De weekendtips: 13 t/m 15 januari

Door

De allereerste weekendtips op Vettt in 2017 na de kerstvakantie. Hopelijk kunnen we jullie in 2017 ook weer inspiratie bieden voor toffe activiteiten in Twente. Het zou trouwens gaan sneeuwen, of er echt zoveel sneeuw uit de lucht gaat vallen moeten we nog zien. De prachtige foto hierboven maakte Maryke toen het afgelopen weekend sneeuwde, zij en haar jongens dachten aan de eendjes. Lief he…ze hadden trek. Heel veel trek! 
 

13 januari: Ouder- kind yoga bij Jorienosaurus.

Blogger Maryke gaat met haar jongste zoon mee doen: ouder- en kind yoga. Helaas is Coco nog te klein en zit Pippa op school maar het staat zeker op mijn wishlist. Het lijkt me leuk om op deze manier samen met je kind iets te doen. En ik ben sowieso erg enthousiast over de docent, Jorien. Een heel mooi mens die doet wat ze leuk vindt! Jorien geeft de komende tijd meerdere korte ouder-kind, kijk voor meer informatie op de Facebook pagina.
 

14 januari: Techniek Doe-middag bij Techniekmuseum Heim (Hengelo)

Wil je wel eens samenwerken met een échte ingenieur? Geef je dan op voor de Techniek Doemiddag. Samen met KIVI regio Oost organiseren we deze middag zodat jij op een leuke manier kennis kunt maken met techniek. Techniek is namelijk overal, als je thee zet, als je op de deurbel drukt, als je op je computer werkt…meer informatie vind je op de site van Techniekmuseum Heim.

 

14 januari: Workshop bij Concordia (Enschede)

 

Bij Concordia is nu een kinderexpositie te zien “Vlieg- en kunstwerk”. En naast de kinderexpositie worden er ook verschillende workshops georganiseerd. Zaterdag aanstaande vindt de workshop ‘De olifant die op de muur zwom’ plaats. Kinderen gaan dan onder begeleiding de expositie bekijken en knutselen. Voor meer info kijk je op de website van Concordia.

 

15 januari: Woezen Pip bij Wilminktheater (Enschede)

Er staan heel veel leuke voorstellingen op de theater agenda’s voor dit jaar. Woezel en Pip is er ook zo een. Vorig jaar ben ik er met Pippa geweest, ze heeft het er nog steeds over. Zo’n mooi theater en zo’n prachtige voorstelling maakt ontzettend veel indruk. Voor meer informatie: Wilmink theater. 
 

15 januari: Super rocket Sunday bij Cosmos Sterrenwacht (Lattrop)

Elke zondag is het “Super Rocket Sunday” in de sterrenwacht. Voor iedere bezoeker is er dan de gelegenheid om de lancering van een echte miniraket bij te wonen. De modelraket vliegt de lucht in net als een echte raket. De raket, die wel 100 meter hoog kan komen, wordt gelanceerd vanaf een speciaal platform en kan dankzij een parachute weer veilig op de aarde landen. Daarnaast er een boeiende voorstelling, ga je naar het gave planetarium en kun je in het observatorium met een computerbesteerde telescoop waar je overdag bij helder weer de zon kunt bekijken. Voor meer informatie: Cosmos Sterrenwacht.
 

19 januari: Vettt Workshop Moodboard maken

Okay, het valt niet in het weekend maar het is wel heel gaaf! Marloes Bosch van Roodbosch Interieurstyling geeft donderdag een workshop Moodboard maken. Marloes is vorig jaar voor zichzelf begonnen en timmert inmiddels lekker aan de creatieve weg, ze heeft zelfs in de VTwonen gestaan! Er zijn nog een paar plekje vrij voor de workshop van donderdag. Wil je erbij zijn? Lees dan snel verder >>

Heb je zelf nog tips? Voel je vrij om hieronder of op Facebook een berichtje te plaatsen. Heb je de Vettt Winterspecial al gecheckt? Daarin vind je nog veel meer tips en inspiratie! Happy Weekend!

Vettt Winterspecial

Vettt Winterspecial

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.