10 x leuke en makkelijke Sinterklaas surprises!

Yeeeeeeh Sinterklaas surprise maken! En het liefst worden dat leuke en makkelijke sinterklaas surprises :-). Vaak vanaf een jaar of 6/7 wordt er in de klas gestart met lootjes trekken en kan het kind (en vaak jij..) aan de slag met surprises. Er wordt druk knutselmateriaal verzameld en niks mag meer ongezien de prullenbak in voordat onze hulp Sint er inspectie op bruikbaarheid op heeft gedaan. Een leuke nieuwe fase maar ook weer een extra ’to-do’ erbij. Tijdens onze zoektocht naar leuke maar ook toch wel makkelijk te maken Sinterklaas surprises kwamen we het ene naar het andere leuke idee tegen.  De 10 leukste en vooral ook makkelijk te maken surprise wil ik graag met jullie delen. En geen zin om zelf aan de slag te gaan? Je kunt ook kant- en klare suprises bestellen…

1.Voetbal Sinterklaas surprise

Hoe leuk en simpel is deze voetbal van plastic bekertjes. Via de link vind je een filmpje hoe je deze toffe voetbal surprise kunt maken.

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

Bron: Libelle.nl

Lees ook: leuke sinterklaascadeau’s voor jongens

2. Game controller

Mag je een suprise maken voor een fanateke gamer? Dan is deze suprise helemaal te gek! Wie houd er nou niet van gamen? In het YouTube kanaal van Action vind je de tutorial voor deze coole surprise.

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

Bron: Action.nl

3. Lego steen

Voor de lego bouwer. Makkelijk te maken van een lege doos en wat wc- rolletjes die je gebruikt voor de noppen. Je beplakt de doos en noppen met een kleur naar keuze. Het Lego logo kun je printen of zelf na tekenen. Op deze website vind je de instructies voor deze surprise.

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

4. Donald Duck

Voor de striplezer. Deze te leuke Donald Duck surprise bestaat uit 2 lege dozen en wat wc rolletjes die je vervolgens beplakt met divers gekleurd karton. Een leuke en makkelijke surprise!

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

Lees ook: leuke en goedkope schoencadeau’s voor meisjes

5. Cupcake

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

Gevonden op Pinterest !Voor degene die wel van een taartje houd. Knip voor het ‘bakje’ van de cupcake een rechthoekig stuk karton. Maak de breedte ongeveer een vierde van de lengte van het stuk. Buig dit stuk tot een cirkel en maak de uiteinden aan elkaar vast met lijm. Je kunt ervoor kiezen om de randen leuk af te werken door bijvoorbeeld een kartelrandje of boogjes te knippen. Voor de onderkant van de cupcake teken je de cirkel die je gemaakt hebt af op stevig papier. Knip deze cirkel vervolgens iets ruimer uit. Met wattenbollen vul je de bak die je hebt gemaakt. Hier kun je je cadeautjes in stoppen. Zodra je boven de rand uitkomt lijm je de wattenbollen aan elkaar. Nu kun je als topping van de cupcake gekleurde glitter pompons erop lijmen om de cupcake af te maken.

6. Eenhoorn

Super makkelijk te maken deze suprise en deze unicorn surprise ziet er zo leuk uit! Je maakt hem van 2 lege dozen en wat wc- rolletjes als benen. Versier de eenhoorn vervolgens met knutsel papier en cadeaulint voor de manen en staart.

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

Ook leuk: de gratis Sinterklaas kleurplaat

7. Nagellak surprise

Wederom is de basis een lege doos en een wc rolletjes die je beplakt tot een nagellak flesje.

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

8. Uil

Als basis voor deze lieve uil is een doos gebruikt die je vervolgens beplakt met karton zodat de doos de vorm van de uil krijgt. Het karton is vervolgens versierd met gekleurd en glitter papier.

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

9. Amerigo

Deze Amerigo  bestaat ook uit 2 lege doosjes en wc rolletjes. De manen en staart zou je bijvoorbeeld ook leuk van witte wol kunnen maken.

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

10. Pakjesboot

Natuurlijk mag een leuke pakjesboot ook niet ontbreken in het rijtje van Sinterklaas Surprises. Deze bestaat uit 2 lege doosjes, een keukenrol als mast en wat watten voor de rook. De vlaggetjes kan je makkelijk maken door masking tape over een draadje te plakken.

leuke en makkelijke sinterklaas surprises

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Koop een kant en klaar pakket!

Mooie ontwikkeling hoor deze, je kunt gewoon een suprise kopen :-). Bijvoorbeeld bij Bol.com. Je koopt hier een kant-en-klare unicorn, dino, of een konijn. En er is nog meer! Bekijk hier de kant-en-klare suprises op Bol.com

Hebben jullie nog leuke en makkelijke sinterklaas surprises die jullie met ons willen delen?

Ik ben ook erg benieuwd naar jullie tips voor leuke en makkelijke sinterklaas surprises. Kun je nog meer inspiratie gebruiken? Kijk dan ook even in deze blog op voormijnkleintje, met nog meer toffe sinterklaassurprises. Ik lees ze graag terug hieronder in de comments.

Over Danielle

Meer blogs van Danielle lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.