of ga je zelf graag creatief aan de slag? Bij Martine kun je echt alle kanten op. Doordeweeks en in de weekenden zijn er verschillende creatieve ateliers, in de vakanties worden er voor verschillende doelgroepen creatieve activiteiten georganiseerd, leuk, afwisselend en heerlijk vrijblijvend! Kijk op de website van Creatief Atelier Kijk&Doe voor het complete overzicht van activiteiten.

Lieve Martine het was een geweldige ochtend in jouw mooie atelier, super bedankt!

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!
3 Comments
 • Sylvia
  april 3, 2022

  De link naar haar website doet het niet op mijn telefoon, wie weet hebben anderen dat ook. Groetjes, Sylvia

  • Vettt.nl
   april 7, 2022

   Dankje, kijk ik naar!

  • Vettt.nl
   april 7, 2022

   De link naar Kijk&Doe werkt weer, dankje voor het doorgeven!